Влез

View Full Version : Моля, помогнете!!! Нуждая се от съвет

cenzura
09-19-2015, 08:10
Здравейте, на 16 години съм, а момичето което харесвам е на 15.... Запознахме се преди около 4-5 месеца(една нейна фр ни запозна), първоначално ми беше безразлична, но когато мина седмица-две постоянно ми беше в главата. Заспивах с мисълта за нея и така се и будех.... От различни градове сме, но това за мен не е пробвем на 20 минути един от друг сме, но учим в едно училище....Разговорите ни за сега са ни били само на "Хей, кп" "Как си" и "Ок чао.."В края на миналата учебна година, я поканих на пица и ходихме, но около нас имаше и други наши приятели..... Не знам как да се сближа с нея,=.... Моля, за някой съвет, какво и как да постъпя....

Благодаря ви....

nevermorevon
09-19-2015, 11:27
Като за начало я покани да излезете само двамата

alex_weed
09-19-2015, 14:54
напълно вярно- заведи я примерно на кино....или у вас...НО ДА СТЕ САМИ!

nevermorevon
09-19-2015, 17:26
напълно вярно- заведи я примерно на кино....или у вас...НО ДА СТЕ САМИ!

За киното съм съгласен, но за второто не толкова. Днес щях да излизам с 1 момиче и и казах да отидем у нас и тя вика, няма да имам много време, навън по-добре. И после ми писа, че трябва да се прибира рано днес и няма да е.
Сигурно си е помислила, че имам скрити намерения :D :D :D

cenzura
09-19-2015, 18:38
Благодаря Ви, ще се надявам и на още съвети :)

paradosou
09-19-2015, 20:11
Мх, излезте двамата само. Не на кино първия път. Би могло и добре да се получи киното на първа среща, ама ти си нов в нещата, така че забрави 8-). Успех!

LoadRunner
09-19-2015, 20:30
парадо ай на кино бе