Влез

View Full Version : Какво да си говоря с момиче?

fitstylexx
09-22-2015, 23:43
Та, поканих момиче да излезем, само двамата. Аз съм на 22, тя на 17. Проблема е, че в разговорите много се спичам, общите въпроси все пак свършват. Принципно никога не съм бил интересен на момичета, с които съм общувал(а съм писал с вече над 100) пускал съм бъзици, но не винаги момента е подходящ.

Принципно не знам примерно нищо за коли и мотори, тъй като не са ми хобита, не съм и ходил на много места, че да имам истории да разказвам, не искам да и бъда скучен.

Та ви моля да помогнете, да ми дадете съвет какво да приказвам с нея, иначе още от сега е обречена срещата на скука и мълчене(от моя страна). Защото много често стане ли така, нямам какво друго да кажа, и с тояга да ме шибат пак като не мога да измисля нещо да кажа.

alpinab2.5
09-23-2015, 16:02
Няма нищо сложно , целта е да говориш празни приказки.При мен това винаги е помагало.
Успех!

RapExotic
09-23-2015, 16:29
Подложи я на разпит. Момичетата обичат да се интересуваш от тях. Ти само задавай въпроси и кимай одобрително с глава, пък тя може да говори с часове.

Klaudia11
09-23-2015, 16:29
Намери общи теми на разговор, прави и комплименти, казвай шеги, разсмивай я... Ние момичетата не сме чак толкова сложни същества кактови се струва...

LoadRunner
09-23-2015, 17:27
Аз не знам от кога колата и мотора се явяват хобита и не знаех че тр да са тема на разговор с момичета

Gcorleone
09-23-2015, 18:51
Попитай я какво смята да учи,какви са и мечтите , как се вижда след 10 години и все пак пускай базики да не и стане скучно , ако искаш я заведи на билярд или нещо което ще ви даде повод да се смеете взаимно.

czarny_delfin
09-23-2015, 19:23
Кажи ѝ, че си девствен на 22.

Dwyd96
09-24-2015, 12:30
Кажи ѝ, че си девствен на 22.

Ако не друго, поне ще я накара да се усмихне :д...
Общо взето не трябва много да мислиш за какво да си говорите, ако имате общи интереси и си допадате темите за разговор сами ще се появт

gimli
09-24-2015, 20:10
Аз не знам от кога колата и мотора се явяват хобита и не знаех че тр да са тема на разговор с момичета

Хоби си е ако ги колекционираш...
Иначе теми за коли, мотори, и футбол не са за пред момиче. Иначе моторите ги впечатляват повече, не говоренето за тях, а истински.

mru
09-24-2015, 21:27
Покани я някъде, където няма нужда да говорите - кино? дискотека?
Попитай я, какво си мисли за бежанците в Германия. :P Може да се започне много яка дискусия

urpa4a
09-24-2015, 21:44
Тъй, като има някаква неадекватна реклама, точно върху думите ти не мога да те разбера точно, но ще ти дам един два съвета, за това което си мисля, че ти е проблем...
Та не е нужно да се правиш на шут! Идеята на разговорите е да намерите общи теми, като цяло говори за неща, които тебе те интересуват, изслушвай (най-вече изслушвай и помни), за какво ти говоти тя. Ако имате общи теми на разговор мисля, че ти е ясно, то си идва от самосебе си ;)
Успех и кажи, как е минало ;)

LoadRunner
09-24-2015, 22:11
винаги ме е забавлявало в теми като тази как винаги изкачат разни хора с разни мъдри съвети които обаче реално не са говорили ни с момиче ни с момче и накрая идват рапекзотик и бейби_бейби и си казват тежката дума на база дългогодишния си опит от възходи и падения

dreamwalker
09-24-2015, 22:14
Нямате ли поне един общ интерес...?

Грозния
09-24-2015, 22:58
Говори на теми, които може да се ѝ интересни - филми, музика, пътешествия, общи познати - 99% от жените си падат по тези неща. Остави сложните теми за по-нататък, когато се опознаете по-добре и ако усетиш че тя има желание да ги дискутира. Остави колите, моторите, компютърните игри, политиката и др. подобни теми за друг път, друго място и друга компания. Ако тя има желание и интерес, ще стигнете и до тези теми.

Кажи ѝ, че си девствен на 22.Я по-добре не :D! Това би било най-голямата грешка!

urpa4a
09-27-2015, 22:07
винаги ме е забавлявало в теми като тази как винаги изкачат разни хора с разни мъдри съвети които обаче реално не са говорили ни с момиче ни с момче и накрая идват рапекзотик и бейби_бейби и си казват тежката дума на база дългогодишния си опит от възходи и падения

Мен пък ме кефи, хора които говорят без покритие, колко пък да е сложно да завържеш разговор с някой от противоположния пол...Не че нещо, ама се изказваш все едно, да говориш с жена и понеже си мъж трябва да се сдухваш, че е супер секси - е тогава как можеш да имаш семейство и деца, ако падаш в краката на всяка яка бейби, дори само да трябва да й се правиш на шеф или да трябва да обсъдите някакви сериозни бизнес отношения?!
Но тъй като сайта е за тийнове ще предположиме, че дори да отидеш изпотен и грозно изглеждащ пред супер луксозно изглеждащата пунта и й казваш какво да прави, а тя ти вади парите на шефа си и ти вика добре и ти се усмихва ехидно, а тебе само те жегва, че си оправил задължененията си, без да си пристрастен ;)
Виждал съм доста

Грозния
09-27-2015, 22:55
Мен пък ме кефи, хора които говорят без покритие, колко пък да е сложно да завържеш разговор с някой от противоположния пол...Сложното е не да завържеш какъв да е разговор и да го поддържаш - сложното е да я поканиш да излезете (без да те отреже) - когато отношенията от служебни или приятелски отиват към интимни.

LoadRunner
09-28-2015, 18:56
Мен пък ме кефи, хора които говорят без покритие, колко пък да е сложно да завържеш разговор с някой от противоположния пол...Не че нещо, ама се изказваш все едно, да говориш с жена и понеже си мъж трябва да се сдухваш, че е супер секси - е тогава как можеш да имаш семейство и деца, ако падаш в краката на всяка яка бейби, дори само да трябва да й се правиш на шеф или да трябва да обсъдите някакви сериозни бизнес отношения?!
Но тъй като сайта е за тийнове ще предположиме, че дори да отидеш изпотен и грозно изглеждащ пред супер луксозно изглеждащата пунта и й казваш какво да прави, а тя ти вади парите на шефа си и ти вика добре и ти се усмихва ехидно, а тебе само те жегва, че си оправил задължененията си, без да си пристрастен ;)
Виждал съм доста

имам някво чувство че си неадекватен
ти изобщо знаеш ли какво си искал да напишеш
аз въобще нищо не мога да ти разбера
поста ти е по-зле написан даже и от на прадото мъчните изречения

paradosou
09-29-2015, 09:03
Ахаха, не четеш какво пиша и не ходиш след мен по темите, казваш?
Не се занимавай, крайно безинетресен си с подмятанията си. Меко казано.
И точно ти да говориш за неадекватни постове - плс. Твоите са доволно пълни с грешки, отделно от време на време личат кой знае откъде появили се необуздани изблици. Взел си се за повече от всички в тоя форум, а реално са мн. слаби нещата.

ОР
09-29-2015, 17:55
Говори и на сексуална тематика и прави нон-стоп намеци, че ти се ебе. Дори и да не и се ебе, рано или късно и нея ще я досърби. А ако и това не помогне, даже няма да ти се наложи да говориш с нея за последната опция.

dreamwalker
09-29-2015, 18:16

А аз мислех, че гарван гарвану око не вади...

Fisherman
09-29-2015, 18:18
с момичетата само на френски

Fisherman
09-29-2015, 18:21
език

golemiq_korab_minava
09-29-2015, 18:49
Аз който не познавам женския пол.. Пък си мисля, че всяка е различна. Отношението, въпросите, всичко трябва да е различно.