Влез

View Full Version : Не мога да я забравя ....

StrengthIsInYou
09-02-2015, 02:29
Здравейте на всички ,харесвам си едно момиче ,но тя си има гадже и Честит Рожден ден на мен ! :D
Та нека започнем с моя проблем , това прочуто момиче бяхме на гости на един приятел и това момиче дойде ,аз я познавам от преди ,но тя се премести в друг град и не сме се виждали ,но в това момче се видяхме ,той правеше парти и тя дойде,та тя с влизането почна да си говори с мен ,питаше ме какво тренирам,къде уча ,имам ли си приятелка и такива.Говорихме си известно време и тя ме караше само да и стягам прасеца ми ,корем ,бицепс и аз стягах и тя реагираше "лелееееееее" и мен ми стана супер якото ,защото не съм очаквал да си говоря точно с това момиче ,тя само "флиртуваше" с мен като ме заяждаше например : щипеше ме съвсем леко ,само ме гледаше ,усмихваше ми се,говореше много често с мен ,а не съм го очаквал и т.н. .. казвала е на другите и приятелки ,че съм станал много по-хубав и по мил ,и аз глупака си казах на ум ,че ме харесва и аз започнах да я харесвам,но уви след партито към 4-5 я изпратих до тях ,тя беше при баба си и ме гушна и аз си помислих ,че може да стане нещо ,но най-добрата и приятелка ми каза ,че си има приятел ,като си отиде на Варна (аз съм от София) няма да се връща в София цялата година сигурно за лятото 1-2 седмици даже и това не е сигурно ,и аз от тогава съм скапан ,буквално.... По-цял ден си мисля за нея ,не може да ми излезе от главата ,на тренировките тренера ми се кара защото съм се замислил за нещо друго ,отнесен съм така да го кажем , и като и вляза в профила направо омеквам .... накратко влюбен съм в това момиче ,но нямам никакъв шанс с нея ... какво да направя как да я забравя ,не мога да продължа да тренирам ако си мисля само за нея ....ПОМОЩ !!!

Niakoitam
09-02-2015, 07:32
Нито я познавам нея, нито гаджето и, нито теб, но от така написаното от теб мога да кажа само едно. Искрено съчувствам на въпросното и гадже освен ако не е решила да го къса скоро. :)
И после евентуално има...ама то аз се държах просто приятелски. Ти защо си мислиш други работи?... :)

Иначе те понякога жените наистина не знаят какво искат. И мен ми е отделяла изключително внимание за няколко дни, скъсвала ме е от комплименти и ми е кокетничела непозната дотогава, омъжена жена, която даже си беше довела и тъпкач, с който уж не правила нищо, въпреки, че на папарашкия звуков запис на телефона на един се чувало съвсем друго,защото на този етап не била смятала да си разваля семейството...

fuckdotnet
09-03-2015, 16:59
Хахаххахах, неква проста путка му направила два комплимента и го подлъгала, и сега вече реве по форумите, че не можел да я забрави и това му пречело на тренировките. Теб тая ако те беше зарязала след първата седмица, сигурно заглавието на темата щеше да е "Как да се самоубия". Пълен идиот, който би лизал краката на всяка овца за един кирлив комплимент.

Azoria
09-04-2015, 06:51
Искрено съчувствам на въпросното и гадже освен ако не е решила да го къса скоро.

Защо? Нито му е изневерила, нито е имала такова намерение. Просто се е запознала с нови хора, някои са й допаднали повече от други - съответно прекарала е по-голямата част от вечерта си, говорейки си с тях. Дори и флирт да е имало, той е бил съвсем невинен в рамките на нормалното (казала му е "лелеее" ,задето има хубаво тяло, а не "О, какви мускули имаш, нека правим секс!" )

Авторе, усещаш ли колко малко ти трябва да захапеш въдицата? Поработи върху себе си не само външно.

Niakoitam
09-04-2015, 22:57
Защо? Нито му е изневерила, нито е имала такова намерение. Просто се е запознала с нови хора, някои са й допаднали повече от други - съответно прекарала е по-голямата част от вечерта си, говорейки си с тях. Дори и флирт да е имало, той е бил съвсем невинен в рамките на нормалното (казала му е "лелеее" ,задето има хубаво тяло, а не "О, какви мускули имаш, нека правим секс!" )

Авторе, усещаш ли колко малко ти трябва да захапеш въдицата? Поработи върху себе си не само външно.

Тя е изневерила на гаджето си вече емоционално. Ако не го е правила и физически вече. Автора ако беше някой бад бой и не се интересуваше чак толкова от чувствата и желанията и можеше отдавна да я е вкарал поне в леглото си, ако не друго. Когато наистина обичаш и държиш на гаджето си не се сваляш с разни рандом пичове. Нито им правиш комплименти, нито им ахкаш по мускулите. Нито ги прегръщаш за довиждане. :)
Ами то по тази логика следващата стъпка може да е да му бръкне в гащите и да каже: "Ах колко ти е голяяям." Или пък да каже: "Мушни си го в мен ама само главичката."
Това не е държание на една жена, която знае какво иска или която обича и държи на гаджето си, ако уж е така.Това е поведение на една "щракалка", която флиртува с автора, заговаря го, прави му комплименти, прегръща го, дава му всячески знаци и т.н. и ако попадне на някой по опитен може така измежду другото да му се понасади лекинко на "дедовия". :)