View Full Version : Неиска да правим секс
lion1592015
09-15-2015, 16:38
Приятелката ми ме обича но неиска да правим секс. Само се целуваме. Ние двамата играем игри на компютъра и тя винаги казва че е уморена и неще секс. Почти неизлизаме. Как да я накарам да правим секс?
alex_weed
09-15-2015, 17:16
по това което прочетох, или си трол, или си 14-15 годишен...
baby_baby
09-15-2015, 17:47
По-добре недейте да правите нищо още сте малки
Човека е на 19 според профила му - т.е. е по-голям от baby_baby!
Към автора - на колко години е приятелката ти? Сигурно е девствена и затова не ще. Ако не ще - зарежи я и си намери друга! Ако наистина те обичаше, щеше да ти пусне!
Спрете да играете игри и почнете да си менкате партньорите по излизания, ако те обича няма да те даде на друга и ще си те награби, ако не те обича ще те остави на другата и така ще си имате вашата реална игра ;)
lion1592015
09-17-2015, 06:29
Човека е на 19 според профила му - т.е. е по-голям от baby_baby!
Към автора - на колко години е приятелката ти? Сигурно е девствена и затова не ще. Ако не ще - зарежи я и си намери друга! Ако наистина те обичаше, щеше да ти пусне!
17
fuckdotnet
09-17-2015, 16:31
За какво ви е да правите секс, като можете да играете игри? Толкова ли не можахте да намерите една игра, в която се ебат и да сте доволни и щастливи и двамата?
поне може да ти духа
Хехе, във всяка тема говориш за свирки. Не намери ли поне един човек с фетиш към бизони, който да те изчука?
17На 17 си е съвсем готова за секс, но сигурно е девствена и я е шубе. Пробвай още седмица-две и ако не пуска я зарежи и си намери друга. Даже по-добре отсега почни да си търсиш друга за да не губиш време.
nechuvan1488
09-21-2015, 23:46
to i moqta da beshe 150 kila nqshe da i sa izliza, zatui che ne se pritesnqvai.
BornToRaiseTheHell
09-22-2015, 08:07
Като се замисля, не смятам, че има много момичета, които биха искали първият им път(ако е девствена, както предполагам и аз ) да е предшестван от Мортал Комбат или няква друга такава игра.
Като искаш секс, я предразполагай за секс.
На 17 си е съвсем готова за секс, но сигурно е девствена и я е шубе. Пробвай още седмица-две и ако не пуска я зарежи и си намери друга. Даже по-добре отсега почни да си търсиш друга за да не губиш време.
Ох, застреляй се, бе, момче.
П.Т: Поговори с нея, предразположи я, разбери тя как се чувства относно това. Много важи и от колко време сте заедно и дали ти има доверие, особено ако е девствена.
Скорпион
09-27-2015, 15:00
Грозния нещо се е превърнал в женомразец. Грозен, без пари...поне да се беше развил интелектуално(което също е свързано с образование, професия и накрая пари). И се жалва по форума. Никой не харесва хора без самочуствие.
Klaudia11
09-27-2015, 15:29
Поговори с нея, може да има някакви притеснения... Ако е девствена е напълно разбираемо.
Ох, застреляй се, бе, момче.
И аз те обичам :) !
Според теб, колко време трябва да чака едно момче докато приятелката му пусне?! И не ми отговаряй с "колкото трябва" или "докато стане готова", защото това не е отговор по същество! Тя може да не е готова и след 100 години и аз какво - да чакам и да си губя времето и живота ли?
Ако единият или двамата не са доволни от връзката си - най-добре и за двете страни е да се разделят по най-бързия начин и да намерят каквото търсят другаде и с други хора! Животът е само един!
Грозния нещо се е превърнал в женомразец. Грозен, без пари...поне да се беше развил интелектуално(което също е свързано с образование, професия и накрая пари). И се жалва по форума. Никой не харесва хора без самочуствие.Това пък откъде ти хрумна?! Освен това, интелектуалното развитие има твърде малко общо със успехите сред жените, колкото и невероятно да ти се струва. Ако искаш да коментираме "интелектуалното ми развитие" пиши ми на лични, за да не се обиждаме пред хората и да не спамим темата с други неща ;) ! Окей?
dreamwalker
09-27-2015, 23:40
Тя може да не е готова и след 100 години и аз какво - да чакам и да си губя времето и живота ли?
https://steelefilipek.files.wordpress.com/2015/02/say-whaaa.jpg
Зарежи я винаги казват, че не са готови и глупаци който ги обичат ги чакат по 1 година и се появява някои си и за 1-2 седмици вече става готова. Зарежи я просто не иска ти да си първия и не те обича.
Зарежи я винаги казват, че не са готови и глупаци който ги обичат ги чакат по 1 година и се появява някои си и за 1-2 седмици вече става готова. Зарежи я просто не иска ти да си първия и не те обича.
+