View Full Version : Девствена съм, но се притеснявам
AdiGeorgieva
09-13-2015, 07:17
Здравейте! Аз съм на 15, почти на 16 и съм девствена! Проблема не е, че не ме харесват, а защото се притеснявам.
Първоначално се ужасявах от болката, но понеже знам, че аз търпя много на такива неща, се успокоих. Най-големия ми страх е възможното забременяване. Задължително ще правя секс с презерватив, но все пак... Той може да се скъса,, окей при такава екстремна ситуация, купувам Ескапел и си решавам проблема. Но след това? Ако се повтори белята?
Не ми се иска да си купувам противозачатъчни, защото те са с лекарско предписание, а и ме е срам да ида на гинеколог плюс, че родителите ми ще разберат че съм ходила.
Не, че ще крия от тях това, но просто...
Мисълта как след секс ще стоя като тресната и ще чакам да ми се подуе корема, ще си внушавам, че съм бременна и ще съм в паника постоянно... Ей тази мисъл ме спира да го направя. Помогнете ми! Искам да бъда абсолютно сигурна, че няма да забременея. Вие как постигате тази сигурност???
fuckdotnet
09-13-2015, 07:24
Изчакай да те хване критическата.
paradosou
09-14-2015, 10:35
Каквото и да правиш, няма абсолютна сигурност. Не е толкова трудно да спреш с филмите, наложи си го просто, сама виждаш, че те ограничават.
Презерватив доста трудно ще се скъса, ако е сложен правилно, т.е не наобратно, ако е хубаво прилепнал и т.н. Колкото до противозачатъчните - и според мен не е оферта. От познати слушам, че доста гинеколози въобще не си правят труда да ти назначат всички необходими изследвания, за да се прецени кои хапчета ще са най-подходящи за твоя организъм и за твоите особености, ами са си харесали един определен вид и го предлагат на всички едва ли не... Има и други минуси, така че в известна степен си права да се дърпаш от идеята.
Задник нямаш ли докато ти мини шубето
Ходи да лапаш тръбата от която пикнята излиза
Задник нямаш ли докато ти мини шубетоТова е за златния фонд на teenproblem :D
Ходи да лапаш тръбата от която пикнята излизаЗащо завиждаш брат, хората се кефят, успокой се, някой ден може и ти да срещнеш Rabalka ;).
baby_baby
09-14-2015, 21:29
Какво ти пука че си на 15 и си девствена аз мисля че е нормално и не трябва да бързаш
По-скоро е ненормално на 15 да не е девствена ама хайде. Презервативите се късат изключително трудно, да не кажа невъзможно ако се поставят и експлоатират правилно. Ти си седнала да мислиш какво ще е ако се скъса два пъти...
dimitar_ak
09-15-2015, 17:52
Мога да отговоря на всичките ти притеснения с едно изречение. Рано ти е. Не си готова за секс.
Мога да отговоря на всичките ти притеснения с едно изречение. Рано ти е. Не си готова за секс.А можеш ли да отговориш КОГА? няма да ѝ е рано и ще е готова за секс? М?
Ти сигурно и за мен ще кажеш че ми е рано :D .
sladura89
09-16-2015, 01:02
Браво на Рабалка как ги затапва! :D
dimitar_ak
09-16-2015, 06:29
А можеш ли да отговориш КОГА? няма да ѝ е рано и ще е готова за секс? М?
Ти сигурно и за мен ще кажеш че ми е рано :D .
Когато няма да се насереш от страх, ако у вас се появи момиче с родителите си и твърди, че е бременна от теб.
linoleum
09-16-2015, 06:52
мен така ме е страх като чукам някоя в дупето, дали ще ме оцапа с ако или няма да ме оцапа.... ако го извадя ще се изтърве ли или да не го изваждам.....
дилеми...
разбирам те.....
сега сериозно
влез в една аптека, купи за една опаковка качествени презервативи, да речем дурех, иди у вас у кенефа все едно ще сменяш превръзка, отвори презервативите и разпъвай, надувай, мачкай, навивай-развивай........ за да разбереш кога точно се къса един презерватив.....
имай предвид, че мъжкият полов орган няма остри ръбове.... повечето женски полови органи също
basi oligofrenkata
a zamislyala li si se, che vseki pyt, kogato izlizash ot vas, riskuvash da te pregazi kola naprimer?
ne riskuvai ; )
Klaudia11
09-16-2015, 10:53
Презервативите не са толкова некачествени, че да се късат толкова лесно. Ако беше така, никой нямаше да ги ползва .Купи си хубава марка, примерно Дюрекс или Спортекс. За всеки случай можеш да си купиш и Ескапел, за да си сигурна, че ако нещо се случи ще го глътнеш и него. Иначе не се забременява всеки път, знаеш ли колко хора се мъчат да си направят дете , макар да не са стерилни, и пак успяват след много опити. Направи си тест кога ти се падс овулацията и три-четири дни след това-действай. С предпазни мерки, разбира се. Няма смисъл от тези противозачатъчни, те са на хормонална основа и ти е нужно лекарско предписание, за тази цел тряжва да идеш на гинеколог. Докато при презервативите няма нищо сложно... Хайде, и не мисли нито за болката, нито за забременяване. Ще видиш, че притеснениятати са били напразни!
luboslav (lubaka)
09-16-2015, 13:35
Едва ли ще се навие да даде да и го вкарат точно там поне за сега на тези години.Ти даваш ли там?
luboslav (lubaka)
09-16-2015, 13:40
За мен секс със гума не е секс незнам какво момче трябва да си,че да не усетиш когато ще свършиш освен ако не е за първи път и на момчето.Аз лично гума бих сложил единствено когато съм с някоя случайна.
luboslav (lubaka)
09-16-2015, 13:42
Не се притеснявай направи го със опитно момче без гума това е истинското удоволствие без гуми.
Когато няма да се насереш от страх, ако у вас се появи момиче с родителите си и твърди, че е бременна от теб.Пропусна да отговориш на първия (основния) въпрос :D . Втория беше иронично-риторичен, ако още не си се сетил, а ти захапа баш него :D , като шаран на гола кука.
За мен секс със гума не е секс незнам какво момче трябва да си, че да не усетиш когато ще свършиш освен ако не е за първи път и на момчето. Аз лично гума бих сложил единствено когато съм с някоя случайна.Много готин ли се чувстваш?! Че ебеш без презерватив в 21 век?! И кво правите - в нея ли свършваш или го вадиш? Ако някой ми каже, че да свършваш с изваден е по-готино, бих му се изсмял в лицето :D!
Не се притеснявай направи го със опитно момче без гума това е истинското удоволствие без гуми.Това е истинското инфектиране и забременяване - без гуми!
Едва ли ще се навие да даде да и го вкарат точно там поне за сега на тези години.Ти даваш ли там?
Што да не се навие.иначе давам отзад
lovelemons97
09-19-2015, 09:21
За мен секс със гума не е секс.Аз лично гума бих сложил единствено когато съм с някоя случайна.
Сериозно ли има мацки, които се навиват да правят секс с теб и да не ползвате презерватив, при положение, че знаят, че не си ползвал презерватив когато си бил с други момичета?Иу, ми аз не бих правила секс с такъв човек :D
"Който го е страх от мечки не ходи в гората".