Влез

View Full Version : Първият ми път

wolf19999
09-03-2015, 21:36
Здравейте, от доста време една тема ме побърква от притеснения...:/ мдаа
Първият ми път с момче...:(
Много ли ще боли?
Много ли ще кървя?
Приятно ли е?
На колко години е вече нормално да го направя?
Благодаря ви! :)

paradosou
09-04-2015, 09:52
Щом притеснението е толкова голямо, не прави нищо. Все някога ще се почувстваш по-спокойна, предполага се, че и инфото ти по въпросите, свързани със секса, ще се увеличи и ще си по-адекватна самата ти да пристъпиш към действие xD.
Може да не боли изобщо, а може и да се наложи да стиснеш за малко зъби (може и нещо по средата да е). Зависи от особеностите на тялото ти... всъщност май повече от подхода на момчето.
Не е задължително да забележите кръв. Ако все пак 'бликне', то е изключено количеството да е впечатлващо.
По последния въпрос - предлагам да понамалиш социалното програмиране 8-). Всички сме му подвластни, тва ясно, ама прекаляването до нищо добро не е довело. Ако все пак толкова държиш на някакви граници - според мен лично на 14 например си дечко и няма защо да бързаш; след 18-19-20 пък е необичайно (не задължително сбъркано, просто необичайно), ама ако хората са нормални, не биха те сочили с пръст.

Anvel
09-04-2015, 10:55
Здравей! Да ти кажа и аз се притеснявах за първия си път, но разбрах, ще няма нищо лошо и страшно! Мен лично не ме болеше много, но все пак ме болеше! Не кървях много, но после ми закъсня с няколко дена, а първият ми път беше на 17 :) момчето беше опитно и знаеше как се прави... може би затова не ме е боляло толкова

like_a_diamond
09-04-2015, 11:57
ako se pritesnqva6 tolkova moje6 da probva6 sama vku6ti s podhodq6ti predmeti i taka postepenno da svikne6. sled tova pri purviqt ti put nqma da te boli :) ami po vuprosa s godinite ... hmmm ... vseki ima razli4no mnenie. za men nad 17-18 e normalno

victoria99
09-04-2015, 11:57
Щом притеснението е толкова голямо, не прави нищо. Все някога ще се почувстваш по-спокойна, предполага се, че и инфото ти по въпросите, свързани със секса, ще се увеличи и ще си по-адекватна самата ти да пристъпиш към действие xD.
Може да не боли изобщо, а може и да се наложи да стиснеш за малко зъби (може и нещо по средата да е). Зависи от особеностите на тялото ти... всъщност май повече от подхода на момчето.
Не е задължително да забележите кръв. Ако все пак 'бликне', то е изключено количеството да е впечатлващо.
По последния въпрос - предлагам да понамалиш социалното програмиране 8-). Всички сме му подвластни, тва ясно, ама прекаляването до нищо добро не е довело. Ако все пак толкова държиш на някакви граници - според мен лично на 14 например си дечко и няма защо да бързаш; след 18-19-20 пък е необичайно (не задължително сбъркано, просто необичайно), ама ако хората са нормални, не биха те сочили с пръст.

Същото щях да кажа и аз.
Няма критерии за това на колко години трябва извършиш първия си полов акт, важното е да се чувстваш готова и да бъдеш с човек, с който се чувстваш спокойна и на когото имаш доверие. И най-важното е да го искаш ТИ, а не да се чувстваш длъжна, защото човекът до теб го иска.

victoria99
09-04-2015, 11:58

Същото щях да кажа и аз.
Няма критерии за това на колко години трябва извършиш първия си полов акт, важното е да се чувстваш готова и да бъдеш с човек, с който се чувстваш спокойна и на когото имаш доверие. И най-важното е да го искаш ТИ, а не да се чувстваш длъжна, защото човекът до теб го иска.

Flesh
09-08-2015, 21:31
Първият път трябва да си доста влажна при мен лично първият път не беше много болката,но все пак не е нещо,което не можеш да изтърпиш относно възрастта поне изчакай до 17,защото не вярвам да си на по-вече от 15

baby_baby
09-08-2015, 21:36
Далинще те боли - не е болка за умиране просто се отпусни защото акп не се отпуснеш ще те боли повече

Дали ще кървиш - при всяка е различно

Първите пъти не е приятно но с времето ще стане

urpa4a
09-08-2015, 21:38
Първия ти път , зависи от житейския ти път!
Дали боли ли, ами то всичко хубаво в този свят се постига с много болка!
Дали ще кърви ли - ами зависи, юнак без рана не става, ако искаш да си след големите - ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЕШ!

lili-ton
09-09-2015, 09:56
Аз прокървих и ме болеше. Мина време докато се получи. Да ти кажа, то и на другото място(отзад) не е по-безболезнено. И трябва време и търпение за да се получи.