Влез

View Full Version : Лъже ли ме или ?

lqlq_
09-02-2015, 09:18
Здравейте!Откъде да започна и аз не знам.С приятеля ми сме заедно от 1 година,и напоследък само се караме,аз много го ревнувам и само му намилам...Не го оставям да диша от моята ревност.И си втълпявам някакви глупости.Имам някакви съмнения,че си пише с едно момичее,постоянно когато той влезе на линия и тя влиза,когато него го няма и нея я няма,излизат и влизат по едно и също време,а може би си втълпявам..Защото като го попитам винаги ми казва,че не си пише с никоя,дава ми телефона да му го разглеждам,казва ми че няма какво да крие,виждам че ме обича и че дава всичко за мен,но просто не мога да се отърва от тези мои мисли и тези неща които си мисля.Моля ви помогнете ми и ми дайте съвет какво да правя,не искам да го изгубя.Много ми се ядосва като му говоря такива неща,казва че го натоварвам и че вместо като отида при него да се отпуска и да му е хубаво,аз развалям всичко,но просто някъде доверието остана изгубено и не знам как да му вярвам отново.Караме се всеки ден за тези неща.И аз не знам как би си имал друга,като всеки ден е на работа и след това постоянно е с мен,но просто нещо ме човърка отвътре,вече не знам какво да правя и как да постъпвам,защото искам да сме заедно.Но не мога да спра да мисля някакви неща.Почти всяка сутрин се събуждам с такива мисли,ето например снощи докато бях у тях тази я нямаше на линия,и точно като се прибрах тя влезна.Тази сутрин като станах тя беше на линия и си мисля,че може би е спала у тях,защото когато отидох до приятеля ми,нея вече я нямаше на линия,и като се прибрах тя пак беше на линия..Наивна ли съм и или и аз не знам,виждам че иска да е с мен.постоянно ме прегръща като си легнем,целува ме..но не знам съмнявам се много...Просто искам вашето мнение.Благодаря!

victoria99
09-02-2015, 09:27
Нормално е след, като го обичаш да го ревнуваш, но ако има основателна причина. Това твоето не е ревност, а параноя. Най-важното в една връзка е доверието. Ако той е направил някаква грешка или ти е дал повод да го ревнуваш, окей, но след като няма такава причина и сте заедно от 1 година, не виждам нужда от притеснение. В случая той е прав, вместо като се видите да ви е хубаво заедно, ти създаваш излишни главоболия и на двамата.

RapExotic
09-02-2015, 14:44
До това води фейсбук..

GLaDOS
09-02-2015, 18:22
Много вероятно е точно така да се случват нещата.
Ти си тръгваш ,а пък тази другата седи навън ,чака да си тръгнеш и в този момент отива,влиза си във Фейсбук,закачена за НЕГОВИЯ интернет. Спят заедно и рано сутринта се изнася преди ти да отидеш.Моя съвет е да следиш и останалите му приятели кой-кога влиза на линия и ако съвпадат нещата може да се окаже че спи групово.
Също - Следи на кои хора харесва снимките. Щом ги харесва,значи с спали заедно. Същото и за неговите снимки.

sevdalina
09-04-2015, 16:23
Не го ревнувай след като казваш, че ходи на работа и после е с теб, няма място за съмнения.

marilyn
09-05-2015, 12:10
Така ще го загубиш. Ти буквално го подлагаш на тормоз. Постави се за малко на негово място. Прибираш се от работа, искаш да разпуснеш, да излезеш с любимия човек или просто да си поседите заедно, да се погушкате и да хапнете. Но не! Ти влизаш от вратата и той те почва "Къде беше?", "С кого говори по телефона?", "Дай си телефона да проверя!" и т.н. Това е тормоз, който той търпи всеки ден. В един момент ще му писне.

Проблемът явно е някъде в теб, помисли си какво куца и защо. Защо си нямате доверие? Несигурна ли си в себе си? Имаш ли самочувствие? Чувстваш ли се красива, желана, харесвана?

Stoyan23
09-05-2015, 14:44
Щом ти дава телефона не го подлагай на съмнения :) (личен опит) освен ако не е много изпечен лъжец и онази дето се съмняваш в нея не знае за теб имал съм такъв случай. Успех недей да го тормозиш ще го изгубиш както марилин е казал/а

女性の目
09-05-2015, 16:41
Мога да ти дам един съвет , но ти ще го намериш за ненужен.

urpa4a
09-06-2015, 00:43
Чета и те мисля така - и да няма друга, щом му даваш толкова много внимание към въпросната мацка от чата, няма да се учудя утре за идеята, да се замисли за нея ( а тя да се окаже някаква скрита негова фенка), най-много ще направиш една негова фенка истински щастлива.
Това до което тази маниакална ревнивост води е - човека който е подложен на нея, наистина да се замисли за всичките тези идеи и сам да си направи филма.
Според мен овладей тази мания и почни да се радваш на това, което получаваш на момента, ако е писано той сам ще си дойде при теб ;)

女性の目
09-06-2015, 13:55
Hakapaй го със сила да си признае.