Влез

View Full Version : Помощ!

mimi2559
08-30-2015, 20:54
Здравейте, искам да ми помогнете. Излизам с едно момче(гаджета сме) , проблема е , че когато си пишим във феиса , е много различен от , когато сме на вън заедно. Във фейса е някак си по-отпуснат от колкото когато сме заедно . Във феиса си пиши за всичко , правим общи планове за бъдещето , за нас , а на живо той ми говори съвсем различни неща за живота му , как е минал деня му , за бившите му , все едно сме приятели , а не гаджета , не ме прегръща. Винаги се виждаме вечер и той ме изпраща , преди да се кача в блока ме целува по устата ,не с език а обикновена целувка. Моля ви , дайте съвет какво да правя

baby_baby
08-30-2015, 21:20
Просто на живо го е срам

BeeingCreepyCute
08-30-2015, 21:38
Всеки е различен във виртуалния си свят.

urpa4a
08-31-2015, 04:31
Хм и аз имам приятелки с които се целуваме по устата без език, пък сме си само приятели и по фейса си пишем всевъзможни неща, но гаджетата не се познават само по едната целувка, за здрасти и чао по устата.
Според мен просто сте си добри приятели и той не те възприема на сериозно, а по фейсбука, може да си пишеш с майка му, която може да иска да ви сватоса ;)

jghgh
08-31-2015, 07:41
възможно е да си играе с теб.
лесно е да се говори, думи, думи, думи...
изреченийца.. фейсбучета..
действията говорят много, и щом наживо е такъв, не виждам смисъл да се занимаваш.

+ да ти говори за бившите си за мен е доста голям red flag.

RapExotic
08-31-2015, 16:06
От кога сте заедно? Може още да не е сигурен в теб. В чата всеки може да пише, важното е на живо как се държи.

the sniper guy
08-31-2015, 23:16
Не съм експерт но изглежда сякаш ходите от 2 седмици макс даже много давам. Тва че говорите само за бившите му може да означава много неща 1 да е тъп и да не знае кво да каже 2 да ти казва един вид къде да не грешиш и катак нататък. И разбери момчетата не сме ви аниматори и като не ти харесва просто дай ти тема за разговор и го предразположи. Не винаги момчето трябва да е мъжа във връзката XD XD XD

Traktor
09-03-2015, 20:08
Сигурна ли си че си нацелила фейса му rofl

ДОТА
09-03-2015, 20:11
+ да ти говори за бившите си за мен е доста голям red flag.

сякаш обратното не важи