View Full Version : Оргазъм
tanchita99
09-06-2015, 23:24
Бихте ли ми казали, по какво си личи , че тя получава оргазъм? и как да разбера, че
е свършила? По какво точно се разбирА
RapExotic
09-07-2015, 16:14
Ако получи няма как да не разбереш.
baby_baby
09-07-2015, 20:45
Ако получи няма как да не разбереш.
+ мда
vliza_nejno
09-08-2015, 21:06
Ей, я не знам кво да кажфем по темата оти сте прости, ама сакам да се обясним у лебев на Бейби_Бейби...(ако е жена :*)
МЪЪлиии колко си убава маалии ква си убава мааалиии и кви са ти убави джуките и ушяците
да откинеш за мастраф за зимата за расад
значи ака ше та ръмба че боските ти ше шяпат а я ше викам..моля без аплодисменти
vliza_nejno
09-08-2015, 21:07
Ей, я не знам кво да кажфем по темата оти сте прости, ама сакам да се обясним у лебев на Бейби_Бейби...(ако е жена :*)
МЪЪлиии колко си убава маалии ква си убава мааалиии и кви са ти убави джуките и ушяците
значи ака ше та ръмба че боските ти ше шяпат а я ше викам..моля без аплодисменти
Спри се бе селяк ! Я марш на село да се търкаляш с прасетата !
BeautyCupcake
09-09-2015, 20:05
Спри се бе селяк ! Я марш на село да се търкаляш с прасетата !
Owned :ddd
Gcorleone
09-10-2015, 22:07
Питал съм приятелката ми веднъж , и тя ми беше казала,че е симулирала оргазми не веднъж ,но аз и я попитах защото знаех ,че го прави, един ден седнахме и и казах по-добре да ми казва,че не е свършила или не е била достатачно възбудена да измислим нещо решение от колкото да остава не задоволена, и така и направихме два три пъти ми каза ,че не е успяла да свърши и затова след секса и помогна :D надявам се да съм помогнал, разговорите помагат но съм сигурен ,че почти всяко второ момиче поне веднъж е симулирала.
Някой бързо да му подаде аналгин за сърцето, мисля че се превъзбуди..
Ако след като свършиш не иска да я довършиш ;)