Влез

View Full Version : Той ме пренебрегва...

positiv_power
09-01-2015, 20:19
Здравейте, хора! Объркана съм относно връзката си и имам нужда от помощта ви. :)
Имам връзка от 2 години и двамата сме на по 20,но напоследък нещата не са наред, а не знам къде е проблемът. Постоянно спорим, караме се, всеки мисли, че е дотегнал на другия, че другия го лъже и т.н. Той не ми е омръзнал, много си го обичам, обаче от известно време май не съм му интересна. Предпочита компанията на приятелите си, цял ден е с тях, правят различни неща заедно, ходят на пикник, а на мен ми звъни да се видим за по един час и то не всеки ден, като всеки път или пием кафе или се разхождаме. Аз искам да отидем на ново място, да играем баскетбол ако трябва, но да е нещо различно, на него всеки път му е жега и не иска. С компанията му дори не се сеща да ме покани, много ми става тъпо вечер като започне да ми разказва днес къде са ходили и как готино са си изкарали, как се е забавлявал като малко дете, а аз цял ден съм била сама вкъщи. Рядко се виждаме насаме вече, макар че има къде. Не е много по нежностите, но онзиден когато тръгнах да го прегръщам ми се развика, че му било топло и 100 пъти ми е казвал, че не обича. Не съм много чувствителна, но направо щях да се разплача.. Отделно като е с приятелите си и му пиша по половин час не ми отговаря, а например ме е питал как съм и следва да се интересува от отговора. Казвала съм му, че имам нужда от повече внимание, но има подобрение едва за няколко дни, после пак става същото.Опитах да съм по-заета и не винаги на разположение за него, тоест да му покажа, че светът ми не се върти около него. Той реши, че нещо съм сърдита, че ми е омръзнал и започна и той да се държи грубо и да не ме търси, вместо да се опита да е по-мил и да ме попита какво ми е. Опитах и да съм много мила с него, но и тогава той не ми отвърна със същото и не получих повече внимание. И сега си играем на котка и мишка, аз искам да съм мила и всичко да е ок, оттам той за пореден ден ме пренебрегва и аз се ядосвам, започвам да не му вдигам, той започва да ми се сърди, караме се, после се сдобряваме и порочният кръг се завърта. От много време не ме е карал да се чувствам щастлива. Преди време бях виждала в скайпа му, че пише на приятели, че не му пука за мен, псуваше ме, стана голям скандал между нас, аз простих и той уж вече не го прави. Но всеки път като се скараме аз си го представям как ме обижда и псува и това ме побърква.Представям си как го питат защо не ми отговаря, а той им казва нещо от рода на мани я, ще чака... Не знам какво да правя с него, не знам и къде е проблемът, напоследък съм станала страшно избухлива и нищо не ме радва. Ще се радвам да чуя вашите мнения за моята ситуация. Благодаря на всички ! :)

ДОТА
09-01-2015, 20:23
Може да си пада по мъже, ти приличаш ли на мъж ?

paradosou
09-01-2015, 20:51
пише на приятели, че не му пука за мен, псуваше ме, стана голям скандал между нас, аз простих и той уж вече не го прави.
о.ОО Боклук от класа... Зарежи го и си наложи да не се обръщаш назад, нищо хубаво няма да изживееш с него. Наистина. Очевидно не се интересува от мнението ти, как се чувстваш, от потребностите ти... някак обаче си му удобна (може би сред основните причини е сигурният секс) и затова поддържа пародията на връзка. Както и да го нарекат хората тук, все ще е незаслужен комплимент 8-).
Във връзките с бъдеще хората се интересуват един от друг, застават си зад гърбовете и дори адски много да се изнервят един друг чак до до грозни сцени не се стига, камоли пък да намесят странични хора, наливайки половинката пред тях...

paradosou
09-01-2015, 21:01
Вероятно си свястно момиче, а и по написаното определено изглеждаш отдадена... Дори само заради това заслужаваш нещо къде-къде по-добро. На 20 времето е пред теб, обаче това не значи, че можеш да си позволиш да го прекарваш с толкова безсмислени\товарещи недоразумения като сегашния ти приятел. Стискам палци да си много щастлива в бъдеще, да срещнеш някой, който ще те кара да се усмихваш олигофренски през час 8-)... Ама за да се случи, първо трябва да пуснеш всички изживени вече отношения и всички вредни нагласи (като например че си струва да понесеш нещо безумно в името на общата удовлетвореност). Последното не го виждаме написано в темата, но по действията ти така излиза.

LoadRunner
09-01-2015, 21:10
само любовни темички те влекат

paradosou
09-01-2015, 21:12
мда бе, колко съм сладникава само... чак е диабетено xD

LoadRunner
09-01-2015, 21:23
Да, ще трябва да си взимам лекарствата за да издържа преди да говоря с теб
3 шота с водка :д

GLaDOS
09-01-2015, 21:34
Тъпото в твоята история си само ти.
Още като се стигне до третия ред,отговора на задачата е ясен.

victoria99
09-01-2015, 22:21
Остави го. Човек, който те псува и унижава пред приятелите си, вместо да покаже, че ти си най-важното нещо за него, НЕ те обича :) Следователно той не заслужава вниманието ти, както и чувствата, които изпитваш към него. Наистина изглеждаш свястно момиче, което държи на човека до теб и точно затова не заслъжаваш такова отношение.

女性の目
09-02-2015, 16:57
Най-добре си вземи поука и не ходи повече с хора , които не те заслучават. Нека те да ходят по теб, и поработи малко повече по външния си вид , за да започнат да ти се лепят , защото всички гледат само това. Имах предвид да си отмъстиш.