Влез

View Full Version : Как да я впечатля.

NikolaiLoveNikol
09-17-2015, 19:44
Здравейте, пише ви 13годишно момче (7ми клас), таа наскоро харесах едно момиче което е с 1год по - малка, там е работата, че съм малко срамежлив и не знам как да я впечатля или да е накарам да се засмее. Тя нее е като другите от нейния набор, винаги е усмихната и още като я видях си я харесах. Намислил съм да и сложа под чина роза и картичка или пък мече.. Но не знам все още, затова предложете как да я впечатля. Извинявайте ако съм допуснал грешки (пиша от тела)

fanton1
09-17-2015, 19:56
Нека позная момичето се казва Никол.
Отиваш и и казваш че я харесваш през тези твойте години това върши най-голяма работа.

fanton1
09-17-2015, 19:56
.

NikolaiLoveNikol
09-17-2015, 20:00
Всъщност тя знае, че я харесвам. И да, Никол се казва. :)

fanton1
09-17-2015, 20:04
Ако и досаждаш с това твое харесване ще станеш лепка, а тогава няма шанс да се получи нещо имам опит .... Питаш директно дали те харесва или не и се решава въпроса.

alex_weed
09-18-2015, 15:58
не си хаби парите с мече и роза...прекалено е...ами ако не ги види? Но аз писах тема (също съм 7 клас) и можеш да я чекнеш...

Klaudia11
09-18-2015, 18:16
Какви са тези теми все писани от седмокласници. Тогава ли е времето за изживяването на най-бурна любов?

NikolaiLoveNikol
09-18-2015, 20:04
Към alex_weed. Ами няма как да не го види.. Всъщност мисля дали да я извикам през някой час и да и го дам лично. Кой знае, може и да е целуна :д

urpa4a
09-18-2015, 21:55
Имаше един анимационен сериен филм навремето - СЕДРИК - живота е прекрасен когати си на 8. Там той се сваляше с едно момиче, не мисля че много се различават от твоите варианти, можеш да погледаш малко.
На тази възраст определено не върви просто да кажеш кефиш ме, айде да ходиме. По-скоро намирай повече поводи да се боричкаш с нея, да пробваш скъсяване на дистанцията и да експериментираш, най-добре е ако се виждате и след часовете в една компания :) Разказвайте си вицове, прави и разни комплименти, които ти правят впечатление, но не излишни които не ги чувстваш, просто което ти прави впечатление на момента и нищо излишно.
И все пак при всеки е индивидуално, все пак можеш да споделиш има ли ефект от идеите ми в поста :)
Успех ;)

RapExotic
09-19-2015, 15:18
Мислиш ли, че 13 годишните пикли се впечетляват от рози и любовни писънца.. Плясни я по дупето в междучасието и ще видиш как ще и станеш интересен.

Klaudia11
09-19-2015, 16:32
Пффф банални сте.

alex_weed
09-19-2015, 17:44
Дам...тя ей така- няколко години не те е забелязвала, а сега ей така- даваш и *предмет (там роза или плушка) и ще те целуне....и аз преди бях така...RapExotic е прав- в нашия клас ги обарваме за циците и за задниците...ако не ти върже, ако има facebook отваряш нейна снимка и почваш да си лъскаш....рафтовете в стаята със сълзи...