Влез

View Full Version : Как да се случи?

d_dope
09-13-2015, 07:35
Здравейте! Предварително се извинявам, ако има такава тема.

Момиче на 19 години съм, девствена, и с приятеля ми сме заедно от 7 месеца, той е на 20, връзката ни е от разстояние. Не сме правили секс, не защото не искаме, просто така се случи. Плановете ни са вече да живеем в един град и работим по въпроса. Той обаче от едно известно време казва, че не ме желае както преди. 3те месеца лято той работеше на морето и някак си се отдалечихме. Каза ми, че е изгубил интерес към мен, но иска да сме заедно. Не знам как да му върна интереса и как да го накарам да ме желае. Нямам много опит. Та въпроса ми е: Как може да се заздрави една такава връзка? Как едно момиче може да накара приятеля й да я желае истински, даже да го накара да е лудо влюбен в нея и да не иска да поглежда друга?

alex_weed
09-13-2015, 07:36
секс...

fuckdotnet
09-13-2015, 08:00
Сигурно е срещнал малката русалка на морето и затова не те желае вече. Ще го преодолееш, спокойно, купи си повечко сладолед и шоколад и яж, докато не станеш 100 кила. След 10 години намини пак и попитай как да изгубиш девствеността си на 29.

d_dope
09-13-2015, 08:01
Ами не ни се получиха опитите, трябва още време явно. Не е намерил друга, питах го. Ако беше намерил, може би вече щеше да е скъсал с мен. Ако не обръщаме толкова внимание на секса, по какъв друг начин може да бъде съблазнено и ухажвано едно момче?

Dwyd96
09-13-2015, 12:10
Ако не обръщаме внимание на секса, бих казал със свирка...

Грозния
09-13-2015, 15:47
3те месеца лято той работеше на морето и някак си се отдалечихме. Каза ми, че е изгубил интерес към мен, но иска да сме заедно. Той направо си те е отсвирил, въпреки че се е опитал да ти го каже по-меко (не много успешно)! За 3 месеца на морето доста жени може да е оправил.

d_dope
09-13-2015, 16:17
Хора, познавам приятеля ми. Връзката ни винаги е била от разстояние. Ако иска да си намери момиче за една нощ, ще го направи. Не е в това работата. Знам винаги къде е и с кого. Казва ми всичко. Просто през лятото нямахме възможност да се виждаме често и това ни отдалечи. Моля дайте ми съвет как да върна интереса му.

fuckdotnet
09-13-2015, 17:25
Знам винаги къде е и с кого. Казва ми всичко.

Хахахха, казва ли ти и кога ходи по голяма нужда?

RapExotic
09-13-2015, 18:25
Хора, познавам приятеля ми. Връзката ни винаги е била от разстояние.

Това виц ли е?

Човек изгражда доверие и приятни емоции с половинката си на база на прекараното време с нея, а не на чатове и телефонни разговори. Това е непълноценно. Замисли се какви спомени ще имате после - ти пред компа той пред компа..

baby_baby
09-13-2015, 20:57
Еми като не те желае вече го зарежи за какво да си с човек който не те желае? Няма смисъл само ще се мъчиш

Gcorleone
09-13-2015, 21:05
Ами,моето мнение мило момиче,е че не си заслужава,смисъл такъв ако ще сваляш звезди недей,представиси си обещаете 100 лъжливи обещания заживявате заедно и той е свикнал сам,ти си свикнала сама,лошите му навици те нервят твоите нервят него,той ще си припомни това ''отдалечаване''.Живеем в доста плътски свят,един мъж не получава ли секс,то или не е честен с теб или има друга,да речем ,че няма друга.Просто не му се занимава повече и иска да получи всичко от една връзка,иска да те смота но не иска да те нарани,както каза baby_baby,недей да му сваляш звезди ако не те желае го зарежи,предполагам уважаваш себе си !!!, така че и той трябва да те уважава

paradosou
09-14-2015, 10:52
Wtf...
Не те бил желаел както преди, а връзката ви е само на 7 месеца... Не че след 2 години например трябва да се примиряваме с мега потискаща рутина, разбира се, ама така пък звучи съвсем тъжно.
Бтв щом сте правили опити за секс, макар и неуспешни, то не си девствена (стига да не сте спрели още на натискането, разбира се 8-)).
По въпроса - аз на твое място щях да прекратя връзката. Гордостта ми си я бива като размери и да ми кажат, че едва ли не не ме искат, ще е ясен сигнал, че няма защо да се опитвам да възстановявам нещо, от което явно другият не се интересува особено.
Ти искаш да го съблазниш, да го накараш да се чувства ухажван, да лудне по теб и да не поглежда друга... Не, просто не. Страхотно е да се правят такива неща ест, ама трябва да са двустранни. Замисли се - той дали би написал тема за връзката ви, и то именно като твоята? Отделно аз съм си на мнение, че развитието трябва да се получава естествено, иначе е обречена кауза. Има някои общи неща, които привличат момчетата и хората като цяло, независимо от пола им, обаче в крайна сметка е глупаво (не ми се обиждай, съвсем добронамерено го казвам) да търсиш "рецепта". Трябва да си имаш свой подход, своя "марка" закачки, свой тип магнетизъм и т.н. В противечн случай какво се получава? Прочиташ нещо наготово и попиваш повече отколкото трябва от него...

denidimitrova
09-14-2015, 11:20
Връзка без секс рано или късно загива. Може всичко друго да е чудесно, но секса наистина е важен фактор. Той сближа много повече, партньорите се откриват един за друг, интимността просто е вече на друго ниво. Ако имате възможност и си сигурна, че искаш да го направиш с него давай. И според мен трябва по-открито да говорите за връзката си и за това, което го тормози.

Rabalka
09-14-2015, 15:33
Ако не обръщаме внимание на секса, бих казал със свирка...

ода тва е много добар подход

AmxModx
09-14-2015, 17:50

LMFAO. u made my day

victoria99
09-14-2015, 21:31

Пхахахахахах... Е да бе. То тва си е единствения начин да спечелиш вниманието на едно момче.

Dwyd96
09-15-2015, 06:50

Рабалка е светиня в аналния и оралния секс. Подвизите и са прочути по цял свят ;)

d_dope
09-15-2015, 07:02
Благодаря за всички на мненията.