Влез

View Full Version : Разделихме се, след обвинения по мой адрес от месец-два

master9000
09-17-2015, 05:29
Разделихме се преди 3 седмици.Тя е на 24 години, аз на 25.. 1 година и 2 месеца връзка, от които 1 година страхотна връзка.... В даден момент около годината тя започна да мрънка да се оплаква да твърди че не се държа като мъж, бях добър гледах да и обръщам внимание, не искаше внимание през цялото време виждахме се 1 2 пъти седмично и това е. Започна работа и се промени. Започна да твърди че трябва доста неща да се променят, виждахме се 2 пъти месечно и избухваше всеки път като се видим с твърдение, че моето мнение и поведение я карат да се прибира след срещата ни изнервена вкъщи. Имах чувството, че търси причини да се караме, аз толкова уравновесен, а тя избухлива нервна компетентна във всичко...
Започна да мрънка в началото на тези проблемни месеци, казваше, че никой не знаел какво иска.. да твърди че е тя мъжа във връзката, да казва, че не мога да я разбера, че съм дете, че не я разбирам, да се нерви от всяка моя втора дума, казвайки че не мога да се изразявам. Твърдеше, че тя е мъжа във връзката. Нямам намерение да я търся. Може на моменти да не съм бил достатъчно уверен. Твърдеше, че си е направила генерални изводи, без да казва конкретни работи, само да съм бил мъж... Е и така, сега се чудя дали аз съм основната причина за раздялата..?

martin97
09-17-2015, 08:29
Има си друг...гарантирам ти го.

kalpazanka
09-17-2015, 09:32
Май-май съм склонна да се съглася с колегата. ^

DarkManX
09-17-2015, 09:48
Моята връзка също беше наред, супер много си споделяхме и комуникирахме,
докато тя не започна работа,в следствие на което тя коренно се промени и след 3 год. и половина връзка вече нищо не е същото.

Живота е несправедив понякога пич, а и жените си менят мнението постоянно.

master9000
09-17-2015, 17:15
^^ up

anonymous708973
09-18-2015, 02:13
Твърде възможно е да е срещнала някого на работата си.
Ама да си знаеш, на тия години да се виждате 1-2 пъти седмично е просто смешно, все едно сте гадженца на по 15. Не че е смешно, де, всяка връзка е различна, но няма как да определиш това като сериозна. Ако сте в един град, де, ако има разстояние - ясно.

Грозно от нейна страна само да те упреква.

master9000
09-18-2015, 15:36
имаше много критерии и изисквания, въпреки че живеехме на 400 метра един от друг, нямаше и твърдеше, че няма нужда от много внимание.. Казваше че си е направила изводи и тей нататък...

anonymous708973
09-18-2015, 16:03
Малко е пикла, която просто си търси оправдание да скъсате. Ако искаше да сте заедно, нямаше да говори толкова общо, а щеше да се опитва да реши проблема. Да не те е яд :)

master9000
09-18-2015, 16:34
Не съм бил мъж, не съм имал точно поведението на мъж, генерални изводи и прочие.., а давах всичко от себе си :)

victoria99
09-18-2015, 22:10
А ти замислил ли си се дали проблема наистина не е при теб. Някой хора съзряват в по-ранна възраст, други в по-късна. Може би тя е достигнала тази възраст, в която е решила, че иска стабилен и отговорен човек до себе си, каквато мисли, че е тя всъщност и може би е. Не те упреквам, не се заяждам, просто изказвам моята гледна точка, според проблеми, с които съм се сблъсквала.

urpa4a
09-18-2015, 22:57
Че ви върти няколко е ясно - 2 пъти месечно, дори при мен година и половина (първата ми любов) все 1 път седмично си беше нормално и да си го искам, но след като скъсахме и си останахме тъпкачи(един на друг), разбрах за какъв таралеж в гащите съм си сложил...
Та по-добре си намери нещо друго, а нея я отсвири, ако държи на теб и двамата ще намерите начин заедно да си прекарвате тези 1-2 дена в месеца, дори да си имате половинки.
Да ти даде и дефиниция за мъж и мъжки задължения - ако живее под твоя покрив, пазарува от твоята заплата, за да ти готви, пере, гледа детето и са й платени сметките и всичко - не бих казал, че не си - от време оно мъжа се грижи за семейството - да има пещера, където бие мечката да не пречи и лови елените, за да има какво да се яде, та до днешни дни ;)
Ама жената и тя си има функция, да направи манджата и да отгледа чавето ;)
То не може само да взимаш, трябва и да даваш ;)

master9000
09-19-2015, 11:42
Донякъде може да си права, но тя се опитваше 2 месеца по всякакъв начин да ми натяква за слабостите и да казва, че много неща трябва да се променят, бях станал черен в очите и, имах чувството, че искаше да ме промени от..до.. Попринцип имаше проблеми с нервите. Принципен човек с много изисквания и така нататък, нали знаеш, някой когато иска да се заяде винаги намира за какво и начин

anonymous708973
09-19-2015, 12:54
А ти замислил ли си се дали проблема наистина не е при теб. Някой хора съзряват в по-ранна възраст, други в по-късна. Може би тя е достигнала тази възраст, в която е решила, че иска стабилен и отговорен човек до себе си, каквато мисли, че е тя всъщност и може би е. Не те упреквам, не се заяждам, просто изказвам моята гледна точка, според проблеми, с които съм се сблъсквала.

Стабилен и отговорен?
Че тя самата е много далече от тези две понятия, че да ги изисква от човека до себе си.

marilyn
09-19-2015, 12:56
Вероятно си има друг. Изобщо не знам каква връзка наричаш отношения, при които се виждате толкова рядко.

galaxy29
09-19-2015, 13:53
Изобщо не знам каква връзка наричаш отношения, при които се виждате толкова рядко.
така си го чувства, плиткоумнице философстваща

marilyn
09-19-2015, 14:29
Не разбирам желанието ти да се заяждаш винаги с всеки из форона, честно! ^^

master9000
09-19-2015, 16:34
Ами всичко си течеше добре и в един момент почти всичко, което правя започна да я дразни, накрая даже ме обвини че карам пубертет, но явно се чудеше как да ме ядоса мен, за да ми писне... незнам наистина мина доста време, а го мисля

master9000
09-19-2015, 17:05
Малко е пикла, която просто си търси оправдание да скъсате. Ако искаше да сте заедно, нямаше да говори толкова общо, а щеше да се опитва да реши проблема. Да не те е яд :)

Е не била възпитателка и нямало да има обучение :D

master9000
09-21-2015, 05:17
up

女性の目
09-21-2015, 09:39
Детска работа.

master9000
09-21-2015, 09:46
http://www.gnezdoto.net/fakti/1162-8-nachina-chrez-koito-vi-manipulirat-emocionalno Ето тук виждам моя СЛУЧАЙ! :)

女性の目
09-21-2015, 14:40
Както казах това е детска работа. Аз давам съвети само за сериозни неща.

master9000
09-21-2015, 15:18
Мерси, все пак изкара мен детето :D

urpa4a
09-24-2015, 21:54
Мерси, все пак изкара мен детето :D

Е ти с какво се подкрепи, че не си това дете? :)
Май, много бързо се предаде - никак не е зряло ;)

master9000
09-25-2015, 10:04
На моменти може да не съм бил уверен и тей тей тей, но единия и бивш от май месец беше необвързан, въпреки, че говори че никога няма да му прости изневярата и така нататак, явно на 4-тата седмица са я забелязали посред нощите с него :))) Явно той е размътил водата, но... :)