View Full Version : Въпрос относно секса
DarkManX
09-01-2015, 10:59
Според вас ако приятелката ви обича, нормално ли е да ви ограничава до секс 1 път в седмицата?
поне с моята приятелка, като я питам все казва уморена съм от работа, мързи ме, спи ми се, не ми е до тва,
айде друг път?
И един вид го прави по принуда само и само да отбие номера...
Според мен съм загубена кауза вероятно е най-добре да се оттегля от нея...
Вие какво мислите по въпроса!?
nansi_2005
09-01-2015, 11:14
има жени за които това не е всичко ... за тях не е важно да има секс а е важно да сте щастливи ( за мъжете обратното ) ... Ако тя е от този тип жени то по-скоро един път в седмицата за нея е абсолютно достатъчно !
baby_baby
09-01-2015, 16:29
Ако я зарежеш за секса то си много зле и по-добре тя да се махне от теб
Може просто да има труден период
RapExotic
09-01-2015, 18:55
Вие с нея имате имате далеч по-голям проблем от секса. Помисли върху това.
Връзка без секс е като Хот-дог без кренвирша.
Трябва си хармония.
Ако е така...
И един вид го прави по принуда само и само да отбие номера...
... значи най-добре е да...
Според мен съм загубена кауза вероятно е най-добре да се оттегля от нея...
Неизбежно е, приеми го. Връзките без секс са обречени. Замисли се! Не че искам да те спичам, но е напълно възможно някой друг да я спуква от секс вече и за това тя да не иска да го прави. С теб!
Ако я зарежеш за секса то си много зле и по-добре тя да се махне от теб
Може просто да има труден период
Да не си в цикъл? Много емоционално го раздаваш.
Иначе авторе, ако 6 дни не можеш да издържиш без секс не знам как ще я караш за в бъдеще.. Сигурно трябва да си намериш нимфоманка.
DarkManX
09-02-2015, 06:29
Вие с нея имате имате далеч по-голям проблем от секса. Помисли върху това.
Така е по принцип минахме през тегав период, просто се замислих дали има смисъл да се продължава тази връзка.
Понеже тя настоява аз да се променя, спрямо нейните критерии.
А един мъж, ако не отстоява позициите си рано или късно ще и падне в краката...
DarkManX
09-02-2015, 06:32
По принцип не е изневеряла никога, просто няма да има смелостта да ме погледне в очите след такова нещо.
Проблема се базира върху егото, аз примерно мога да направя 1000 компромиса за нея, но ако я помоля за 1 тя да откаже.
За всичко да се съобразявам аз , да и правя подаръци и в резултат на това нито да получа нежност от нея нито уважение.
BeeingCreepyCute
09-02-2015, 07:37
По принцип не е изневеряла никога, просто няма да има смелостта да ме погледне в очите след такова нещо.
Проблема се базира върху егото, аз примерно мога да направя 1000 компромиса за нея, но ако я помоля за 1 тя да откаже.
За всичко да се съобразявам аз , да и правя подаръци и в резултат на това нито да получа нежност от нея нито уважение.
Кажи и го.
DarkManX
09-02-2015, 07:55
Кажи и го.
Казал съм и го, и тя отговаря последния начин :
Ти какво искаш от мен, омръзна ми от твойте думи! Искаш да полудея ли !? престани да споменаваш тези неща.
Откъде си толкова сигурен за това?! Ти верваш ли си?! От всичко което си написал досега излиза че тя няма и капка уважение към теб и всъщност използва малкото секс, който ти дава за де те муфти, ако още не си се сетил!
Кажи и го.И като и го каже, какво от това?!
Казал съм и го, и тя отговаря последния начин :
Ти какво искаш от мен, омръзна ми от твойте думи! Искаш да полудея ли !? престани да споменаваш тези неща. Въпрос на време е да ти бие шута, имайки предвид всичко казано дотук!