View Full Version : Всичко ме боли, когато не съм с него!
Става дума за момче което си идва в България за 2 месеца годишно, а през останалото време живее в Германия. Миналото лято много не ми допадаше, но пак го харесвах, въпреки че ме дразнеше доста, а тази година така се влюбих в него и той също в мен. За съжаление го харесвам, обаче не си признавам, въпреки че и той ме харесва. От глупост казах, че не изпитвам нищо към него, защото приятелката ми го мисли за много голям за нас( тя е на 12, аз на 13, а той на14). 15 см по-висок от мен е. Тази година седим по-близо един до друг, той уж на шега все ме прегръща или да ме бутно по ръката като сме седнали. Харесвам да съм с него, защото през останалото време без него се чувстваш ужасно, защото започват да ме боляг гърдите, тъпа или остра болка и не ми се прави нищо. Като цяло, когато съм с него нищо не ме боли и се чувстваш прекрасно и усещам, че мога да му имам доверие и знам, че ще ме защитава, а когато съм сама се чувстваш депресирана. Тъжна съм и плача от обиди или нещо подобно.
Дайте ми съвет как да продължа, не искам той да се влюби в друго момиче и да ме остави.
nevermorevon
08-27-2015, 21:44
То е очевидно какво трябва да направиш..
пошляпватора
08-28-2015, 06:43
Човека си живее живота в чужбина. Спокойно, тук е пълно с чички. На сухо няма да останеш.
Това не са ли първи симптоми на рак на белия дроб? о.О Прегледай се спешно!!111едно
пошляпватора
08-28-2015, 10:22
Това не са ли първи симптоми на рак на белия дроб? о.О Прегледай се спешно!!111едно
Представи си неговите феромони по химически начин да й облекчават симптомите. А тя да се е поболяла щото се друса с детски сироп за кашлица и си е направила псевдочума на гърлото. Нов еп. за Др. Хаус.
RapExotic
08-28-2015, 15:55
Не бъди глупава да водиш връзка от разстояние на тези години.
Както поясних не изпитвам нищо друго освен щастие когато съм с него. Тези болки ги имам от началото на лятото и бяха постоянни, а още първия ден след като той се върна в България всичко спря да ме боли. Когато съм сама вкъщи пак ме боли, а когато следобед излезем пак съм здрава. Това не го разбирам. Недей да ме плашиш с рак, защото аз сама си поставям тези диагнози, но съм сигурна, че и този път не е рак, защото иначе болката нямаше да спира.
sevdalina
09-04-2015, 16:28
Успокой се малко, не трябва да позволяваш чувствата ти към някого да управляват живота ти.
драммммммммммаааааааааааа аааааа:Д