PDA

View Full Version : Дайте ми съвет, моля! :С

Kookie123
09-05-2015, 13:35
Здравейте!

Нова съм тук и искам да се извиня ако правя нещо грешно. На 13 съм и не съм имала гадже. Най- добрата ми пиятелката си има и е доста сериозна връзка (не знам колко сериозно е щом си на 13), но ме подиграва за което и не се чувствам добре . Не се чувствам хубава...нищо, че ми правят комплименти. Мисля, че и стилът ми и музиката, която харесвам от 5 години отблъсква момчетата също - K-pop (южно Корейска), J-pop (японска), k-drama-и и анимета. Родителите ми също вече започнаха да ме разпитват за момчета, но аз не издържам на темата и излизам от стаята. Преди два дни сънувах ,че момчето, към което имам симпатий, да ме прегръща и целува по устата и като се събудих видях, че съм се разплакала докато съм спала. Не знам дали правя неща , които момчетата не харесват, но моля ви, дайте ми някакъв съвет свързан със предпочитанията на момчетата. :'C

ДОТА
09-05-2015, 13:38
Почни да слушаш чалга и да се обличаш като чалга певица, имам предвид като курва, тогава ще започнат да ти обръщат внимание.

Meth
09-05-2015, 14:12
На 13 ? Какви ви връзки на 13 ? Учи си...
И к'во ти пука дали другите харесват твоя стил музика ? (и аз не харесвам японски работи по принцип...)
И кви са тия анимета ? Вече и детските работи ги изопачиха...

Stoyan23
09-05-2015, 14:39
На 9 години ми беше първата целувка по-устата след, което 7 години суша като имах 1 приятелка която се цункахме и гушкахме но бях отново малак 12-3 г. изгубих девствеността си на 16г. но преди това бях голям футболен хулиган и ме осъдиха на 15г. Извода от това което ти казвам тук е, че трябва да чакаш това не зависи каква си, и защо си за всеки влак си има пътници търпелива но намали (японското южното) импровизирай с нещо като по-горните коментари чалга и т.н и се прави че ти харесва но за сериозни отношения на 13г не знам мама и тате още ви дават пари така че не мисля че е сериозно :)

alex_weed
09-05-2015, 14:47
и аз харесвам k-pop и анимета(сестра ми(17 г)ме зариби) аз съм момче на 13....ако искаш да си пишем...и ако си паснем.....и аз търся ама не намирам.....пиши ми ако искаш :)

Julia_A
09-05-2015, 20:52
Имам приятели който слушат К-поп.. Не мисля, че това е проблем ако не прекаляваш с това и не говориш само за корейци. А щом си си харесала момче прави му намеци. Усмихвай му се, заговаряй го абе да.. Издокарвай се малко смисъл от време на време си слагай спирала и гланц да речем изправяй си косата. Най вече бъди себе си. :wink: