View Full Version : Разделихме се, след обвинения по мой адрес от месец-два
master9000
09-17-2015, 05:29
Разделихме се преди 3 седмици.Тя е на 24 години, аз на 25.. 1 година и 2 месеца връзка, от които 1 година страхотна връзка.... В даден момент около годината тя започна да мрънка да се оплаква да твърди че не се държа като мъж, бях добър гледах да и обръщам внимание, не искаше внимание през цялото време виждахме се 1 2 пъти седмично и това е. Започна работа и се промени. Започна да твърди че трябва доста неща да се променят, виждахме се 2 пъти месечно и избухваше всеки път като се видим с твърдение, че моето мнение и поведение я карат да се прибира след срещата ни изнервена вкъщи. Имах чувството, че търси причини да се караме, аз толкова уравновесен, а тя избухлива нервна компетентна във всичко...
Започна да мрънка в началото на тези проблемни месеци, казваше, че никой не знаел какво иска.. да твърди че е тя мъжа във връзката, да казва, че не мога да я разбера, че съм дете, че не я разбирам, да се нерви от всяка моя втора дума, казвайки че не мога да се изразявам. Твърдеше, че тя е мъжа във връзката. Нямам намерение да я търся. Може на моменти да не съм бил достатъчно уверен. Твърдеше, че си е направила генерални изводи, без да казва конкретни работи, само да съм бил мъж... Е и така, сега се чудя дали аз съм основната причина за раздялата..?
martin97
09-17-2015, 08:29
Има си друг...гарантирам ти го.
kalpazanka
09-17-2015, 09:32
Май-май съм склонна да се съглася с колегата. ^
DarkManX
09-17-2015, 09:48
Моята връзка също беше наред, супер много си споделяхме и комуникирахме,
докато тя не започна работа,в следствие на което тя коренно се промени и след 3 год. и половина връзка вече нищо не е същото.
Живота е несправедив понякога пич, а и жените си менят мнението постоянно.
master9000
09-17-2015, 17:15
^^ up
anonymous708973
09-18-2015, 02:13
Твърде възможно е да е срещнала някого на работата си.
Ама да си знаеш, на тия години да се виждате 1-2 пъти седмично е просто смешно, все едно сте гадженца на по 15. Не че е смешно, де, всяка връзка е различна, но няма как да определиш това като сериозна. Ако сте в един град, де, ако има разстояние - ясно.
Грозно от нейна страна само да те упреква.
master9000
09-18-2015, 15:36
имаше много критерии и изисквания, въпреки че живеехме на 400 метра един от друг, нямаше и твърдеше, че няма нужда от много внимание.. Казваше че си е направила изводи и тей нататък...
anonymous708973
09-18-2015, 16:03
Малко е пикла, която просто си търси оправдание да скъсате. Ако искаше да сте заедно, нямаше да говори толкова общо, а щеше да се опитва да реши проблема. Да не те е яд :)
master9000
09-18-2015, 16:34
Не съм бил мъж, не съм имал точно поведението на мъж, генерални изводи и прочие.., а давах всичко от себе си :)
victoria99
09-18-2015, 22:10
А ти замислил ли си се дали проблема наистина не е при теб. Някой хора съзряват в по-ранна възраст, други в по-късна. Може би тя е достигнала тази възраст, в която е решила, че иска стабилен и отговорен човек до себе си, каквато мисли, че е тя всъщност и може би е. Не те упреквам, не се заяждам, просто изказвам моята гледна точка, според проблеми, с които съм се сблъсквала.
Че ви върти няколко е ясно - 2 пъти месечно, дори при мен година и половина (първата ми любов) все 1 път седмично си беше нормално и да си го искам, но след като скъсахме и си останахме тъпкачи(един на друг), разбрах за какъв таралеж в гащите съм си сложил...
Та по-добре си намери нещо друго, а нея я отсвири, ако държи на теб и двамата ще намерите начин заедно да си прекарвате тези 1-2 дена в месеца, дори да си имате половинки.
Да ти даде и дефиниция за мъж и мъжки задължения - ако живее под твоя покрив, пазарува от твоята заплата, за да ти готви, пере, гледа детето и са й платени сметките и всичко - не бих казал, че не си - от време оно мъжа се грижи за семейството - да има пещера, където бие мечката да не пречи и лови елените, за да има какво да се яде, та до днешни дни ;)
Ама жената и тя си има функция, да направи манджата и да отгледа чавето ;)
То не може само да взимаш, трябва и да даваш ;)
master9000
09-19-2015, 11:42
Донякъде може да си права, но тя се опитваше 2 месеца по всякакъв начин да ми натяква за слабостите и да казва, че много неща трябва да се променят, бях станал черен в очите и, имах чувството, че искаше да ме промени от..до.. Попринцип имаше проблеми с нервите. Принципен човек с много изисквания и така нататък, нали знаеш, някой когато иска да се заяде винаги намира за какво и начин
anonymous708973
09-19-2015, 12:54
А ти замислил ли си се дали проблема наистина не е при теб. Някой хора съзряват в по-ранна възраст, други в по-късна. Може би тя е достигнала тази възраст, в която е решила, че иска стабилен и отговорен човек до себе си, каквато мисли, че е тя всъщност и може би е. Не те упреквам, не се заяждам, просто изказвам моята гледна точка, според проблеми, с които съм се сблъсквала.
Стабилен и отговорен?
Че тя самата е много далече от тези две понятия, че да ги изисква от човека до себе си.
Вероятно си има друг. Изобщо не знам каква връзка наричаш отношения, при които се виждате толкова рядко.
galaxy29
09-19-2015, 13:53
Изобщо не знам каква връзка наричаш отношения, при които се виждате толкова рядко.
така си го чувства, плиткоумнице философстваща
Не разбирам желанието ти да се заяждаш винаги с всеки из форона, честно! ^^
master9000
09-19-2015, 16:34
Ами всичко си течеше добре и в един момент почти всичко, което правя започна да я дразни, накрая даже ме обвини че карам пубертет, но явно се чудеше как да ме ядоса мен, за да ми писне... незнам наистина мина доста време, а го мисля
master9000
09-19-2015, 17:05
Малко е пикла, която просто си търси оправдание да скъсате. Ако искаше да сте заедно, нямаше да говори толкова общо, а щеше да се опитва да реши проблема. Да не те е яд :)
Е не била възпитателка и нямало да има обучение :D
master9000
09-21-2015, 05:17
up
master9000
09-21-2015, 09:46
http://www.gnezdoto.net/fakti/1162-8-nachina-chrez-koito-vi-manipulirat-emocionalno Ето тук виждам моя СЛУЧАЙ! :)
Както казах това е детска работа. Аз давам съвети само за сериозни неща.
master9000
09-21-2015, 15:18
Мерси, все пак изкара мен детето :D
Мерси, все пак изкара мен детето :D
Е ти с какво се подкрепи, че не си това дете? :)
Май, много бързо се предаде - никак не е зряло ;)
master9000
09-25-2015, 10:04
На моменти може да не съм бил уверен и тей тей тей, но единия и бивш от май месец беше необвързан, въпреки, че говори че никога няма да му прости изневярата и така нататак, явно на 4-тата седмица са я забелязали посред нощите с него :))) Явно той е размътил водата, но... :)