Влез

View Full Version : Ескапел след секс !

Mishinson
09-02-2015, 03:17
Здравейте правихме секс с приятеля ми . Аз съм на 19 и той също . Направихме го един път , той свърши извън мен . Окъпахме се и пак го направихме и така няколко пъти . Не е свършвал в мен , но четох , че дори и да се измием хубаво , оставало сперма по каналчетата . За това пих Ескапел 30 часа след половия акт . Сега след 3 дни ми е много лошо и съм прекалено гладна . Искам да питам трябва ли да се притеснявам .. И кога да си направя тест .? Благодаря предварително ;)

DarkManX
09-02-2015, 06:25
Ако всичко е така както казваш няма поводи за притеснение.

Mishinson
09-02-2015, 08:42
Благодаря ти ! Кога да си направя тест за всеки случей ?

draid
09-03-2015, 20:14
След 14 дни

baby_baby
09-03-2015, 20:52
Аз мисля че няма за какво да се притесняваш

urpa4a
09-06-2015, 00:25
Първо - свършил е извън теб!
Второ - дори да се е поизпуснал малко в теб, вероятността до седмица преди новия цикъл е малко вероятна (тука не ме псувайте много, аз първата седмица след цикъла не му мисля и си ги пускам тия гадини да си шарят и вече 2 години нямам ядове!).
Трето - виенето на свят, гаденето, както и кръвотечение след употребата на ескапел е нормално (просто убива яйцеклетката насилствено, което значи че все пак ти бърка, като в менструацията, ако няма кръв просто е нямало яйцеклетка за убиване, което не значи, че няма да ти се вие свят и да ти се гади!) Просто досега, колкото пъти се е налагало да купувам ескапел на жената до мен, толкова пъти се оплаква 2 седмици от болезнени дни и неразположеност.
Четвърто - 30 часа е доста голям период! До колкото знам до 24 часа е на 90% сигурен, след това си намалява (в зависимост от организма).
Пето - една консултация със специалист ( не само за бременност, но и болести), никога не е излишна, така че по-добре мини ;)