PDA

View Full Version : Първия ни път.

shrinkmeister
09-12-2015, 14:48
Та дойде времето, в което и на приятелката ми и се доправи секс :D И двамата сме на 18. Та снощи решихме да пробваме, но тя само се притесняваше от големината на пениса ми, от болката, която ще изпита и т.н. Имахме малко предигра, тя се отпусна, почнах малко с пръст, за да я предразположа съвсем. После опитах да вкарам втори и я заболя страшно много и помоли да пробваме друг път. Аз, разбира се, се съгласих, но и двамата искаме да го направим и тя беше много тъжна, че не стана. Та изразете мнение, предложете какво можем да направим, за да ни се получи. Благодаря предварително :)

Dwyd96
09-12-2015, 15:17
Дай и обезболяващи и действай ;)

RapExotic
09-12-2015, 18:00
Дай на някой с малка пишка да я отвори.

victoria99
09-12-2015, 21:57
Всеки ден увеличавай броя на пръстите :D:D Абе то не я боли толкова, колкото тя самата си въобразява щото го е чула от някъде и напрежението й е в повече. И все пак не я притискай, колкото и да е, това е първият й път. От него много зависи какво ще бъде мнението и за секса. Постарай се да я предразположиш добре. Попринцип с презерватив ще й е гадничко, особено първият път, затова може първо да си направите изследвания и ако всичко е наред, го направете без предпазни мерки.

trippy-purple
09-12-2015, 22:56
Пробвайте с лубрикант

Rabalka
09-13-2015, 15:00
Е тя пак да стисне заби за малко все пак не е толко страшна тая болка

baby_baby
09-14-2015, 21:26
Повече любовна игра да има и по нежно

Грозния
09-19-2015, 23:48
Та дойде времето, в което и на приятелката ми и се доправи секс :D И двамата сме на 18. Та снощи решихме да пробваме, но тя само се притесняваше от големината на пениса ми, от болката, която ще изпита и т.н. Имахме малко предигра, тя се отпусна, почнах малко с пръст, за да я предразположа съвсем. После опитах да вкарам втори и я заболя страшно много и помоли да пробваме друг път. Аз, разбира се, се съгласих, но и двамата искаме да го направим и тя беше много тъжна, че не стана. Та изразете мнение, предложете какво можем да направим, за да ни се получи. Благодаря предварително :)Първият НИ път... колко забавно звучи :D .

Всеки ден увеличавай броя на пръстите :D:D Абе то не я боли толкова, колкото тя самата си въобразява щото го е чула от някъде и напрежението й е в повече.Това!

Попринцип с презерватив ще й е гадничко, особено първият път, затова може първо да си направите изследвания и ако всичко е наред, го направете без предпазни мерки.Това обаче е... страшно романтично, евтино и предразполагащо... :D ! Наистина перфектен начин да запомнят първият СИ път, още повече, че и клиничните лаборатории ще научат за предстоящото събитие преди да се е случило :D!

paradosou
09-20-2015, 13:51
Понеже съм лигла днес - само не я размятай насам-натам като чувал с картофи 8-).

ДОТА
09-20-2015, 14:12
Понеже съм лигла днес - само не я размятай насам-натам като чувал с картофи 8-).

При теб така ли беше ?

martin97
09-20-2015, 14:36
Rape is always an option. ;)

Fisherman
09-20-2015, 16:12
Дай на някой с малка пишка да я отвори.

предлагаш ли се браааааааааааааат

paradosou
09-20-2015, 20:23
Ми аз не се чувствам като картоф ;dddd.