Влез

View Full Version : Към гейовете/лесбийките

trippy-purple
09-12-2015, 23:13
1. Кога разбрахте, че сте хомосексуални, в смисъл като малки харесвали ли сте деца от същия пол или ?
2. Как казахте на родителите ви и как реагираха те ?
3. Какво е отношението ви към травеститите, възможна ли е връзка между гей и травестит или лесбийка и травестит ?
4. Отблъсква ли ви противоположния пол ?

Mariqn_Goergiev
09-20-2015, 06:17
1. На 8.
2. Не знаят.
3. Отношение? Не знам... Според мен връзка между лесбийка и травестит е възможна стига и двата пола да са съгласни.
4. Не. Даже предпочитам и с двата пола... Еее бисексуален съм :D.

5. Какво ви е мнението за хомосексуалистите? Позволих си да добавя този въпрос, защото е от значение точно в тая сфера. Във България всеки един хомосексуалист и/или травестит бива подлаган на тормоз от познати и непознати хора. Според мен това не е редно щом този човек се чувства добре такъв какъвто е. Бисексуален съм. Предпочитам го и със двата пола! Но никога не бих тръгнал да нападам някой, който държи за ръка момче вместо момиче или някой със патка в гащите и със силикон в гърдите. Та кой сме ние, че ще ги тормозим?! Кой сме та да им викаме "педали, педераси, гейове, изроди" и тн.?! Нима да си хомосексуален е престъпление?! Нима да харесваш момче е престъпление?! Не знам защо всеки, който чуе "гей" го свързва със "мека китка"... Във Варна гейове колкото искаш. Познавам и такива хора, но те всъщност са много добри и повярвайте това, че сте приятел със гей не означава, че той мисли само как да ви опъне или обратното. Но едно се питам.

Защо отношението към гейовете/травеститите във България е толкова лошо?

Не разбирам като чуете "гей" какво ви идва на ум но повярвайте, че ако вие бяхте гей едва ли щеше да ви бъде приятно да бъдете обиждан ;) . Моите приятели знаят, че съм бисексуален и го приемат доста добре но винаги се намира и лоши хора :) .

fuckdotnet
09-20-2015, 07:01
1. На 8.
2. Не знаят.
3. Отношение? Не знам... Според мен връзка между лесбийка и травестит е възможна стига и двата пола да са съгласни.
4. Не. Даже предпочитам и с двата пола... Еее бисексуален съм :D.

5. Какво ви е мнението за хомосексуалистите? Позволих си да добавя този въпрос, защото е от значение точно в тая сфера. Във България всеки един хомосексуалист и/или травестит бива подлаган на тормоз от познати и непознати хора. Според мен това не е редно щом този човек се чувства добре такъв какъвто е. Бисексуален съм. Предпочитам го и със двата пола! Но никога не бих тръгнал да нападам някой, който държи за ръка момче вместо момиче или някой със патка в гащите и със силикон в гърдите. Та кой сме ние, че ще ги тормозим?! Кой сме та да им викаме "педали, педераси, гейове, изроди" и тн.?! Нима да си хомосексуален е престъпление?! Нима да харесваш момче е престъпление?! Не знам защо всеки, който чуе "гей" го свързва със "мека китка"... Във Варна гейове колкото искаш. Познавам и такива хора, но те всъщност са много добри и повярвайте това, че сте приятел със гей не означава, че той мисли само как да ви опъне или обратното. Но едно се питам.

Защо отношението към гейовете/травеститите във България е толкова лошо?

Не разбирам като чуете "гей" какво ви идва на ум но повярвайте, че ако вие бяхте гей едва ли щеше да ви бъде приятно да бъдете обиждан ;) . Моите приятели знаят, че съм бисексуален и го приемат доста добре но винаги се намира и лоши хора :) .

Единствената разлика между теб и някой педал е, че педала го ебат само мъже, а теб те ебат и мъже, и жени. Та, ти си по - голяма отрепка и от педалите. Чувствай се щастлив с предметите в задника си, пожелавам ти някой ден да ти размажат муцуната някъде, както подобава.

Mariqn_Goergiev
09-20-2015, 08:16
Явно не знаеш значението на думата - бисексуален.

Dwyd96
09-20-2015, 17:01
Единствената разлика между теб и някой педал е, че педала го ебат само мъже, а теб те ебат и мъже, и жени. Та, ти си по - голяма отрепка и от педалите. Чувствай се щастлив с предметите в задника си, пожелавам ти някой ден да ти размажат муцуната някъде, както подобава.

Да разбирам ли че за теб секса с жена е нещо лошо? Понеже тва казваш в лишения от всякаква логика коментар.

Fisherman
09-20-2015, 17:52
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8e/Carbonyl-chloride.png

Fisherman
09-20-2015, 17:56
на мариян му се яде пюре ганчев

Скорпион
09-20-2015, 18:53
Fisherman= злобен гей+ лоботомия.

Fisherman
09-20-2015, 19:16
Скорпион=умен+красив

Скорпион
09-20-2015, 20:32
Поздравявам те за мъжкия избор на аватар. То ти идва отвътре...

Fisherman
09-20-2015, 20:38
да,Джони Деп е от мъжки пол,как позна,явно ти идва отвънка

Скорпион
09-20-2015, 20:58
Не говоря за джони деп.
Изрежи си тази снимка за следващия аватар щом ти е любимец.
http://prikachi.com/images/45/8367045g.jpg

П.С.Няма нужда да прикриваш, че си мазен гей. Все пак тук нещата са анонимни.

Грозния
09-20-2015, 23:55
Поздравявам те за мъжкия избор на аватар. То ти идва отвътре...

да, Джони Деп е от мъжки пол, как позна, явно ти идва отвънка
Симпатяги :D
3 минути се смях на глас :D

Fisherman
09-21-2015, 06:23
Не говоря за джони деп.
Изрежи си тази снимка за следващия аватар щом ти е любимец.
http://prikachi.com/images/45/8367045g.jpg

П.С.Няма нужда да прикриваш, че си мазен гей. Все пак тук нещата са анонимни.

като са анонимни откъде знаеш,че съм гей

Скорпион
09-21-2015, 09:28
Сложи си на аватара снимката дето ти пратих и ще ти кажа.

Fisherman
09-21-2015, 09:45
Сложи си на аватара снимката дето ти пратих и ще ти кажа.

влизаш в темата и говориш за гейове,значи само за тва смислиш да те еба в устите

Скорпион
09-21-2015, 11:22
Да, говора за таквиз като теб. Проблем ли ти е? "Значи само тва мисла"- ми не позна )

gimli
09-21-2015, 18:39
Относно гейовете много ми се иска някой педал като го видя да му разбия муцуната :D
А за лесбиийките тях много ги харесвам даже искам някой път да гледам 2 момичета как се лижат, но надали....

trippy-purple
09-24-2015, 08:17
Относно гейовете много ми се иска някой педал като го видя да му разбия муцуната :D
А за лесбиийките тях много ги харесвам даже искам някой път да гледам 2 момичета как се лижат, но надали....

И защо на гея искаш да му разбиеш муцуната, а те кефи да гледаш как се лижат 2 жени ?! И едните и другите са хомосексуални. Ако наистина мислиш, че не е наред мъж да харесва мъже, как тогава намираш за ОК и даже ти харесва, жена привличана от жени?

Грозния
09-24-2015, 14:32
А за лесбиийките тях много ги харесвам даже искам някой път да гледам 2 момичета как се лижат, но надали....Много ли ти харесва да гледаш две жени, които си правят кефа и нямат абсолютно никаква нужда от теб за да им е хубаво :D ?

gimli
09-24-2015, 15:35
да бе колкото и да ти се струва странно :D

Грозния
09-24-2015, 21:59
да бе колкото и да ти се струва странно :DВсеки със вкуса си! Мен пък не ме кефи да се чувствам излишен ;) .

ДОТА
09-24-2015, 22:05
Всеки със вкуса си! Мен пък не ме кефи да се чувствам излишен ;) .

Ти нали беше девствен, ще се чувстваш нормално, но ще гледаш приятни неща.

Грозния
09-24-2015, 22:41
Ти нали беше девствен, ще се чувстваш нормално, но ще гледаш приятни неща.Да, девствен съм (все още :( ), но не ми харесва да се чувствам излишен, особено в сексуален контекст, дори и гледката да е приятна.

inewton
09-24-2015, 22:46
Да, девствен съм (все още :( ), но не ми харесва да се чувствам излишен, особено в сексуален контекст, дори и гледката да е приятна.

Иди в някои вертеп, може и една раница с "играчки" да си занесеш, ще ти е забавно.

Fisherman
09-26-2015, 06:50
Да, говора за таквиз като теб. Проблем ли ти е? "Значи само тва мисла"- ми не позна )

аз не съм гей и ти лайненце много добре го знаеш,ти от друга страна си подозрителен

няма причина здраво и право момче да защитава гейовете и другите сексуални извратеняци без да е един от тях

Fisherman
09-26-2015, 06:54
много жалко,че няма как да се видим с автора и пишещите в темата за да ти откъсна краченцата като на скакалец и да ти затворя мръсната хомофилска уста

Скорпион
09-26-2015, 12:41
аз не съм гей и ти лайненце много добре го знаеш,ти от друга страна си подозрителен

няма причина здраво и право момче да защитава гейовете и другите сексуални извратеняци без да е един от тях

Толерантност. Нали не сте от една категория- те се харесват помежду си, ти като мъжагата харесваш противопожния пол. Има принцип повече гейове, повече свободни женски. Нали тия извращения не ги правят с приятелката ти, кво те бърка освен ако ти самия не намираш общо с тях и се опитваш да се разграничиш по този начин.
Мене лично би ме подразнило повече някой, който е хетеро и се конкурира с мен по интелект и външен вид за дадено момиче. При теб явно по друг начин седят нещата.

Fisherman
09-26-2015, 15:26
tldr петно

trippy-purple
09-28-2015, 11:58
много жалко,че няма как да се видим с автора и пишещите в темата за да ти откъсна краченцата като на скакалец и да ти затворя мръсната хомофилска уста

Моите краченца ??

AmxModx
09-28-2015, 14:50
Въй какви хора

protogoodnes
06-30-2016, 09:45
Гейовете и лесбийките да горят в ада.Вие се радвайте,че не идват военни да ви разтрелят.Искали сте равни права.Да дойда с една тояга и ще ви дам.

AmxModx
06-30-2016, 09:49
Гейовете и лесбийките да горят в ада.Вие се радвайте,че не идват военни да ви разтрелят.Искали сте равни права.Да дойда с една тояга и ще ви дам.

брат, ти имаш ли 12 годинки? :Д

protogoodnes
07-01-2016, 11:50
Ти на колко си бе фейьо?