Влез

View Full Version : Нерви.

BartSimpson
09-22-2015, 08:09
Здравейте, хора. От доста време нещо ме човърка отвътре, но не знам как да постъпя и реших да пусна тема тук с цел да получа мнения от непознати хора, понеже това нещо, което ще ви споделя не съм го казвал на никой.
Аз съм на 17 години и имам по-голяма сестра, която вече не живее в нашата къща, защото се омъжи и си има две деца. Единият е на 5 години, а другият на 2. Проблемът се изразява в това, че тя идва в края на седмицата на гости с децата си. Аз живея само с моята майка, а баща ми е в чужбина, за да изкарва по-добри пари, които пак не стигат, за да мога да водя нормален живот. Майка ми отделя и последната стотинка, за да може да ми даде пари за училище и тя е човекът, който ми служи за пример и й се възхищавам. Тя работи по 6 дни на седмица и има само една неделя, за да си почине. Тук се намесва и сестра ми с нейните деца. От както се е родило първото й дете идва почти всяка неделя (понякога и събота) на гости и е проблемно за майка ми, понеже тя работи от 7 до 5 и много се изморява. Също така тя отива по-рано на работа, за да може да припечелва повече. Вече 5 години по-късно тя не е толкова енергична, колкото беше преди години. На 43 години е, но преди беше много по-весела и жизнерадостна. Много рядко почива и то само покрай празници. Но това не пречи само на нея, но и на мен (в известна степен, но не толкова колкото на нея). Винаги децата й ми пречат да си уча уроците в неделя или просто да си играя на компютъра, в събота също се старая да си научавам, за да може в неделя да помагам на майка си и да не се изморява толкова с тези деца, но това не помага много, защото те са като луди и правят винаги бели и с майка ми стоим до 11-12 часът през нощта, за да чистим кочината, която са оставили. Не можем да кажем на сестра ми, защото ще се обиди и може вече никога да не докара децата и майка ми няма да вижда внуците си. Моля ви, дайте ми съвет какво трябва да направя в тази ситуация.

Martyyy2
10-10-2015, 07:51
eto edin dobyr syvet

za6to tazi povlekana (vaginata ti-toest sestra ti ) idva vsqka nedelq q i kajete natovarvash ni ne mojeme taka

kogato vidqh v profilati 4e si myj mi stana lo6o

edin myj trqbva da ima brat a ne vagina toest sestra az

prebii ky4kata

tq ti e sysipala jivota pi4

da se obidi golqma rabota dremeti na hyq

i na men maikami ima edna priqtelka koqto ima 3 godi6en sin i sina i e v nas dosta 4esto i znam 4e e drazne6to da ti dosajdat

a tova dete za koeto govorq samo iska da my zapisvam igri i se naloji da kype HDD ot 2 TB

a tezi neini de4a ako tolkova ti dosajdat gi nabii ti si nai silniq v vas (dokato ba6tati go nqma)

neka ALLAH byde s teb