View Full Version : Проблем с пениса
БатиГошо
08-26-2015, 04:17
На 16г. съм и имам проблем с пениса - по целия ствол имам някакви бели пъпчици, които мисля, че са фоликули, но не ме успокояват. Изглежда ужасно и аз, ако бях момиче, не бих се съгласил, приятелят ми да им такива неща/... или поне така си мисля. От някои вече започнаха да поникват косъмчета, КОСМИ ПО ЦЕЛИЯ МИ ХУЙ???? Как да имам поне малко самочувствие? Ако го бръсна, ще станат дебели и съвсем ще се побъркам. Мисля, че се наричаше Fordyce spots, а имаше и някакво лстинско име - бях намерил американски сайт с такъв препарат, но го изгубих и за името не се сещам. Та, помогнете!
BeeingCreepyCute
08-26-2015, 05:25
Консултирай се с някой ветеринар.
Ouroboros
08-26-2015, 09:55
Уролог?
Лютеница (доашна),оцет и мед. Смесват се еднакви части и се бърка до хомогенна смес. Мажеш 2-3 пъти дневно за по 15ина минути и става бебешка кожа.
Консултирай се с някой ветеринар.
+10
Тва с лютеницата и на мене са ми казвали че има ефект, кажи как е като пробваш...
БатиГошо
08-27-2015, 20:06
Ебахти деградиралия народ.
@ourboss, мерси, но ме е срам...
BeeingCreepyCute
08-27-2015, 21:05
Идеята за ветеринара не ти ли допадна?
Пу ,аз не съм деградирал.
jhgfdsa0
08-27-2015, 23:27
Няма да му е за пръв път на уролога да види полов член?! Тъпанар, оплаква се и търси помощ, как искаш да ти помогнем ние, да дойдем да ти баем или да ти правим магии да се премахнат ли? Като те е срам си стой с космите по ствола.
Няма да му е за пръв път на уролога да види полов член?! Тъпанар, оплаква се и търси помощ, как искаш да ти помогнем ние, да дойдем да ти баем или да ти правим магии да се премахнат ли? Като те е срам си стой с космите по ствола.
Иди го оплеви с уста...
Ouroboros
08-30-2015, 19:28
Няма да е първата пишка, която вижда, няма да е и последната. Засега тва е единствения ти изход.