Влез

View Full Version : Родителите ми не харесват приятелката ми.

stoyanov2121
09-11-2015, 10:39
Здравейте. От скоро имам приятелка разлика в годините ни е 3 почти 4г . Нашите я познават долу-горе и тук се носят слухове за нея които не са верни , но..... Някой им е казал , че хората с които се движи ще ме пребивали и някакви такива пък то няма такива хора.... Как да им обесня не знам... А това момиче не е като другите много си пасваме разбираме се не искам да я оставям заради нашите...

jghgh
09-11-2015, 10:55
Говори с тях, има лесно.

По принцип слухове не тръгват току-така без причина, но все пак - по-добре да се убедиш в нещо сам, отколкото да слушаш кой какво ти приказва.

stoyanov2121
09-11-2015, 11:02
Говоря ама си знаят тяхното... Мисля да им кажа , че ще я оставя и да излизам пак с нея, но проблема е ,че града е малък и всичко се знае....

Niakoitam
09-11-2015, 11:16
Говори с тях, има лесно.

Смятам,че тпва е мисията невъзможна особено ако родителите му са инати като магарета. :)

GetAway
09-11-2015, 13:41
Говоря ама си знаят тяхното... Мисля да им кажа , че ще я оставя и да излизам пак с нея, но проблема е ,че града е малък и всичко се знае....

Да ги лъжеш и да се криеш от вашите, сякаш си извършил престъпление е много тъпо и не приляга на един мъж. Щом си пасвате и се харесвате, бъди си с нея и толкова. Все пак никой няма право да ти нарежда с кого да бъдеш и с кого не. А и така да говорят вашите наизуст без да познават момичето , е много глупаво. Щом с разговори не става- техен проблем. Ако искат да я харесват. По-важно е вие да се харесвате с момичето. Животът си е твой и имаш право да избираш- не я зарязвай, заради неодобрението на вашите. С времето ще свикнат. Спокойно.

alex_weed
09-11-2015, 14:14
Живота си е твой! Не е на вашите, че те да определят с кой да се обичаш!Не те един ден ще се оженят за нея а ти!

fuckdotnet
09-11-2015, 14:19
Хехе, колко трябва да си залупен, че всички да знаят що за стока е приятелката ти, а само ти да не знаеш.

stoyanov2121
09-11-2015, 14:52
Повярвай ми знам каква е познавам я и е много свясна. Ще съм си с нея много си я харесвам ...

anonymous708973
09-11-2015, 16:22
Бих препоръчала да се вслушаш в доводите на родителите си и да прецениш безпристрастно - доколкото е възможно.
Ясно ми е, че в малък град много се преувеличава и се клюкари и ако едно момиче се прибере в 2 през нощта, е пълна курва и родителите й са я изтървали, и т.н., но имай предвид, че родителите не ти мислят лошото.

stoyanov2121
09-11-2015, 17:14
Знам просто вярват на тези слухове. Ще се наложи да свикнат , че е моето момиче :)

anonymous708973
09-11-2015, 18:03
Какви слухове?

fuckdotnet
09-11-2015, 19:24
Повярвай ми знам каква е познавам я и е много свясна. Ще съм си с нея много си я харесвам ...

Може ли да ти викам Лосчо (идва от лос)? Рогата на главата ти скоро ще станат толкова тежки, че ще ти сведат кратуната до земята, но ти така и така няма да имаш нищо на против, все пак за външността на една путка си готов да ядеш и лайна.

RapExotic
09-11-2015, 19:28
Бих препоръчала да се вслушаш в доводите на родителите си и да прецениш безпристрастно

Това ирония ли е или реално противоречие?

Ти ако си пасваш с нея и нямате проблеми във връзката си не слушай кой какво ти казва. След това е по-вероятно да съжаляваш, че си я изпуснал заради глупостите на другите. По-добре сам да се опариш от нея, от колкото да си задаваш въпроса "какво щеше да стане ако ..".

anonymous708973
09-11-2015, 20:37
Не, имах предвид да се вслуша в доводите на родителите си - тоест, какви слухове са чули, и да прецени безпристраство дали има някаква основа. :)

stoyanov2121
09-12-2015, 06:17
Толкова си прав.... Съжелявам , че и казах , че имам малко проблеми с нашите и тя като по-голяма каза ,че семейството ми е по-важно и вече ''приятели'' Не знам как първото истинско момиче в живота ми го разкараха нашите.... 3 месеца заедно и това е много труден момент за мен..... Много ми е зле....

fuckdotnet
09-12-2015, 09:50
Качи нейна снимка, дай номера ѝ, адреса ѝ. Дай и твоя адрес, ще ти пратя носни кърпички, за да си избършеш сополите.