View Full Version : луда съм по брата на най-добрата си приятелка
myself13
09-14-2015, 21:19
здравейте,искам да споделя с вас нещо което ме мъчи от доста време ...мисля че съм си паднала по брата на най-близката си приятелка! Та всичко започна когато отидохме заедно на почивка с нея брат и още едно момче и още няколко момичета,мисля че тук е моментът да споделя че той е с 2 години по-малък от нас сега навърши 16 . Така да продължа :D през почивката се сближихме ,още като ме видя че пристигам...аз отидох малко по късно от тях си личеше ,че му е много приятно дори ме покани да седна до него,,,съвсем невинно де ,после се разкарвахме ,говорихме си ,снимахме се заедно ...вечерта поседях малко в тяхната стая и на другия ден вече го бйх почувствала по близък ,затова си позволих да го потупвам ,прегръщам,,,дори вечерта го хванах под ръка като той нямаше нищо против и дори каза нещо от рода ся всички ще ни завиждат ,,,да определено отговорих и имаше подмятания от един продавач какви прекрасни влюбени ,,,той малко се смути но оначе си личеше че му е приятно ...вечерта прекарах мн време в стаята им мн си говорехме аз легнах до него играхме на няква игра ,позволи ми да му сваля гривната ,после пуснаха песен която и двамата хар и я нарекохме нашта песен ,,,по едно време се заоглеждах в огледалото и той ми направи комплимент че съм мн добре ме съм тъкмо идеално килограми ...3-4 пъти ме докосна по крака съвсем небержно както и да е раз се чувствах прекрасно но той беше малко болен сълзяха му очите кашляше кихаше дадох му лекарство и реших да го оставя да спи ,а той предложи ако искаш остани да спиш тук ...беше мн сладък но аз отказах и се прибрах в стаята си после пътувахме заедно на връщане и заспах на рамото му ,пак си говорехме той ми сподели какво е казал на едно момиче дето е хар и аз бях удивена гушнах се в него и му казах че е прекрасно после се прегърнахме ,,,продълже повече от необходимото сиг съм ,,,на следв ден ходих на рд на сестра му като непрекъснато се гушках в него и на него му беше приятно искаше да ме гледа как танцувам или тлерквам ,после се снимахме и той се притесняваше аз му казах по смело и поставих ръката му на кръста си дпределено му хар въпреки че му беше и неловко като ме изпращаше накрая на вечерта хвана ръката ми защото се бях уплашила от едно куче говорихме си че в момента не си пише с никоя мисля че нарочно го каза после се пригърнахме аз казах страхотно изкарах а той ще се видим пак което прозвуча като тайно желание ,,,та искам съвет дали има шанс такава бъдеща връзка и как да намекна на него или на приятелката ми защото тя не подозира нищо? ...ще се радвам ако повече момчета си изкажат мнението и благодаря че отделихте време да прочететет всичко това :)
strashensi
09-15-2015, 10:33
За 18 годишна пишеш потресаващо зле. :D
Ние откъде да знаем дали има шанс тази връзка? Само ти и той може да прецените. Приятелката ти едва ли ще има нещо против. Поне аз така си мисля.
Успех!
victoria99
09-15-2015, 11:47
Според мен ще се получат нещата. Кажи му го направо и действай смело. Няма какво да губиш.
myself13
09-15-2015, 19:18
mda ...sq vidqh kolko oburkano se e polychila istoriqta ama se opitvah kolkoto se moje po podrobno da q prerazkaza ...ta naskoro pocnahme da si pishem malko ,no naposleduk toi ne mi otvrushta mn na suobshteniqta mi ...dneska kato se vidqhme se durjeshe malko skovano ...kakto i da e ,qvno se pritesnqva ili puk nqma nikakvi podobni chyvstva kum men ? :/
Може да е решил, че ти ще поемеш инециативата в началото на "връзката", понеже си по-голяма от него и имаш повече опит.
myself13
09-15-2015, 19:26
vujmojno e ...chestno kazano oba4e az ne sum napulno ybedena 4e toi razbira pravilno signalite mi :D,v smisul ne e mn sigyren dali go haresvam ili prosto se durja po priqtelski ,chydq se kak da my namekna ,no da ne e prekaleno rough ,no i da moje da prozre istinata ve4e ... :)
Баси текста с несвързани и неграмотно написани думи...Отказах се да го дочета.
На 18 си ,което ще рече,че днес започваш 11 или 12 клас. Съвет от мен - повтори ги и двата още три пъти.
strashensi
09-15-2015, 21:10
По-добре да повтори началните класове, то в 11 и 12 клас такива елементарни неща не се учат. :D
crazyfenka
10-10-2015, 10:23
Давай смело , това което прочетох ме впечатли за това за напред може и да има нещо между вас нищо че е по малък от теб, винаги казвам за любовта няма граници ако се харесвате бъдете заедно... Изглежда ми сладка история :3
Здравейте. Аз съм момиче на 18 г. От 1-2 месеца харесвам брата на най-добрата си приятелка.Но проблема ми е ,че не знам как да завържа някаква приказка с него , когато съм у тях си говорим някакви неща,но когато и тя е там, никога не сме оставали двамата.Искам и по някакъв начин да го впечатля , но не знам как, а и не искам да бъда някаква нахална и да му пиша в facebook.. не знам дайте ми съвет какво да правя.
qwerty7842
03-25-2017, 13:11
Здравейте. Аз съм момиче на 18 г. От 1-2 месеца харесвам брата на най-добрата си приятелка.Но проблема ми е ,че не знам как да завържа някаква приказка с него , когато съм у тях си говорим някакви неща,но когато и тя е там, никога не сме оставали двамата.Искам и по някакъв начин да го впечатля , но не знам как, а и не искам да бъда някаква нахална и да му пиша в facebook.. не знам дайте ми съвет какво да правя.
Защо си мислиш,че ако му пишеш ставаш нахална....
Ми не знам .. защото си мисля че той ме приема просто като приятелка на сестра му и ако му пиша и ще си каже "тая пък сега какво иска"... не знам.