View Full Version : Ново училище ~ помощ =D
MeetYourMaker
09-12-2015, 00:39
Та, ще бъда 8ми клас в ново училище и искам да създам нови приятелства, има проблем, в началото на лятото създадох чат на нашия бъдещ клас писахме си с седмици и не ми допадат! Има само едно симпатично момиче но то много се оплаква. Имам 1 сигурен приятел който го познавам от 3 години, с него ще сме в 1 клас, познаваме се добре. Просто като цяло искам помощ защото честно, и идея нямам какво да правя..
пробвай с останалите от випуска или от по големите
dreamwalker
09-12-2015, 11:41
Защо не ти допадат?
MeetYourMaker
09-12-2015, 13:24
С 1 дума 3/4 от класа са задръстени а другата 1/4 са, досадни, нахални, не пазят тайни, имат много самочувствие..
MeetYourMaker
09-12-2015, 13:29
ще пробвам с по-големите
Zero Advantage
09-12-2015, 15:21
Изобщо недей да си правиш изводите толкова отрано.В началото е тегаво, всичко отначало, нови даскали, ново училище, нови принципи, но бъди благодарен, че поне се знаеш със един.Я си представи ако беше сам?Ти не отиваш там за да се жениш, а за да учиш.Със сигурност ще намериш още един-двама като теб, после и другите.Няма как да очакваш всичките да са като теб
Ouroboros
09-12-2015, 15:37
В началото всички са различни. Аз също отидох в друго училище в 8 клас и първите две седмици се чудех кво по дяволите правя там. Имах чувството че всички непрекъснато ми се подиграват. После видях че проблема е в мен. Свикнах, отпуснах се, и сега с всеки един се сближих страшно много и за два месеца свикнахме и си паснахме перфектно.
dreamwalker
09-12-2015, 16:23
С 1 дума 3/4 от класа са задръстени а другата 1/4 са, досадни, нахални, не пазят тайни, имат много самочувствие..
http://i4.photobucket.com/albums/y111/Riff216/friday---Daaaamn.jpg
RapExotic
09-12-2015, 19:25
И всичко това го разбра от няколко емотикони?
MeetYourMaker
09-12-2015, 20:52
rapexotic, писахме си и излизахме няколко пъти пс мерси на вс :Д
С 1 дума 3/4 от класа са задръстени а другата 1/4 са, досадни, нахални, не пазят тайни, имат много САМОЧУВСТВИЕ.
Май разбрах ти в коя графа попадаш ;)
Gcorleone
09-13-2015, 20:15
Брат аз съм 11,помня 8 клас като вчера,влязох в ново училище не познавах абсолютно никой ,но знаех едно,Трябва да впечетля учителите не ми пукаше на каква цена,мазнех се много а всички мразят хората дет са мазнят,ама спечелих доверието на даскалката по български и на първия час в който имаше дневник ми писа 6,целия клас ме гледаха супер странно,Ще създадеш много нови приятели,ако пушиш цигари,шото в междучасията всеки пуши навън (поне при нас) Но знай че 90 % от приятелите ти в даскало ще са само за приказка,аз от даскало имам само 2ма истински и те са от съседния клас,от моя клас се имам с тях колкото са по контролно ,щото съм добър по английски и им помагам а те на мен по математика,Общо взето няма страшно ,звучи страшно но не е ще видиш във Вторник,но пак ти казвам гледай учителите да те харесат аверите след 12 клас половината няма да те помнят !!! Важното е да не се доверяваш на никой ,аз се доверих на двама трима (нови приятели) '' и после ме издъниха чух си думите зад гърба ми ,както и да е успех !!!
DamtiHam
09-28-2015, 19:15
Кажи какво стана, допаднаха ли ти?