Влез

View Full Version : Какво разбирате вие под ИСТИНСКА ВРЪЗКА

Roland
08-27-2015, 23:29
Какво означава за вас какво разбирате вие под ИСТИНСКА ЛЮБОВ онази когато наистина чувстваш как другия човек те допълва всячески и си доволен, готино ти всяко време прекарано с него а не да се чувстваш задушен, защото разбираш ли сте прекарали 3-4 дни подред заедно и вече някак си сте си скучни и т.н. ... и какво е нужно за да се чувствате така ?
Надявам се да вие интересна темата :}

Rakshy
08-28-2015, 02:27
Надявам се да вие интересна темата :}

тва си е различно за всеки. предполагам има и някъв модел, който се следва от масата, но като цяло си е самостоятелно.

Моя вéпрос е: защо по дяволите напоследък се навъдихте такива типове, които си мислят, че пускат интересни теми един вид да забавляват или да карат хората от форума да мислят? Къв е филма с това? Защо по дяволите тая тема да бъде интересна и защо изобщо смяташ, че откриваш топлата вода като това за тая "истинска любоф" го има в 50 теми поне. Ай запрете се малко с тия простотии.

w0sh
08-28-2015, 10:13
Истинска връзка е, когато анусът вече не е табу и за двамата.

Roland
08-28-2015, 10:22
То е ясно че за всеки си е строго индивидуално просто всеки може да напише неговото си мнение, никъде не съм казал че откривам топлата вода, тока, жицата или каквото и да било и се научете нещо като не ви е интересно да го подминете а не да бълвате глупости по адрес на хората :}
Хубав ден

RapExotic
08-28-2015, 15:51
Сега повечето почетни членКИ на форума ще започнат да описват настоящите си връзки по един такъв сладникав начин и да обожествяват партньорите си. Но в един момент, като погледнеш назад, виждаш, че си изпитвал същото и към предишните си партньори, към които сега изпитваш минимум безразличие. Така, че истинска връзка е трудно да се опише с думи, но би следвало да звучи така:
1.Страстно и изпълнено с емоции начало на връзката (поне първата година)...
2.Стабилна и уравновесена връзка и от към сексуалния аспект и от към разбирателство и доверие, в средносрочен план (след първата година)...
3.И преспектива за съвместно бъдеще, удовлетворяващо и двамата в дългосрочен план.

jghgh
08-28-2015, 18:22
аз пък не съм имала истинска връзка май 8-)
too many daddy issues, хахах

но имах нещо, което просто.. беше неописуемо романтично преди доста време.

предполагам, че истинска връзка е тази, при която има привличане, уважение, страст, и минимум его.
аз лично гоня онова трансцендентно сливане, ние vs. the world, по рибешко, по амели пуленско.. такова:)

jghgh
08-28-2015, 18:23
истинска връзка в по-практичен контекст (и все пак романтичен!) е да се избирате един друг ежедневно.
ти си с мен и аз съм с теб. няма трети, пети, няма мама или татко. просто се поставяте преди другия, взаимно е.
предполагам че ключовата дума за истинска връзка, така както аз я разбирам, е ВЗАИМНОСТ..

Roland
08-28-2015, 21:24
Сега повечето почетни членКИ на форума ще започнат да описват настоящите си връзки по един такъв сладникав начин и да обожествяват партньорите си. Но в един момент, като погледнеш назад, виждаш, че си изпитвал същото и към предишните си партньори, към които сега изпитваш минимум безразличие. Така, че истинска връзка е трудно да се опише с думи, но би следвало да звучи така:
1.Страстно и изпълнено с емоции начало на връзката (поне първата година)...
2.Стабилна и уравновесена връзка и от към сексуалния аспект и от към разбирателство и доверие, в средносрочен план (след първата година)...
3.И преспектива за съвместно бъдеще, удовлетворяващо и двамата в дългосрочен план.

Много ми хареса коментара ти както и на JGHGH искам само да допълня че за поставиш другия пред себе си трябва да се изгради една здрава основа на доверие именно там се крие стабилността на една връзка според мен в дългосрочен план
Благодаря ви за отговорите ще е хубаво да видим още други различни мнения :P

Klaudia11
08-29-2015, 20:16
Няма такава, защото рано или късно чувствата охладняват...

Traktor
09-01-2015, 20:24
Здравейте, Клаудия сигурно знае моя проблем защото това не е първата тема в която го споделям и ето го и него:Аз съм от Петрич,тя е от Пловдив аз я харесвам тя мен надали имам приятел който я харесва и не искам да го загубя искам нея но ме е страх че не я заслужавам! моля ви дайте ми съвет! Забравих да кажа че съм отличник и ще съм 7-ми клас и след втория модул мога да ходя където си поискам

ДОТА
09-01-2015, 20:26
Забравих да кажа че съм отличник и ще съм 7-ми клас и след втория модул мога да ходя където си поискам

Разходи се до реката, вържи си камък на крака и скачай.

Traktor
09-01-2015, 20:32
Ами помислял съм си го просто в Петрич има една река която е до коленете

ДОТА
09-01-2015, 20:35
Ами помислял съм си го просто в Петрич има една река която е до коленете

Това не е проблем, просто вържи камъкът за шията си, с къса връв естествено.

Traktor
09-01-2015, 20:38
Тоест според теб положението е толкова тежко че ще е най-добре да се самоубия

ДОТА
09-01-2015, 20:45
Не очаквах да пишеш отново, мислех те за по-смел

Traktor
09-01-2015, 20:56
Човек това е Петрич тук ако няма някой проливен дъжд от реките са останали само коритата всичко е празно а и + това е 12 часа

Rakshy
09-01-2015, 23:11
ahahahahahhaahha