View Full Version : Връзка от разтояние
raina_33
08-24-2015, 06:29
Имам връзка с мъж който в момента замина по работа в чужбина.Отначало си бяхме наред въпреки голямото разтояние.Но вчера ми каза ,че искал време да помисли за отношенията ни около една седмица и ще ми каже какво изпитва.Какво означава това ,че не ме обича и иска да скъса с мен? На 21 съм а той на 26
golemiq_korab_minava
08-24-2015, 07:05
Ами щом ти го е казал.... Ако е това времето лекува.. Има и други.. Може и да те излъже ако закъсал
alex_weed
08-24-2015, 09:15
не ми се сърди, но според мен се чуди как да те отреже- след като сте двойка(до колкото разбрах) какви чуства!?! След като излизате би трябвало да те обича-какво да мисли какво чуства? Той да не е някаква ученичка която да мисли по какво първо да учи-в крайна сметка трябва да си научи по всичко. Щом му трбва време за мислене значи е несигурен. А щом е несигурен, е слаб. Един съвет от мен-намери си друг докато не ти разбие сърцето пръв! Но в края на краищата направи каквото ти прецениш за добре :)
BeeingCreepyCute
08-24-2015, 09:27
Виждали ли сте се в реалността?
RapExotic
08-24-2015, 16:37
На 21, а се занимаваш с такива детинщини?
Изневерил ти е, а сега мисли дали му е харесало.
lubopitna_123
08-24-2015, 19:48
не ми се сърди, но според мен се чуди как да те отреже- след като сте двойка(до колкото разбрах) какви чуства!?! След като излизате би трябвало да те обича-какво да мисли какво чуства? Той да не е някаква ученичка която да мисли по какво първо да учи-в крайна сметка трябва да си научи по всичко. Щом му трбва време за мислене значи е несигурен. А щом е несигурен, е слаб. Един съвет от мен-намери си друг докато не ти разбие сърцето пръв! Но в края на краищата направи каквото ти прецениш за добре :)
Ясно и точно ;)
doktor_djeikal
08-24-2015, 20:15
Какво означава това ,че не ме обича и иска да скъса с мен? На 21 съм а той на 26
Точно това означава, чукал е негърки в Африка и може и да се е оженил дори, и се чуди как да ти каже. Ех, как се радвам на такива двойки като вас, приятно разделяне.
BeeingCreepyCute
08-25-2015, 05:52
Точно това означава, чукал е негърки в Африка и може и да се е оженил дори, и се чуди как да ти каже. Ех, как се радвам на такива двойки като вас, приятно разделяне.
От къде знаеш, че е в Африка?
baby_baby
08-25-2015, 09:19
Означава че или си е намерил там друга или не те иска вече
Чуди се как да те отреже.
doktor_djeikal
08-25-2015, 19:12
От къде знаеш, че е в Африка?
А ти от къде знаеш, че не е?
ангелче_12513
08-25-2015, 21:00
Точно поради такива причини , не се занимавам с такива , които не са от моя град. Започнете да си пишете по-често и , ако наистина те обича все някак ще се срещнеш с него. Това е което мисля, не съм специалист по тези неща.
Далече от очите - далече от сърцето!
Живота си тече и всеки ден се разминаваме с хиляди хора по пътя си.
Много зависи от колко време сте заедно, колко реално са силни чувствата ви и заслужава ли си?
Може би не е зле да се огледаш и ти за нещо, което отдавна ти прави впечатление, а не смееш да си помислиш за него, защото се опитваш да отстояваш себе си, преди хора, които явно не си губят времето.
Не те отчайвам, но хубаво осмисли ситуацията и пак пиши...