Влез

View Full Version : Моля за съвет,много срамежлив

Kalimera
09-17-2015, 21:12
Здравейте, на кратко: момче на почти 20г, уча в университет задочно, спортувам от време на време...

Да минем на въпроса ми: искам да имам близък човек до себе си - приятелка/гадже/ с която да споделям, излизам, да се забавляваме, но съм много срамежлив и изпитвам все едно "страх" ако тръгна да се запознавам с някое момиче към което имам симпатии, а защо така и аз нз...

Дори до такава степен съм стигнал,че ме е срам дори да пиша на някое момиче в социалните мрежи, винаги има едно чувство вътре в мен което все едно казва, не и пиши, няма да ти отговори, няма да те хареса...

Не съм бил в по-интимни отношения до сега с момиче, да за някого ще се стори смешно, но ;/.... Искам да се запозная примерно с някое момиче,но направо си глътвам езика, дали защото не излизам навън - просто няма с кого, и защото имам ниско самочувствие..

Не знам какво да правя по-въпроса, доста съм отчаян -- >> Някакви съвети ще дадете ли, ако сте минали през подобно нещо или просто мнение.

fitstylexx
09-17-2015, 21:50
Защо да е смешно? Че аз те задминавам дори, на 22 съм а съм девствен, но едно разбрах, такива като мен и теб без промяна, не получават жените. Макар, че и аз все още в мен е срамежливостта, работя усърдно за да я махна, и така започвам малко по малко да се различавам от теб.

Доста жени твърдят, че искат милия, свястния, но действията им говорят друго, затова ти казвам, че без промяна(и за мен се отнася) до никъде няма да стигнем :)

И аз не вярвах, но се оказа така, пиши им без да ти пука(пак с ограничения).

konan7
09-18-2015, 06:44
Спокойно, на мен пък ми е трудно, наистина трудно да говоря с момчета. Мразя тази моя срамежливост, не се понасям...

nevermorevon
09-18-2015, 12:59
Брато, успокой се, бях в същата ситуация като теб(единствената разлика е,че аз съм много разговорлив човек, просто с момичетата зациклях), както и да е, не чакай, а действай, времето никой не чака, пиши на няколко момичета, ей така просто да видиш, че не е толкова страшно ;)

alex_weed
09-18-2015, 15:45
ако ще те успокои, и аз съм срамежлив...

RapExotic
09-19-2015, 15:05
Бирата помага в тази ситуация.

Грозния
09-20-2015, 11:20
Защо да е смешно? Че аз те задминавам дори, на 22 съм а съм девствен, но едно разбрах, такива като мен и теб без промяна, не получават жените. Макар, че и аз все още в мен е срамежливостта, работя усърдно за да я махна, и така започвам малко по малко да се различавам от теб.

Доста жени твърдят, че искат милия, свястния, но действията им говорят друго, затова ти казвам, че без промяна(и за мен се отнася) до никъде няма да стигнем :)

И аз не вярвах, но се оказа така, пиши им без да ти пука(пак с ограничения).Подкрепям! Жените никога не търсят "милия и свестния" - те търсят силния и богатия! За да забиеш нещо трябва да се промениш - ако продължаваш да "бъдеш себе си" (смотан, грозен и беден), ще си умреш девствен.

Брато, успокой се, бях в същата ситуация като теб(единствената разлика е,че аз съм много разговорлив човек, просто с момичетата зациклях), както и да е, не чакай, а действай, времето никой не чака, пиши на няколко момичета, ей така просто да видиш, че не е толкова страшно ;)С писане по фейсбуци и сайтове за запознанства, няма да забиете нищо, от опит ви го казвам!

ако ще те успокои, и аз съм срамежлив...На твоята възраст това все още може да мине за нещо нормално. Само че това не ме успокоява, защото на мен лично с нищо не ми помага :D както и да другите двама, в началото на темата.

Бирата помага в тази ситуация.Тя помага, но няма да е достатъчна :D.

czarny_delfin
09-21-2015, 12:56
Подкрепям! Жените никога не търсят "милия и свестния" - те търсят силния и богатия! За да забиеш нещо трябва да се промениш - ако продължаваш да "бъдеш себе си" (смотан, грозен и беден), ще си умреш девствен.
С писане по фейсбуци и сайтове за запознанства, няма да забиете нищо, от опит ви го казвам!
На твоята възраст това все още може да мине за нещо нормално. Само че това не ме успокоява, защото на мен лично с нищо не ми помага :D както и да другите двама, в началото на темата.
Тя помага, но няма да е достатъчна :D.

Хаххаххаха, във всяко едно мнение, което пишеш в тоя форум, държиш да отбележиш, какъв сдуханяк си, сякаш се гордееш с това. Очаквам скоро да започнеш да четеш лекции колко хубаво е да си девствен на 26.

Грозния
09-21-2015, 16:04
Хаххаххаха, във всяко едно мнение, което пишеш в тоя форум, държиш да отбележиш, какъв сдуханяк си, сякаш се гордееш с това. Очаквам скоро да започнеш да четеш лекции колко хубаво е да си девствен на 26.Точно обратното - опитвам се да им покажа колко е кофти да са девствени на 26. Изобщо не се гордея с това, даже много ме е срам в реалния живот (тук във форума не ми пука), просто се опитвам да помогна на тия за които още има надежда, да не стигат до моето положение. Казвам какво съм пробвал и какво не работи (от личен опит), за да не си губят времето да правят същото!
И да, сдуханяк съм, грозен и беден и сигурно ще си умра девствен, освен ако не отида на курва, друго няма какво да направя.

BeeingCreepyCute
09-21-2015, 18:11
ако ще те успокои, и аз съм срамежлив...
Ти си на 13, той е на 20. Правиш ли разлика?

789789789
09-22-2015, 10:45
Това със срамежливостта е направо адски тежко.. и аз съм подобен случай и много кофти..

ДОТА
09-22-2015, 11:40
алкохол и дрога, помага при вашите проблеми