View Full Version : Как момчетата се държат с момичетата, които харесват?
teodoraanastasova
09-19-2015, 16:25
Здравейте! Аз съм момиче в седми клас. Ние постоянно се чудим дали някой ни харесва. Нали така? Но нека сега да питаме момчетата как се държат с едно момиче, което харесват като гадже и как се държат когато въпросната им е само приятелка. Обсъдете детайлно. Гледате ли често момичето, което харесвате като гадже? Държите ли се по-учтиво или наистина както се казва попринцип я закачате и обиждате? Променяте ли се щом я видите? Спирате да говорите и се засрамвате? А в тази възраст 6-7-8-9 клас бихте ли казали на момичето какво чувствате?
Разнищете тази така обсъждана тема!
Klaudia11
09-19-2015, 16:31
Да, хайде разнищете я най-сетне тази тема! Макар, че няма да спрат да питат подобни неща. :(
nevermorevon
09-19-2015, 17:23
На тази възраст, нищо чудно ако момче те харесва да те закача, ами под променям се, кеф ми е като я видя, наистина, но не зациклям или нещо подобно
alex_weed
09-19-2015, 17:46
Като приятел....защото винаги ще останем такива #в момента рева като момиче..... Но иначе мило
paradosou
09-19-2015, 20:16
7ми клас казваш... В тая възраст се очаква да те хейтват лекичко или не толкова лекичко 8-), да те закачат, да те дразнят, евентуално да ти взимат неща и да ги крият, хаха, да те търсят постоянно с поглед... Предполагам питаш за конкретен пич, той може и да е друг тип, така че да... няма универсално държание. Може да е много срамежлив и да си гълта граматиката, да. Ако е от по-откритите, които не наливат, темата вероятно нямаше да съществува, понеже щеше да си разбрала има ли интерес.
И последно малко офтопик - те момчета\мъже на по 20+ си променят в няква степен поведението като са в женска компания, ти за 13годишни питаш... 8-). Много ясно.
първо я питам дали има коте
alex_weed
09-20-2015, 18:00
а после я питаш дали има куче, после папагал; рибки и тн. :D
ако имаш цици
ще те харесват
а се държат като разпасани
дори и да не ти харесва
RapExotic
09-20-2015, 18:39
Всичко зависи от определеното момче. Някой са по-отворени и ходят да си лафят с нея, пипат я, закачат се, а други са по-затворени и само я гледат или избягват погледа и. Но при всички случаи си личи, когато прекарваш много време с даден човек дали той те харесва.
а после я питаш дали има куче, после папагал; рибки и тн. :D
после питам дали го гали редовно