View Full Version : Защо спря да ми пише
Здравейте. От една седмица си пиша с едно момиче. Нещата вървяха повече от прекрасно и настина се харесвахме. През тази една седмица бях в чужбина и нямаше кога да се видим, за да се опознаем по-добре. Тя а и аз искахме наистина да се видим на живо, само че след като се върнах започна да ми отказва. Вече не ми пише мили неща както преди, направо ме отрязва всеки път като и пиша с кратки отговори... Питах я дали съм я ядосал с нещо и тя каза, че няма за какво. Дано да е така. Отношенията просто не са ни същите откакто се върнах и не разбирам защо... Моля ви за съвети. :)))
BeeingCreepyCute
09-01-2015, 07:15
Намерила си е друг виртуален пич.
Аз не исках да съм "виртуален пич"...
не става само с чатове.. питай я направо дали иска да се видите тия дни, ако откаже й тегли една майна и готово :D нищо не губиш
GuardianAngel
09-01-2015, 10:09
Когато някой спре да ти обръща внимание..значи има ДРУГ на който го дава
alex_weed
09-01-2015, 10:17
намерила си е някой който да й кърти саксията......някой батко.......сигурно не си я къртил достатъчно по чата.....набии си една чикия и и кажи че вече си имаш друга курва....(ръката ти)....или я помоли да дойде у вас, закючи я в стаята, шибай я с камшик и я накарай за анален и фостата
Аз я питах :D, но каза че не може и ще се видим след като се върне от морето. ( сега е в града ми за тези , които не разбраха)
е може да се е случило нещо, знае ли човек. Дай й време и като се върне излезте, не й досаждай с напразни чатове
Ivan21210
09-01-2015, 15:41
Аз съм в същото положение брат ..
От една седмица си пиша с едно момиче.
През тази една седмица бях в чужбина и нямаше кога да се видим, за да се опознаем по-добре.
Напусни България и ще си върнете предишните отношения.
Според мен избързахме още преди да сме се видяли. Ще видим след седмица как е. :)
Дръж се като мъж, щом не ти пише първа въобще не и обръщай внимание
victoria99
09-02-2015, 09:34
Щото пред монитора всички са широкоскроени и отворени за разговори, особено ако човекът отсреща е непознат или не живее близо . Или я е срам, или я е страх, че като се видите мнението ти за нея ще се промени коренно ( не всеки е такъв, за какъвто се представя)
И мен така ме залъгваха когато бях на 11. Може ли ти да си на 18 години и така да си играят с теб? Личи си , че не те харесва . Ти и пишеш повече и тя даже те отрязва, ако ти беше красив и мускулест , тя щеше да отвръща на всяко 1 твое съобщение. Още си млад , но ще порастнеш след време. Запомни това , че момичетата първо гледат външността.
Говоря ти от личен опит , щом така се държи , значи не изпитва нищо към теб.
Намирисва ми на някой самец да си е поиграл с чувствата ти, като е видял как се връзваш да е продължил, но явно му е станало скучно като си избягал и сега не те мисли - чисто мъжко поведение във виртуалното пространство - но всеки го е правил.
Най-големия фарс беше, когато трима с букети ме чакаха на попа, а аз отидох да гледам сеира с аверията - гооолямооо шоу, как заговаряха некви секви :):):)
Аз пък заставам зад моето мнение. Много пъти са ме отрязвали и само защото не съм Джон Сина или Ренди Ортън. Винаги съм бил готин и те ми се кефят , но когато ме видят на живо , започват да увъртат :"заета съм" или пък изобщо спират да контактуват с мен. Имах един случай , който направо ме остави без думи. Нали аз винаги в соц. мрежите съм интелигентен и забавен човек, винаги съм развеселявал хората около мен, и казах веднъж на едно момиче , че профилната и снимка е много хубава и с нея започнахме да си пишем и един ден тя ми поиска снимка. Аз и отговортх , че пращам само на хора на които имам доверие, и когато и изпратих една снимка , тя ми отговори:
"Tova shega li e?"
За това вече спрях да очаквам много от противоположния пол, не казвам , че съм станал обратен , ами че вече съм се оставил по течението на съдбата. Имам само 2-ма приятели. Изобщо не вярвам , че външния вид е последното нещо , което ги интересува. Ако искате мога да кача моя снимка тук?
Сервирам още един случай. Чатих си половин година с едно момиче (беше през лятната ваканция)
Един ден тя ме забеляза и ме извика , само че тя беше с в голяма компания , около 20 човека , а тогава се разхождахме с един мой приятел и се сдухах. Направих се , че не я виждам.
На следващия ден тя ми изпрати покана в Facebook от фалшив профил , представяше се за някаква нейна братовчедка , но аз много добре знаех че е тя. Наричаше ме дебела свиня и не помня с какво още ме обиди. Аз си знам , че ако бях някой красавец , тя нямаше и да си помисли за подобно нещо.
sevdalina
09-11-2015, 03:14
Питай я директно, няма смисъл да си губиш времето в чакане, причините може да са всякакви.