View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
anonymous990763
02-24-2016, 17:09
Отдавна не бях имала такъв ден. Даже никога.
Явно не мога да вирея на високи температури. Днес се чувствам значително по-добре. Вчера имах някакви пристъпи на задух най-вече в шибаните автобуси сякаш не мога да вдишам с нормалният си капацитет. Няма нищо по-освежаващо/ободряващо за белите ми дробове от студения снежен въздух. Жалко, че вероятно сняг ще има чак следващия сезон. Даже година, щото помня, че в ниското наваля едва след нг. Нвм. Лека-мека.
DarkTemplar
02-24-2016, 20:19
Това да обикаляш от маса на маса не си е работа. Доста по-трудоемко e, отколкото изглежда отстрани.
Имам си вече входящ номер, остана ми само да ида да се изложа и нашите да си искат парите за изпита. :D
Ходихме до началното ми училище, доста спомени изплуваха, имам и папарашка снимка как решавам задачи на дъската с квадратчета. :) Следобеда като ми се приспа... И това гадно време ми стана още по-сдухано. Но пък се повозихме малко с мечката след часовете, та си направихме традиционния автомобилен купон.
Вече втора поредна нощ сънувам неща, които ми се случват след това през деня... Нямам навика да тръгвам да ровя по съновници или да разгадавам сънищата си, но пък като го пресъздавам едно към едно няма как да не ми направи впечатление.
Също днес научих много изненадващи факти за хора, които познавам от много време и винаги съм знаела, че тези неща са необичайни за тях.
къде ще кандидатстваш
Втръсна ми да мълчи за без нищо, сега и аз мога пък. Още ми е бясно от снощи насам.
Втръсна ми да мълчи за без нищо, сега и аз мога пък. Още ми е бясно от снощи насам.
а така, я си помълчете, да видим пък кой е по-рогат
Тъйййй... Маааалко по-добре отколкото преди 8)
Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/
а така, я си помълчете, да видим пък кой е по-рогат
:lol: Точно!
Понякога са чувствам прекалено умна /не е правилната дума, но не са сещам за друга/, ахаха. Ако бях двуполово същество, щях да се сношавам постоянно и само със себе си :д
Аман от дребнави, глупави, клиширани същества, на които най-виШото нещо, на което е способна нервната им с-ма е да пазят равновесие като се изправят. Баси. Обичам са.
Niakoitam
02-25-2016, 16:34
Иве, недай така сама. И Галакси си пада по момиченца...:D
Е, аз си падам по себе си.
golemiq_korab_minava
02-25-2016, 17:24
абе всички прости ти, ама да не излезе после, че и ти не си по-различна в много неща.
самовлюбеността не води до висини.
веднъж кажеш ли - аз знам, аз научих - тва е края на развитието ти.
galaxy29
02-25-2016, 17:49
Е, аз си падам по себе си.
как ме отряза ;/
galaxy29
02-25-2016, 17:54
Иве, недай така сама. И Галакси си пада по момиченца...:D
ти пък не се гъбаркай с мен че да не ти пратя усмивката на почивка
divergent
02-25-2016, 18:11
Сутринта бях като телефонистка... Ей, хора, станах рано, защото обещах, че няма да спя докато на толкова важен за мен човек му предстои такова нещо, моралната подкрепа и надъхващото съобщение са от голяма полза. Даже бях готова да не ида на училище, за да бъда и на мястото, но се разминаха нещата. Не съм се събудила в ранни зори, за да говоря по телефона. Едва завърших 30-минутен разговор и ми се обадиха да ми разправят почти един час рандъм неща, а аз, като примерна приятелка, нямаше как да оставя детето само. А в личен план здравата закъсах, кофтито е, че не аз изядох дървото, а човекът, който се опита да ме покрие. Сега ми е супер гузно и не знам дали има начин да се реванширам.
:lol: Точно!
в крайна сметка кой поддаде
не е лъжа че като си изгубиш здравето и тогава почваш да го цениш
:/
anonymous990763
02-25-2016, 19:31
не е лъжа че като си изгубиш здравето и тогава почваш да го цениш
:/
Вярно е. Сега как си? Възстанови ли се от алергията?
да, от алергията - да, но откакто са ме изписали все ми се вие свят и съм уморена, както и да спя и каквото и да правя.
кръвното е почти постоянно ниско, дори да си подслаждам живота, въпреки че сега развих отвращение към някои храни и абсолютно нищо не ми се яде. гледам много зеленчуци да ям, за да си набавям витамини. и последното оплакване е, че имам няк'ви неща на сърцето, стяга ме, подскача и т.н. - но от време на време;
мисля, че ще отшуми, и че е заради антибиотиците. кой знае какво са ми вливали. все пак медицината просто отстранява причините/болестта, но не води до здраве. имунитетът ми сега е някак на 0..
преди малко тренирах малко и живнах и може би ще трябва коренно да си променя начина на живот. преди толкова си хвърлях здравето на улицата, не ми пукаше нито как ям, нито как спя.
ама това нещо ме промени доста.. и уплаших ли се, не знам.
благодаря, че се интересуваш.
много е мило и човешко от твоя страна..
anonymous990763
02-25-2016, 20:01
благодаря, че се интересуваш.
много е мило и човешко от твоя страна..
Няма проблем. Миналата година по същото време изпитах нещо подобно. Държах на пълноценното хранене към месец - два. После просто увеличих количеството храна, което приемах, а хем си казвах, че повече ще тренирам и т.н. :D Но пък ти пробвай. Дано издържиш повече.
Niakoitam
02-25-2016, 20:03
ти пък не се гъбаркай с мен че да не ти пратя усмивката на почивка
Ти гледай да не ти кажа курва, че да напуснеш И форума...:D
IWannaBeSedated
02-25-2016, 20:43
Скоро май не съм се дразнила толкова.
LoveInfect
02-25-2016, 20:50
Сутринта бях като телефонистка... Ей, хора, станах рано, защото обещах, че няма да спя докато на толкова важен за мен човек му предстои такова нещо, моралната подкрепа и надъхващото съобщение са от голяма полза. Даже бях готова да не ида на училище, за да бъда и на мястото, но се разминаха нещата. Не съм се събудила в ранни зори, за да говоря по телефона. Едва завърших 30-минутен разговор и ми се обадиха да ми разправят почти един час рандъм неща, а аз, като примерна приятелка, нямаше как да оставя детето само. А в личен план здравата закъсах, кофтито е, че не аз изядох дървото, а човекът, който се опита да ме покрие. Сега ми е супер гузно и не знам дали има начин да се реванширам.
Има, помисли. Ако все пак не откриеш, едно сълзливо покаяние също върши работа.
Тоя страх не е готин. И може би е основателен. Имам нужда от време за размисъл.
едит: Друго си е да се събудиш със същите лоши мисли, с които си си легнал. ^.^
в крайна сметка кой поддаде
Аз, естествено. :дд Любовта ми е по-голяма от ината.
Jghgh, бързо оздравяване. :) аз пия последния антибиотик и трябва да ида днес до личните. Надявам се да е наред всичко и повече да не се виждаме.
LoveInfect
02-26-2016, 06:50
Добро утро на всички.
Добро да е! Жива съм, повече няна да се виждам с личните. Разгеле! Сега на дневен ред идва тва да си отработя практиките ама днес няма да е. Другата седмица по някое време. Днес плановете са да се видя с аверче и да се разтикаме. После с мойта може би ще се видим и всичко ш е наред, кажи-речи. А той, като постоянно, ми липсва много и искам да си го видя ама няма да е скоро. Та ще си търпя. Помена за 40 дни е във вторник, още не съм измислила схемата, щот тогава баш ще имам две важни лекции и кофти работа ще стане, а искам да ида на гроба да си отдам някак уважението.
Отново се събудих с мисли за предстоящите проблеми и трудности. За съжаление започнах и да си мисля какво можеше да стане, ако не... и се оказва, че не е хич зле. Много тъпо решение от моя страна, особено сега. Дори обмислям дали да не попитам днес какво ще стане, ако се откажа, макар че това са доста пари, които не давам аз и ще са хей така на вятъра. Оф, не знам, много мразя да съжалявам за решенията си, отдавна не ми се беше случвало. Мисля че имам нужда да поговоря с нея, въпреки че не сме.близки. Би могла да ми даде адекватна оценка и съвет, необременени от приятелски чувства или професионални съображения, а в същото време знае как стоят нещата.
Нямам търпение да се прибера другата седмица да се видя с тоз - оня и да покарам, че ми се кара.
Чакам да ми звъннат за тая кола и се надявам да е интересен случай, че да ми грабне вниманието.
ще си помисля
знам какво ше е решението ми де, но все пак ще дам шанс
LoveInfect
02-26-2016, 15:15
Добро да е! Жива съм, повече няна да се виждам с личните. Разгеле! Сега на дневен ред идва тва да си отработя практиките ама днес няма да е. Другата седмица по някое време. Днес плановете са да се видя с аверче и да се разтикаме. После с мойта може би ще се видим и всичко ш е наред, кажи-речи. А той, като постоянно, ми липсва много и искам да си го видя ама няма да е скоро. Та ще си търпя. Помена за 40 дни е във вторник, още не съм измислила схемата, щот тогава баш ще имам две важни лекции и кофти работа ще стане, а искам да ида на гроба да си отдам някак уважението.
Ти с какви пратки се занимаваш ?
С какъв пич са запознаааах! Отгоре до долу в черно, което моментално задейства радара ми за сексапил. Черна коса. Сиви очи. Хормоните ми са разбъркаха ^^
IseeDEADbodies
02-26-2016, 16:54
Нещо сдухах.
Ти с какви пратки се занимаваш ?
Практики. :д
galaxy29
02-26-2016, 17:14
Ти гледай да не ти кажа курва, че да напуснеш И форума...:D
хаха блатния мозък се мисли за минерален извор
galaxy29
02-26-2016, 17:28
Нещо сдухах.
и аз, заради ива ://
Сега и аз. :(
LoadRunner
02-26-2016, 20:35
https://www.youtube.com/watch?v=hERLH3Q-hCQ
ей тия видеа просто не ги разбирам
Niakoitam
02-26-2016, 21:16
хаха блатния мозък се мисли за минерален извор
Само ще ми пазиш тихичко и ще махаш с опашчица...биполярке...:D
divergent
02-27-2016, 00:14
Има, помисли. Ако все пак не откриеш, едно сълзливо покаяние също върши работа. извиних се многократно, а рядко го правя, но когато съм виновна просто винаги си признавам. Разбра, че не е било умишлено и не съм имала никакви намерения и всичко се нареди от само себе си, оказа се, че ситуацията не е била толкова пагубна. :)
На два пъти днес изкарах такъв късмет, че не е истина, такива неща ми се разминаха... Видях се с един уникален човек, който не бях виждала отдавна, днес бях на едно място, където последно ходихме заедно и през целия ден си мислех как искам да го срещна. Видях го първо в залата и след това и там! Прекрасна вечер беше, забавлявахме се подобаващо като миналия път, а аз се чувствах като звезда, получих много добри отзиви. :)
бахти смачканяка
ко стана :(
Ся видях, че сте писали назад. Имах предвид, че харесвам само себе си, намек за аЗсексуалност, а не, че не харесвам теб :oops:
Fisherman
02-27-2016, 08:28
С какъв пич са запознаааах! Отгоре до долу в черно, което моментално задейства радара ми за сексапил. Черна коса. Сиви очи. Хормоните ми са разбъркаха ^^
да не е труп
ко стана :(
бех изтощен и се чувствувах измачкан душевно :Д
LoveInfect
02-27-2016, 10:03
извиних се многократно, а рядко го правя, но когато съм виновна просто винаги си признавам. Разбра, че не е било умишлено и не съм имала никакви намерения и всичко се нареди от само себе си, оказа се, че ситуацията не е била толкова пагубна. :)
На два пъти днес изкарах такъв късмет, че не е истина, такива неща ми се разминаха... Видях се с един уникален човек, който не бях виждала отдавна, днес бях на едно място, където последно ходихме заедно и през целия ден си мислех как искам да го срещна. Видях го първо в залата и след това и там! Прекрасна вечер беше, забавлявахме се подобаващо като миналия път, а аз се чувствах като звезда, получих много добри отзиви. :)
Много се радвам за теб ! И на мвн винаги ми се разминават доста големи работи.
divergent
02-27-2016, 12:20
Много се радвам за теб ! И на мвн винаги ми се разминават доста големи работи.
Дамм, понякога си мисля как не ми върви и нещата ми се прецакват, но пък в други случаи всичко се нарежда перфектно, баланс да има. :д
Песен на деня: Deepcentral ft. Eleftheria - Raindrops (https://www.youtube.com/watch?v=YThcnPf3wKg)
Не мога да опиша това, което се случва с мен, с думи, но е хубаво. Колкото и да го драматизирам, няма как да не е хубаво. 8-) Ще бъдат страхотни 2 месеца.
Последните 2-3 дни са баси противните. Тъпо ми е някво, самотно...
divergent
02-27-2016, 19:30
Гледах хубаво филмче с хубави момченца.
ПП: Момченцата бяха във филма, не при мен. :д
galaxy29
02-28-2016, 01:07
Ся видях, че сте писали назад. Имах предвид, че харесвам само себе си, намек за аЗсексуалност, а не, че не харесвам теб :oops:
дано просто се правиш на недостъпна и не си поредната отрязала ме ;/
Оф, тая порода - майсторите, са много дразнещи същества, честно... Ся, като си поел ангажимент трябва да си го спазваш, а не хората да те чакат по един час и отгоре. В крайна сметка аз съм спала 6 часа, за да мога да стана на време да сложа найлон в стаята, да махна контактите и с удоволствие щях да си взема още един час в сън. Ама не, вчера "аз по всяко време мога, когато кажете", раздразних се.
А другия въпрос си стои отворен, поуспокоих се малко, но пак ми е много шибано. Дано да се намери начин, дано, но да, чакам си чудо...
LoveInfect
02-28-2016, 08:04
Гледах хубаво филмче с хубави момченца.
ПП: Момченцата бяха във филма, не при мен. :д
Я кажи кой филм :D
LoveInfect
02-28-2016, 08:05
Аз днес си пътувам едно 3-4 часа до баба.
дано просто се правиш на недостъпна и не си поредната отрязала ме ;/
Не, разбира се.
Малко са нещата, които ме впечатляват и на които се възхищавам. Damn, скоковете на петър превц ми действат на... сякво ниво.
divergent
02-28-2016, 16:20
Я кажи кой филм :D
The Riot Club :D
доста са сладникави пичовете и да ги вземеш за мъже не стават, но пък за гледане са екстра! :D
divergent
02-28-2016, 16:25
Днес ми беше толкова скучно и мързеливо, че чак излязох, навъртях около десетина километра пеша, че даже и на открития фитнес висях малко. Като се прибрах кантара показа минус два килограма... От утре съм решила всяка сутрин да ходя там за по час, пак се амбицирах да тренирам нещо. Като се прибрах се изкъпах, сготвих си и седнах да уча по География... Не мога да се позная направо, мързела те кара да работиш. :D
aurissaaaaa
02-28-2016, 17:15
https://www.youtube.com/watch?v=t-wFKNy0MZQ
:D
Нощна Варна е хубава, но, мамка му, искаше ми се да мога да си излизам на терасата без да ме е страх, че после трябва да си гоня прилепи от стаята.
Иска ми се да беше до мен в момента. Пфу. От утре започвам да правя опити за изобретяване на телепортация. :Д
Иска ми се да беше до мен в момента. Пфу. От утре започвам да правя опити за изобретяване на телепортация. :Д
+100000000
ОН: Тори пак е с 38,4 температура. Е, браво! Ш се гръмна вече!
alter ego
02-28-2016, 20:39
вчера бях на рожден ден, и тя беше там, уж вече не мисля за нея, не се интересувам от нея, но заради нея през цялото време ми беше тъпо вместо да се позабавлявам.. тъпото ѝ държание към мен ме дразни и то много, явно не съм я забравил щом заради нея ми е тъпо..
иначе ми се спи много, май ще си лягам, лека от мен!
страхът уж е лош съветник, а се водя само по него.
ебаси..
IseeDEADbodies
02-28-2016, 21:48
...нищо друго не е в състояние да ми оправи настроението. Макар и леко унил в момента, съм безкрайно щастлив. Не остава много и нямам търпение.
Аха, нда, на 13-ти трябва да съм на 2 места едновременно... И как ще стане тоя номер. То пък поне да беше близко, ама от Бургас до Пловдив... тцт. Присъединявам се към изобретяването на телепортацията.
divergent
02-29-2016, 08:16
И на мен ще ми е много полезно телепортирането, искам да се включа в екипа по изобретяването!
Събуждам се и ме посреща новината, че Лео спечелил Оскар... Добре, че му го дадоха, че пак щяха да го съсипят от подигравки иначе. За мен момчето си заслужава де, ама не за тази роля, а за поддържаща в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Ама карай, важното е да си има. Много ми беше забавна речта му, не знаеше къде се намира човека, сигурно си е представял, че е на конкурс за красота, какви бяха тези речи за глобалното затопляне и планетата... :D И наблегна, че не приема за даденост вечерта, така добре знае, че е точно подарък, ама пак се самонавива :D
https://www.youtube.com/watch?v=FynZChaDqQs
Niakoitam
02-29-2016, 10:24
Аха, нда, на 13-ти трябва да съм на 2 места едновременно... И как ще стане тоя номер. То пък поне да беше близко, ама от Бургас до Пловдив... тцт. Присъединявам се към изобретяването на телепортацията.
И на мен ще ми е много полезно телепортирането, искам да се включа в екипа по изобретяването!
Събуждам се и ме посреща новината, че Лео спечелил Оскар... Добре, че му го дадоха, че пак щяха да го съсипят от подигравки иначе. За мен момчето си заслужава де, ама не за тази роля, а за поддържаща в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Ама карай, важното е да си има. Много ми беше забавна речта му, не знаеше къде се намира човека, сигурно си е представял, че е на конкурс за красота, какви бяха тези речи за глобалното затопляне и планетата... :D И наблегна, че не приема за даденост вечерта, така добре знае, че е точно подарък, ама пак се самонавива :D
Стига сте плакали. И аз искам да се появи телепортацията. Само ме спонсорирайте и започвам проекта. :) Трябва ми само една огромна лабораторийка,една големичка звезда енергия и най добрите спецове по елктроника,елементарни частици и генетика...:D
Еееей, голям екип станахме. Много сме, силни сме!
Майче, ела в Бургас да се видим. 8-)
ПТ: Когато се зачетеш и не усетиш как са минали 2 часа. Незаменимо. Усещам как тия 5 дена само това ще правя. :Д Не че е лошо де, но ще гледам да го избегна, все пак не отивам на клуб по четене.
#малкитенеща :3
едит: Ааааа ядосва ме с това държание вече...
Взех окончателното си решение. Олекна ми много, сега усещам как се концентрирам върху други неща и действам все едно имам време, както и си е. Толкова е прекрасно да усещаш как се развиваш.
ForzaFelipe
02-29-2016, 15:47
Много обичам да ми казват, че съм за операция...И те все такива готини...на интересни места...Този път обаче ще е явно по-сложно възстановяването. Нямам търпение да се впусна в тази гадория...Да видим кога ще е...
цифра скапано чуек, изтерзано
LoadRunner
02-29-2016, 18:24
цифра скапано чуек, изтерзано
тъй е като няма кой да ти стопля сърцето
свиквай от рано
Майче, ела в Бургас да се видим. 8-)
Сорри, че ще те разочаровам, ама май в Пловдив ще си остана, че ми е една идея по важно събитието. :д
Он: Поне наааай-накрая нямам остров от мебели по средята на стаята и мога да седна на стола на бюрото си без да трябва да правя акробатични номера. + Че си взех обратно лаптопа. Има напредък.
П.П. Честита Баба Марта, хора!
Баси, всички ме гледат със такова съжаляние все едно съм негърче с ебола. Щот кашлям и съм болна. Ужас.
Kitty Bloom
03-01-2016, 07:15
Не ми е особено празнично, гладна съм и ми се спи.
divergent
03-01-2016, 08:01
Честита Баба Марта! Имам си мартеничка с ключ сол от мами и с животното от мъпетите от мен. Миналата година оревах света за една, която така добре се връзваше с едно от хобитата ми, ама ме отрязаха и си я купих самичка, та сега реших да си спазя традицията и пак да си направя подарък! :д Много съм щастливаааа!
anonymous990763
03-01-2016, 08:48
Пак ме изпращат под радара.
доста предизвикателства имах и вчера, и днес на работка.
интересно, интересно :)
малко ме зацепва главата, ама иначе всичко е ок... почти де, не знам..
тъй е като няма кой да ти стопля сърцето
свиквай от рано
://
Още ми е странно да ги гледам с други. Единият не спира да поства снимки с новата си приятелка всеки ден, другият домъква всеки ден новия си приятел от на майната си в тях. Не че искам да им се бъркам в животите де, просто ми е странно да ги гледам по отделно. Бях свикнала да са Н. и Г. и не съм си и мислела, че 6 месеца по-късно ще са Н. и С. ; Г. и Б. Да, много се впуснах в обяснения, друга ми е идеята. Представям си как след време някой ще казва за нас "не си ги представям без другия", как сами ще си изградим това и дори като сме без другия, ще ни питат "хеей, какво прави К., как я кара?" Или пък когато сме заедно, но вече сме станали като един човек за останалите и винаги е "да, а на вас какви са ви плановете за еди кое си?" и всички са шокирани когато се случи на някакъв празник или просто събиране да не сме заедно. Иии да, какви работи си мисля. :Д Тоя сериал не ми влияе добре. 8-) Просто имах нужда да си я излея цялата тая еуфория някъде. ;д
Добре ве, как аджеба се случва тоя номер, като седях миналата седмица по 1 час след даскало втора смяна на МЕГА студа, като ходихме с тях навън в 23 часа на още по-големият студ и тн да ми нямаше нищо, а сега, когато е хипер топло и единственото дето съм правила последните дни да е да отида до синдикат и до училище да настивам... Пия си котешкия нокът в слонски количества днес и това е, въпреки че имам чувството, че развивам някаква резистентност към него. Не знам дали е възможно към такова нещо, но преди направо си ме вдигаше от гроба, а напоследък нещо... :-?
Добре ве, как аджеба се случва тоя номер, като седях миналата седмица по 1 час след даскало втора смяна на МЕГА студа, като ходихме с тях навън в 23 часа на още по-големият студ и тн да ми нямаше нищо, а сега, когато е хипер топло и единственото дето съм правила последните дни да е да отида до синдикат и до училище да настивам... Пия си котешкия нокът в слонски количества днес и това е, въпреки че имам чувството, че развивам някаква резистентност към него. Не знам дали е възможно към такова нещо, но преди направо си ме вдигаше от гроба, а напоследък нещо... :-?
ми като днес е 23, утре 10, на следващия ден пак 20 градуса, нормално
IWannaBeSedated
03-01-2016, 14:50
Тоя семестър се очертава да е доста забавен. :(
Прибрах се преди двадесетина мин, а съм навън от рано. Взех си супербърз душ. Още си седя по хавлия и не мога да мръдна. Сега ще почета малко, за да ми се доспи. Баси, уморена съм, дейба. И почти ни съм яла. Още повече ш стана кожа и кости :д
Боли ме всичко и си мечтая за разтривка. Цялостна. :3
divergent
03-01-2016, 16:37
написах си писменото, много съм доволна. накичиха ме с мартеници до лакътя и по едно време не издържах и си оставих само пет. от утре тръгвам само с една, не издържам цялата ми китка да е в прежди. :д
alter ego
03-01-2016, 16:57
meh..
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12688328_576991559151560_8197377489194227691_n.jpg ?oh=5bec2009d4679d7f04c724caa789a453&oe=57607759
доста предизвикателства имах и вчера, и днес на работка.
интересно, интересно :)
малко ме зацепва главата, ама иначе всичко е ок... почти де, не знам..
Психоуожка ли работиш?
да, но на стаж
хора, нямам търпение до четвъртък, наистина нямам
anonymous990763
03-01-2016, 18:29
От утре се започва, не че не беше започнало отдавна де. Пак ще ме гледат и ще се чудят какво да кажат. Пак ще съм им опитното зайче. Само тия резултати да са добри, че не ми се мисли..
Да, аз съм твърдоглавата. Баси коалицията, която са направили всички! Пращат ме на доктор за пореден път, гледат ме загрижено като негърче с ебола в унито, тъпчат ме с лекарства, викат ми, лигавят се и най-накрая ми спират и малкото останал социален живот. Иди им обясни, че просто съм болна от грип за трета седмица и няма да умирам. Аз пък на пук ще ѝ се обадя на оная, не съм я виждала сумати време. Разбирам, че са притеснени ама тва не значи да ме изнасилват психически. Имах планове да се видя с едно аверче, друго пък на 3ти има рожден ден та трябва да ида да го поздравя.
Относно другото май се чувствам по-спокойна вече - най-малкото не прескачам на светло постоянно. Ходеше ми се днес на гроба ама не стана, съответно ми е тъпичко малко. Исках да ида просто, щях да се чувствам значително по-добре от факта. Стига са палили свещи пред снимки и икони и стига с филмите, че тоя-оня я сънувал, нещо нощем ни докосвало и такива подобни. Ние сме живите, но като такива трябва да се държим като живи. За пореден път - шибаната дупка е за един, не за 10 освен него... Единственото, което можем да правим, е да ходим на гроба ѝ, за да палим свещички и да се грижим за него и да качим некролози за дни, месеци и години от смъртта. Реално, да отдаваме значимото уважение, което някак ще успокои съвестта ни.
Искам разтривка и продължавам да си я търся като наследство пък!
Fisherman
03-01-2016, 19:34
https://www.youtube.com/watch?v=LumwLMh0AdY
да, но на стаж
мислиш ли, че като има данни за реализация под 30% ще можеш да си намериш устойчива работа поне за следващите 3 години след като завършиш? Не се заяждам, любопитно ми е какво е положението.
Много съм нещастен :cry: никога нищо не печеля :cry: - http://imgur.com/HW8CVXO
rakshy, еми не е толкова зле реално погледнато. има и доста работа по проекти
в почти всяка сфера добре можеш да се реализираш, но зависи от положените усилия и вложения (които не са само материални ресурси).
др. е въпросът, че в момента ме влече повече сферата на образованието, отколкото псих.консултиране и/или терапия.
от трън, та на глог, а :)
ама като ще работя нещо, за мен е важно да вярвам в него, да виждам смисъл и да имам кауза.
не мога да работя нещо за много хилки, което презирам.
вярвам че ще си намеря баланса, и на 22 имам доста време за решаване, за бъркане, а защо не и за преквалификация, ако не ми се получат нещата (примерно).
не мисля фаталистично и засега ми е по-важно по-близкото бъдеще.
galaxy29
03-02-2016, 01:03
да, но на стаж
наистина ли наистина нямаш търпение наистина или лъжеш че е истина и къде е тоя стаж, на седмия етаж ли
galaxy29
03-02-2016, 01:06
Боли ме всичко и си мечтая за разтривка. Цялостна. :3
и косата и миглите ли те болят
galaxy29
03-02-2016, 01:12
тори, наторяваш ли градината
От вчера ме тормози една мисъл и не ми дава мира, не успях да спя нормално дори. Толкова силно нервно напрежение почувствах, както си лежах и мислих, че ми се дорева. Знам, че нямам право и повод, но е супер натрапчиво. Дано само не кажа някоя глупост.
ще е хубаво да имам поне една седмица без сънища/мисли/досег за/с нея
така си мислех, че вече няма да има завинаги
супер много ме натоварва и всеки път се започва с едно малко споменаване, въпрос, та дори и косвено подсещанеи след това... всичко като на филм, отново. Не мога да го контролирам, просто гледам да не се задълбавам, защото започвам да рева. Оставям да си мине редовната програма и не си доприпомням останалите неща, защото адски много боли. Все още.
В уни всичко е прекрасно. Май ще взимам стипендия. Също така ще кандидаствтам за една конференция и съответно трябва да понапиша нещо. Но не се притеснявам, имам доста свободно време и мога да се занимая с тези неща. Ще си направя разни таблички тези дни, ще си подредя и оформя каквото сме взели. Ако не друго, то поне в систематизирането на разни неща ме бива.
https://youtu.be/Eh993__rOxA
Чак сега видях, че най-после има трейлър. ОМГ. Едно от наистина малкото неща, които са ме разревавали изобщо беше финалното писмо. Все едно беше за мен. Just live. Емилия Кларк ми прилича на даунче, но то и образа й е такъв. И акцентът й ми идва малко пресилен. Нямам забележки към Уил, но ще видим.
bloodfrozen
03-02-2016, 16:51
E, такава простотия скоро не бях виждала - да си изхвърлиш престоялата манджа през терасата, за да нахраниш котките пред блока. Селяндурщина! Ми слез долу и сипи в съдинка, толкова ли е сложно.. :smt013
Искам да се наспя най-после, страдам от хронично недоспиване.
divergent
03-02-2016, 17:15
https://youtu.be/Eh993__rOxA
Чак сега видях, че най-после има трейлър. ОМГ. Едно от наистина малкото неща, които са ме разревавали изобщо беше финалното писмо. Все едно беше за мен. Just live. Емилия Кларк ми прилича на даунче, но то и образа й е такъв. И акцентът й ми идва малко пресилен. Нямам забележки към Уил, но ще видим.
принципно не съм голям фен на бозавите филмчета ала Никълъс Спаркс, но за този ме привлече факта, че участва Финик от игрите, та гледах трейлъра. Разревах се. Гледах го още много пъти и ревах още много. А аз плача на филми изключително рядко, камо ли пък само на някакъв трейлър... Иии сега го очаквам с нетърпение. :)
divergent
03-02-2016, 17:24
Мразя когато някой от хората, които обичам, се чувства зле и аз не мога да му помогна по никакъв начин и вместо да се държа и да бъда опора, да поддам и аз и също да ми стане гадно.
Симпатиите на един човек към мен стават все по-очевидни, забелязах го сама, след това и други хора ми споделиха, че го виждат. Приятно ми е в неговата компания, но не искам връзка. Отвратително е да се поставя едно приятелство на риск заради по-силни чувства от нечия страна. Не знам какво да правя, най-вероятно ще се отдръпна за известно време, за да предотвратя развитието.
Относно отровното ми занимание, не очаквах, че ще се справя така добре със самоконтрола, да се надяваме, че ще продължа така и занапред.
принципно не съм голям фен на бозавите филмчета ала Никълъс Спаркс, но за този ме привлече факта, че участва Финик от игрите, та гледах трейлъра. Разревах се. Гледах го още много пъти и ревах още много. А аз плача на филми изключително рядко, камо ли пък само на някакъв трейлър... Иии сега го очаквам с нетърпение. :)
И аз не съм фенка на романтичните филми и чиклитите, но тетрадката примерно си е класика. Предпочитам класическата литература и изчанчените развратно-драма-фантастични филми, но... ся :д прочети книгата. Поставя под въпрос един доста деликатен морално/етичен проблем - евтаназията. Първоначалният ми шок ме накара буквално да се разсърдя на героя :д
divergent
03-02-2016, 17:51
И аз не съм фенка на романтичните филми и чиклитите, но тетрадката примерно си е класика. Предпочитам класическата литература и изчанчените развратно-драма-фантастични филми, но... ся :д прочети книгата. Поставя под въпрос един доста деликатен морално/етичен проблем - евтаназията. Първоначалният ми шок ме накара буквално да се разсърдя на героя :д
Ооо, и книжка ли има? Непременно ще се прочете! Със същото заглавие като филма ли е? :)
http://www.rulit.me/books/az-predi-teb-read-296547-1.html
Чете се буквално на един дъх :)
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12814162_1564747270518437_5703093448129487150_n.jp g?oh=0d9ad7b30b2a799b5208b8e3608e8f22&oe=5797679F
LoveInfect
03-02-2016, 18:11
Аз също ! Както и за книгите. Ако някой иска да знае, любимият ми тежък сериозен филм е ''Беднякът - Милионер", и не съм гледала тетрадката.
divergent
03-02-2016, 18:13
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12814162_1564747270518437_5703093448129487150_n.jp g?oh=0d9ad7b30b2a799b5208b8e3608e8f22&oe=5797679F
Е как бе?
Македонското правителство официално призна, че Леонардо Ди Каприо е македонец. Страната се срамувала от слабия си актьор, но след като има вече Оскар, той ще бъде обявен за светец! Ето снимка!
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/1936050_10154565086844008_4320537783003940550_n.jp g?oh=b43694560e016ea973fdff51f4b1050a&oe=5796AC58
LoveInfect
03-02-2016, 18:14
Точно такива книги търся! Това ще го прочета!
Бтв, някой гледал ли е Дедпул, много висок рейтинг му дава : http://www.imdb.com/title/tt1431045/?ref_=nv_sr_1
LoveInfect
03-02-2016, 18:15
Е как бе?
Македонското правителство официално призна, че Леонардо Ди Каприо е македонец. Страната се срамувала от слабия си актьор, но след като има вече Оскар, той ще бъде обявен за светец! Ето снимка!
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/1936050_10154565086844008_4320537783003940550_n.jp g?oh=b43694560e016ea973fdff51f4b1050a&oe=5796AC58
Oh леле !
divergent
03-02-2016, 18:20
Много благодаряяя, веднага я започвам! ^_^
После драснете отзив.
https://youtu.be/Aihu16RyYp8
<69
Пфф, събудих си без глас. -.- Но пък тоя чай на twinings много ми хареса на вкус и аромат. Доста си замислих дали да го взема в магазина, но Мая не може да отиде на рафт с чайове и да не вземе нищо от там. :cool:
А той не ми е казал резултата и не ми отговаря и сега... Знае колко много се притеснявам за това, а и ми обеща.
mincheto
03-03-2016, 10:25
прекрасно
divergent
03-03-2016, 14:26
Отивам в любимото си кафене и зад бара виждам муци! Толкова се зарадвах! Много ми беше приятно да се видим, а и с тази зелена престилка беше мега як, хахах. ^_^ През останалата част от деня видях поне пет пъти един човек,с който не съм в добри отношения, но пък нищо не можеше да помрачи прекрасното ми настроение, даже се поздравихне. След малко излизам пак, за да се видя с фенклуба.
и отново се видяхме отидохме на същия бал който се запознахме преди няколко години
когато влязохме заедно хванати за ръка всички впериха поглед в нас аз си бях същия безразсъден офицер а тя отново беше моята принцеса
когато я поканих на танц отново всички гледаха нас имаше някаква магия а всички фотографи насочиха обектива си в нашата посока и ни следяха каквото и да правим
музиката беше специално за нас цигуларя дойде на метър от нас а певицата имаше невероятен глас
всичко беше като в приказка
след това пред стените на онази величествена крепост се прегърнахме за пореден и затворихме очи за да се целунем
и гледайки звездите искахме тази вечер да не свърши
когато тя ме покани у тях изкарахме невероятна нощ
а днес когато получихме команда да се изтегляме тя дойде и ме прегърна и си взехме сбогом за пореден път след това строих хората си и с маршова стъпка потеглихме отново към дома
надявам се някога да я видя отново
мероприятието мина отлично всичко беше като по часовник от строевата подготовка до клетвата на новите ни братя по оръжие
сега се чувствам горд със себе си също така получил отново доза живот
Отивам в любимото си кафене и зад бара виждам муци! Толкова се зарадвах! Много ми беше приятно да се видим, а и с тази зелена престилка беше мега як, хахах. ^_^ През останалата част от деня видях поне пет пъти един човек,с който не съм в добри отношения, но пък нищо не можеше да помрачи прекрасното ми настроение, даже се поздравихне. След малко излизам пак, за да се видя с фенклуба.
Чувствам се в бесопасност, щом величествено същество като теб е във този форум !
Във фейса - "Млечна Група" ще е по-добре, отколкото във форума
LoveInfect
03-03-2016, 14:59
И аз съм в прекрасно настроение днес, ! Бях навън до 3, и ходихме насам - натам... Нащракахме си снимки, и най - сетне излезе 1 на която да се харесвам :D , купих си и шампоан - оцветител, дано този път цветът ми се получи ! Срещнах и много познати, с които не се бях виждала от години. За сметка на това, след като се прибрах, и ядох нямаше с кой да изляза, хората с, които излизам не ми отговаряха ! Но нищо :D за сметка на това ще правя баница. А и ми казаха, че на 2ти март не трябвало да се излиза. Някой да е чувал нещо подобно ?
LoveInfect
03-03-2016, 15:00
След малко излизам пак, за да се видя с фенклуба.
Какъв е този фенклуб ?
Fisherman
03-03-2016, 15:05
тори, наторяваш ли градината
а ти твойта
а ти твойта
Аз обичам лайна
тъй че ми наторяват устата
Сууупер любовно ми еееееее. Изперквам. :Д Слушам I was made for lovin' you, You could be mine и разни такива парчета и не мога да повярвам, че това съм аз. :Д Какво се случва с мен, наистина? И преди съм изпитвала тези чувства, но никога не е било толкова силно. Иии да, може би наистина е неизбежно. В интерес на истината до днес не знаех, че мама някога е била наранявана в чисто любовния смисъл на думата. Чудех се дали съм си минала моето 'голямо нараняване', или тепърва предстои. Даааа, как минах от супер щастливото състояние на 'дали ми е минало голямото нараняване'. 8-) И защо се изразявам толкова тъпо? Добре, положителното от деня - купих си знаме за стаята, ядох захарен памук за пръв път от годииииини, наистина години, купих си панталон и тениска ииии най-вече ТОЙ. <3 Как може да ми влияе такааааа?! Ииии звуча като шизофреничка. :lol:
anonymous990763
03-03-2016, 15:29
Честит 3-ти март от мен!
Много неща се случиха днес, остатъка от деня ще го прекарам в излежаване, че нямам никакви сили.
LoveInfect
03-03-2016, 17:28
Сууупер любовно ми еееееее. Изперквам. :Д Слушам I was made for lovin' you, You could be mine и разни такива парчета и не мога да повярвам, че това съм аз. :Д Какво се случва с мен, наистина? И преди съм изпитвала тези чувства, но никога не е било толкова силно. Иии да, може би наистина е неизбежно. В интерес на истината до днес не знаех, че мама някога е била наранявана в чисто любовния смисъл на думата. Чудех се дали съм си минала моето 'голямо нараняване', или тепърва предстои. Даааа, как минах от супер щастливото състояние на 'дали ми е минало голямото нараняване'. 8-) И защо се изразявам толкова тъпо? Добре, положителното от деня - купих си знаме за стаята, ядох захарен памук за пръв път от годииииини, наистина години, купих си панталон и тениска ииии най-вече ТОЙ. <3 Как може да ми влияе такааааа?! Ииии звуча като шизофреничка. :lol:
И да, така е пролетта, - всички <3 <3 <3
Не, звучиш като нимфоманка :D Кой е ТОЙ ? Ако нямаш нищо против да ми кажеш ?
И да, така е пролетта, - всички <3 <3 <3
Не, звучиш като нимфоманка :D Кой е ТОЙ ? Ако нямаш нищо против да ми кажеш ?
Защо като нимфоманка? :lol:
ТОЙ е моето момче. <3
divergent
03-03-2016, 17:41
Какъв е този фенклуб ?
аа, компанията ми от близки приятелки. :д имаме си вътрешна шега за феновете ми и фенклуба, понеже все ми се смеят как като отидем някъде поздравявам по няколко човека, и колко съм известна след като се познавам с толкова много народ. :д та оттам идват феновете и фенклуба...
divergent
03-03-2016, 17:43
Много съм щастливааа, мама ми купи рокля и чанта - хич не ѝ се даваха толкова пари наведнъж де, ама каза, че няма как да се пропусне тази възможност, понеже супер рядко съм си харесвала рокли... ами, така е май. :д
И аз съм влюбена, сафоронници! Бях забравила колко обичам да зяпам аниме! :3
therichbitch
03-03-2016, 18:04
През 2-3 до 4 дни се присещам и ми се скапва цялото настроение, искам веднъж завинаги да си подредя нещата в тази сфера, защото иначе не се чувствам достатъчно пълноценна, което е жалко. Като се замисля на моменти ми се отварят нелоши възможности в различни аспекти, но не мога или по- скоро не искам да се възползвам от тях именно заради това.
LoveInfect
03-03-2016, 18:41
аа, компанията ми от близки приятелки. :д имаме си вътрешна шега за феновете ми и фенклуба, понеже все ми се смеят как като отидем някъде поздравявам по няколко човека, и колко съм известна след като се познавам с толкова много народ. :д та оттам идват феновете и фенклуба...
хехе divergent била феймъс :D
LoveInfect
03-03-2016, 18:43
Един приятел ми се обади спонтанно да излезем, преди час, и много се задавах, защото баба ме пусна за полвин час, и сега се прибирам :D
Ееее, не ми отбягвай въпроса нарочно. :(
LoveInfect
03-03-2016, 19:16
Шегувах се.
Добре де, ясно, че няма да се почувствам наистина доволна и щастлива и това нещо ще ми е постоянно на заден фон в мислите, ако не се опрявят нещата, НО нека за момент да си представим, че не е така.
Демек, ако забравим за това, много съм доволна от днешния ден. Успях най-накрая да си намеря точно рецепта каквато ми трябваше, успях най-накрая да си пробвам 3D-то на телевизора и наааай-наркаря напълно си върнах стаята и нямам мебели по стедата + че огледалото е монтирано и е иделно. Все неща, които мн време не се получаваха или се бавеха по една или друга причина.
LoveInfect
03-03-2016, 19:33
По-принцип, напоследък мъдреците казват, че първо трябва да се почувстваш доволен и щастлив, и след това нещата да се оправят ? Вие чували ли сте това ? Какво мислите ?
По-принцип, напоследък мъдреците казват, че първо трябва да се почувстваш доволен и щастлив, и след това нещата да се оправят ? Вие чували ли сте това ? Какво мислите ?
ами ако ти е нужно да се самонавиеш, че нещата са хубави, то да, прави го :Д
идеята на това е просто да си промениш виждането, нищо повече.
бях чел, че най-великите музикални произведения са като щастието - има подготовка за него и има след него. Самото щастие реално не съществува на момента. Тази идея ми харесва :Д
https://www.youtube.com/watch?v=__dUlY0JpSc
Hey what's up man
pac0line
03-04-2016, 00:31
Пичове и питчки, навършил съм 8 години във форума, да ми е честито, скоро ще дойде време да ми отнемат форумната девственост :/
Как сте, щастливи ли сте в живота :/
divergent
03-04-2016, 05:28
Честито. Щастливи сме, ти щастлив ли си?
divergent
03-04-2016, 05:46
Добро утро! Оказа се, че станах толкова рано за нищо, а пък тук няма жива душа по това време... Може да допусна някоя правописна грешка, за което се извинявам, ама едва гледам, а няма шанс да заспя отново. Сега се сетих, че снощи забравих да си гледам предаването по Дискавъри, мъчно ми е.
AnarchyBoy
03-04-2016, 07:17
Повръща ми се от лицемерието на хората.
Иначе съм добре, малко притеснен за цвет и много щастлив с любимата.
IseeDEADbodies
03-04-2016, 09:13
Как може да съм едновременно супер щастлив и да ми е супер криво...
Да се запознаеш в интернет с почти огледалния си образ,но да сте на хиляди километри един от друг,а и да бяхте по-близо вероятно нямаше да има кой знае каква разлика
Dagichka
03-04-2016, 11:28
Пацоо :*
нещата се развиват в ужасна посока, мъчно ми е, че преживява това, но.. и никога не съм си представяла за една година колко много неща могат да се променят.. 'баси.
divergent
03-04-2016, 12:09
Като вляза в 70те примерно, планирам да си направя един списък с изисквания за гроба ми като приложение към завещанието, понеже днес ходих до парка и на такъв кич се нагледах, че не е истина...
Ех, реших си, че ще правя мъфини с какао и кафе. :3 Само си чакам формите да ми донесат. :дд
Damn, порязах са лошо. Не съм виждала толкова кръв. Странното е, че не ме боли :д и нещо настивам. Ъх.
divergent
03-05-2016, 14:46
Достигнах недостижимото. Всички знаем за таланта ми, но не подозирах, че ще стигна до нарушаване цялостта на полилея в хола, все пак не ми е в обхвата. Но всичко е възможно явно. Такива крехки неща като стъкло и порцелан не са за мен, аз съм по по-стабилните неща. :д Ето примерно днес сам самичка си смених седалката на колелото, багажника също, напомпaх гумите и завинтих там едни разкачени неща. Искам официален лиценз за работа с отвертки, клещи и гаечни ключове плюс бонус точки за научаването на непозната досега за мен част - скоба за стягане с винт! :D
LoveInfect
03-05-2016, 16:29
Аз съборих кристалчета от полилея като си тренирах вчера :D
divergent
03-05-2016, 16:49
Аз съборих кристалчета от полилея като си тренирах вчера :D
те кристалчетата се закачат, такива съм събаряла в продължение на години почти всеки ден :д ама се разбра, че имам тежка ръка... :D
Много добре ми действа престоя тук, стимулиращо. ;д Утре се прибирам и си започвам тренировките и режима! Иии съм доволна от развоя на събитията, след всички филми. Пък и знам, че няма да имат проблем с присъствието на другия, което е хубаво. Няма да се случват ситуации като тази с Б. ама как да му отменя поканата. 8-) И искам да го видяяяяяя. :(
понякога съм такъв безбожник че думи нямам
какво пък живея за мига грабя с пълни шепи и нищо не връщам на живота и щом смъртта ме прекърши дявола другото ще довърши
ForzaFelipe
03-06-2016, 00:37
Не мога да си обясня, как мога да се държа толкова глупаво понякога...никакво цветоусещане...Не знам как горкото момиче ме трае още, аз бих се напсувал много отдавна и бих спрял да си пиша...Единия ден се държа като свито хлапе, другия като разгонен тинейджър...Дано скоро ми дойде акъла, защото наистина мисля, че може да се получи нещо...
Always obsessing :/
Добро ранно утро :)
Сигурно ще ми остане белег :@@
И за капак, се чувствам по-настинала.
спах 3 часа, за да мога да стана и да гледам мача
разбира се, какво друго да стане освен и двамата ми фаворити да загубят по малоумен начин
къв човек трябва да си да стоиш със свалени ръце срещу нейт диаз бе. Скапан ирландец, тва не ти е мендес дет не може да удари или пък алдо, който го уцели с първия удар, който пусна. Мамка му бе. Заслужаваше да бие диаз. Много тъпо. Мега ташак е някой от идолите ти да не се справи.
ААААААААААААА
АгентМура
03-06-2016, 05:41
спах 3 часа, за да мога да стана и да гледам мача
разбира се, какво друго да стане освен и двамата ми фаворити да загубят по малоумен начин
къв човек трябва да си да стоиш със свалени ръце срещу нейт диаз бе. Скапан ирландец, тва не ти е мендес дет не може да удари или пък алдо, който го уцели с първия удар, който пусна. Мамка му бе. Заслужаваше да бие диаз. Много тъпо. Мега ташак е някой от идолите ти да не се справи.
ААААААААААААА
:Д:Д: "Преби 3 джуджета и се пренадъха!""
Заслужаваше загуба Конър за отношението си към Диаз. Добре се справяше в първия рунд иначе, аз се бях обезкуражил доста тогава, ама Диаз е войн!!!
Не мога да си обясня, как мога да се държа толкова глупаво понякога...никакво цветоусещане...
светоусещане ли искаш да кажеш?
divergent
03-06-2016, 08:38
може точно цветоусещане да е било, възможно е да е сложил прекалено провокативен цвят на чата в Месинджър. :D
Niakoitam
03-06-2016, 09:36
Чудя се дали ще настъпи някога и моя час в тоя живот за пълна душевно спокойствие и пълна душевна хармония или...просто ще настъпи,когато дойде моя сетен час. С леки проблясъци,които често са просто заблуда сякаш нещата не стават по-добре,а напротив. А времето неумолимо си минава покрай мен.Сякаш хората се променят с часове,а аз почти не....
Сънувам постоянно някакви сънища с някаква необяснима граница. И в сънищата изобщо не очаквам и съм много приятно и неочаквано изненадан след преминаването на въпросната граница. Често си я преминавам просто хей така необяснимо,а по-рядко на нея "охраняват" жени или същества застанали на нещо по-високо от мястото,на което аз се намирам.Чакам някаква такава граница и в реалността евентуално,но тя продължава да не идва и да не идва. Преди 10тина години дори една ясновидка (това доведе до големи скандали между родителите ми,трудно е когато единия вярва в такива неща,а другия почти не)каза за нас и в частност за мен някои неща,които действително се случиха. Или поне съвпаденията бяха....лол...Дори позна даже месеца на започнването на един мой курс няколко месеца по-рано и без аз да подозирам,че ще го има. После една друга дето уж много разбирала казала разни неща за мен и майка ми,но....те просто така и не се случиха. Първата беше казала и нещо друго. Че моята пълна реализация в живота щяла е около 30тата ми годишнина. Като се гледам,честно малко ми е трудно да повярвам особено пък баш за пълната и въпреки всички мои подобни сънища.Е, ще видим де. Ако го приемем по-буквално и е точно около 30тата ми годишнина.Е,че то тя вече дойде. След по-малко от половин година ги навършвам.Да приемем,че около може да е до 31вата ми година. За година и половина може да се случат наистина много неща,а може и да не се случи почти нищо. Та то при мен ако го гледаме по-генерално за около 10 години не се е случило чак пък кой знае колко много.Има и бая промени във връзка с хора,събития и предмети,но генерално нещата са си що годе подобни.
Иначе онзи ден сънувах някакъв сън,който всячески се опитах да запомня,но и грам не запомних от него.Запомних единствено една реплика от него,която я чувам в сън минимум за втори път в близките години. А именно: Още ти е рано...
Какво ще рече,че още ми е рано и за какво ми чак пък толкова рано още имайки се предвид възрастта ми ?!?
П.П. Надявам се да не получа много ебавки по темата от вас,мои скъпи чат приятелчета....:)
П.П. Надявам се да не получа много ебавки по темата от вас,мои скъпи чат приятелчета....:)
Ахахахаха да не мислиш, че някой те чете ве
Niakoitam
03-06-2016, 10:53
Ахахахаха да не мислиш, че някой те чете ве
Поне видимо, ти и Корб ме четете....:D
ForzaFelipe
03-06-2016, 11:41
Аз му викам цветоусещане, щото съм далтонист малко :lol:
pandabear
03-06-2016, 13:10
Гледах Кунг-Фу Панда 3 и съм разочарована, че женските панди бяха толкова грозновати.
Март месец винаги ми е бил каръшки месец. Надявам се тази година статуквото да се промени.
IseeDEADbodies
03-06-2016, 15:57
Мата олигофрен ! Тоя мач беше задължителна победа, то к'во стана... ще се молим за х.
Иначе - много добре се чувствам в последните няколко месеца, а последните седмици дори чудесно. Много съм щастлив. Още две седмици (грубо) и се прибирам в БГ, нямам търпение ^_^
divergent
03-06-2016, 16:45
Лелее, ще ме откажете от спорта. Отивам аз да си карам колело и както си въртя по алеята, той тича срещу мен. Писна ми да се разминаваме и да му гледам физиономията, затова обърнах в една малка алея, за да карам в неговата посока и да не се засичаме. И по едно време както си карам вече уж спокойна, го чувам как бяга плътно зад мен, та чак и парфюма му усетих. Правих се, че не забелязвам, ама по едно време ми писна и засилих. Когато реших, че съм избягала, намалих и си продължих бавно и славно, но след малко пак го чух, този път даже така забърза, че ме изпревари и се спря малко по-надолу супер задъхан. Даже чух един човек да казва "Какъв е тоя ненормалник?"... Вече ще ходя там само рано сутрин като няма хора, повече никакви следобедни обиколки.
golemiq_korab_minava
03-06-2016, 17:01
Лелее, ще ме откажете от спорта. Отивам аз да си карам колело и както си въртя по алеята, той тича срещу мен. Писна ми да се разминаваме и да му гледам физиономията, затова обърнах в една малка алея, за да карам в неговата посока и да не се засичаме. И по едно време както си карам вече уж спокойна, го чувам как бяга плътно зад мен, та чак и парфюма му усетих. Правих се, че не забелязвам, ама по едно време ми писна и засилих. Когато реших, че съм избягала, намалих и си продължих бавно и славно, но след малко пак го чух, този път даже така забърза, че ме изпревари и се спря малко по-надолу супер задъхан. Даже чух един човек да казва "Какъв е тоя ненормалник?"... Вече ще ходя там само рано сутрин като няма хора, повече никакви следобедни обиколки.
доброто е, че не е викал алах акбаар :Д
Гледах Кунг-Фу Панда 3 и съм разочарована, че женските панди бяха толкова грозновати.
Март месец винаги ми е бил каръшки месец. Надявам се тази година статуквото да се промени.
що, себе си ли видя в тях
хехехехеххехе
хеххе
хехех
хехе
хе
: ))))
Въх, много полиция и проститутки видях днес. Мразя да пътувам. Скапана съм, чйек. Лека.
LoadRunner
03-06-2016, 18:04
ти ненормална ли си ма смотло
остай хората да си бягат където и както поискат и не си мисли че целия свят се върти около кухата ти лейка
ясно?
Чудя се какъв апокалипсис да очаквам. Нещо максимата "многото хубаво не е на хубаво" ми се струва доста вероятна, не знам защо. 8-) Както и да е де, сега ще се радвам на случващото се, пък после ще му мисля. Макар че то е прекалено много за един ден, чак се чудя на кое да се радвам по-напред вече. :Д Като се замисля фактът, че казвам "думичките" по свое желание, си е достатъчно голям апокалипсис сам по себе си, та може и да се отърва без други произшествия. :Д Все пак съм на седмото небе, най-после след толкова много време има някакъв проблясък да се нареди всичко, ама наистина всичко. И то да беше само проблясък...Животът е прекрасен. :3
Гледах Кунг-Фу Панда 3 и съм разочарована, че женските панди бяха толкова грозновати=
И аз го гледах. Сладка анимация, определено, но Хотел Трансилвания е по яко такова. :3
divergent
03-06-2016, 19:35
ти ненормална ли си ма смотло
остай хората да си бягат където и както поискат и не си мисли че целия свят се върти около кухата ти лейка
ясно?
айде по-леко с езика, а?
момчето го познавам и одеве ми писа и сам си каза, че умишлено е бягал зад мен :) като не си запознат със ситуацията, не коментирай :)
divergent
03-06-2016, 19:38
Споделям си на другарчетата, че Ъпсурт ще пеят и искам да ходим и те супер навитите веднага се съгласяват и ме питат кога. Както им казвам коя Събота и в същия момент ми изниква, че аз на следващия ден имам изпит. Яко. Обаче после ми изниква също, че изпитът ми е чак на обяд, а и аз и без това няма да спя цяла нощ от нерви, поне да се разбия. Нали така казват - Полят изпит - взет изпит.
golemiq_korab_minava
03-06-2016, 19:41
айде по-леко с езика, а?
момчето го познавам и одеве ми писа и сам си каза, че умишлено е бягал зад мен :) като не си запознат със ситуацията, не коментирай :)
:Д а за кво споделяш? :Д :Д :Д
тва е соло, 100%.. викни му алахабара..
divergent
03-06-2016, 19:52
:Д а за кво споделяш? :Д :Д :Д
е щото е дневник, що. :д не вярвах, че някой чете на друг писанията, аз лично си следя само на приятните за мен хорица. :)
LoadRunner
03-06-2016, 20:18
айде по-леко с езика, а?
аре пък да не, а?
кой те знае кви бръмбари ти се разхождат в главата че някой друг да предполага ква ти е жалката история
хората си бягат просто щото си бягат, не ти дължат обяснение и не го правят заради целулитния ти задник
спокойно
филмар
divergent
03-06-2016, 20:29
аре пък да не, а?
кой те знае кви бръмбари ти се разхождат в главата че някой друг да предполага ква ти е жалката история
хората си бягат просто щото си бягат, не ти дължат обяснение и не го правят заради целулитния ти задник
спокойно
филмар
ебахти хората сте, честно. човек да не може да си сподели нищо на спокойствие значи. някъде да съм казала, че е заради задника ми? не се притеснявай, не е целулитен. да съм искала на някого обяснение? не.
предлагам да направим световен проблем, понеже съм написала, че момчето реши да тича зад мен.
другото ми предложение е да игнорираме историята ми, както правим с останалите, просто защото излезе по-интересна и значима от колкото всъщност е и скоро някой ще реши и сценарий да напише. :)
LoadRunner
03-06-2016, 20:35
Писна ми да се разминаваме и да му гледам физиономията, затова обърнах в една малка алея, за да карам в неговата посока и да не се засичаме.
предлагам да направим световен проблем, понеже съм написала, че момчето реши да тича зад мен.
тъпа и безотговорна
иначе цитатите сами си казват, не е като аз да съм ги писал
нали
П.С. да не си замесвала бягащите хора, сега ще си го получиш
LoadRunner
03-06-2016, 20:39
WOW (http://m.novinite.bg/articles/19064/Ubivat-Rich-Forestar-v-6384-i-epizod-na-Darzost-i-krasota)
divergent
03-06-2016, 20:41
виж сега, едно е да се движим в една посока, напълно друго да се движим един зад друг, нали?
ако да си мислиш, че сама съм се натресла на тоя хал те успокоява, мисли си го, аз си лягам.
divergent
03-06-2016, 20:42
WOW (http://m.novinite.bg/articles/19064/Ubivat-Rich-Forestar-v-6384-i-epizod-na-Darzost-i-krasota)
Край. Ако го няма Рич, не трябва да го има и сериала. Спирам да го гледам след като го убият. :D
LoadRunner
03-06-2016, 20:44
Край. Ако го няма Рич, не трябва да го има и сериала. Спирам да го гледам след като го убият. :D
явно си спряла от 2012 щото тогава са го убили
#умницаалерт
divergent
03-06-2016, 20:50
явно си спряла от 2012 щото тогава са го убили
#умницаалерт
те тогава са го убили, ама аз не съм стигнала до тези епизоди още. скоро започнах да го гледам от първи сезон
ще мине време преди да умре по бенете :Д
LoadRunner
03-06-2016, 20:57
http://www.youtube.com/watch?v=tLKkx5yYZes&t=4m50s
http://www.youtube.com/watch?v=tLKkx5yYZes&t=7m56s
http://www.youtube.com/watch?v=tLKkx5yYZes&t=11m52s
жени пазете се
много е страшно
golemiq_korab_minava
03-06-2016, 22:05
не вярвах, че някой чете на друг писанията, :)
Да, хората са възпитани и не четат тайните дневници, в публичното пространство.
pac0line
03-06-2016, 22:24
Пацоо :*
Мел :* как си душа, цунки
Изкарах си страхотен уикенд, а сега вече мога да започна да съм сериозен, макар че не ми се иска.
Пффф, умирам за сън. :( Мя няма, щот в Болницата ш е по-яко. :ддд Сямо ш си взема еднократна маска от сестрите, че да не заразя някого.
Niakoitam
03-07-2016, 08:27
е щото е дневник, що. :д не вярвах, че някой чете на друг писанията, аз лично си следя само на приятните за мен хорица. :)
Това ми прозвуча твъъъърде наивно... :D
айде по-леко с езика, а?
На LoadRunner му се е случвало да преследва момичета, които тичат по същите места, по които и той, заради това толкова се засяга. Гузен негонен бяга, нали знаеш.
тъпа и безотговорна
иначе цитатите сами си казват, не е като аз да съм ги писал
нали
П.С. да не си замесвала бягащите хора, сега ще си го получиш
Хехехе, много лично го прие, да се зачуди човек защо ли.
Оня просяк ако още един път посмее да ме закачи или да ми каже нещо най - селски и чистосърдечно ще му извадя ножа да го видя дали ще ми се отваря толкова.
^това звучи психопатско, YSMF
а divergent е нова във форума, но след някакво време ще спре да й прави впечатление агресията 8-)
нека нека
anonymous990763
03-07-2016, 17:16
Така. Вече е официално.
ПП: Няма нищо по-хубаво от тънки стени, интересен разговор и познати лица. :D
divergent
03-07-2016, 17:31
Аз обичам фреш от нар.
Така. Вече е официално.
ПП: Няма нищо по-хубаво от тънки стени, интересен разговор и познати лица. :D
Официално? Най-после се реши.
anonymous990763
03-07-2016, 17:37
Официално? Най-после се реши.
Така е. Реши се. Не аз го реших, де.
LoadRunner
03-07-2016, 20:16
Относно тая теза, която гласи че не тр да страдаме за хората които не ни обръщат внимание а да се огледаме и че около нас е пълно с такива които ни искат
ще кажа че това си е точно така, НО не е вярно че тия които ще са около нас ще ни правят щастливи
около мене има от време на време такива и мога да кажа че са леснодостъпни и затова скучни, откарваш някакво време с тях и после просто не виждаш смисъл да си общуваш вече с тях, издразват те и пак си в дупката
Та все още не мога да намеря отговор на въпроса дали е по-добре да си сам или с лоша компания
LoadRunner
03-07-2016, 20:19
а divergent е нова във форума, но след някакво време ще спре да й прави впечатление агресията 8-)
аз не виждам никва агресия
кво пречи хората малко от малко да се замислят над това което пишат и мислят
каква трябва да си че да тръгнеш в посоката на някой умишлено а после да го обвиняваш че ти ходил след задника след като те е настигнал понеже си бавна лол
boyanhristow
03-08-2016, 00:06
Повръща ми се всеки път след мисълта. Не мога да ям. Не мога да спя. Не мога да мисля, поне не и за друго.
Мисля че я изпуснах.. Най-ценният човек в целият ми живот и мисля че я изпуснах. Не взех шансът когато ми беше предоставен.
Не знам кой ще прочете за това, не знам дали някой въобще чете неща тук, не знам дали има още хора в този сайт, но ако някой е минавал през нещо подобно моля ви кажете ми. Кажете ми как да спра да се приспивам със сълзи; как да спра да мисля за самонараняване; как се излиза от черна дупка?
Аз си получих "пожеланието" :)))))
Fisherman
03-08-2016, 13:36
Аз си получих "пожеланието" :)))))
честит 8-ми март
Wednesday666
03-08-2016, 15:21
Честит празник, дами.
Бъдете винаги обичани, усмихнати и щастливи :)
Аз се чувствам добре, остана само да свърши семестърът и ще съм още по-окей :).
divergent
03-08-2016, 16:11
Принципно не бях настроена да празнувам, но така се получи. Оказа се вярно, че има хора, които от разстояние могат да те направят по щастлив от всеки друг, който е до теб. Едно обаждане сутринта ми оправи целия ден. Имам си и лале. :)
Честит празник на всички празнуващи форумни дами, бъдете щастливи и много обичани!
http://www.gol.bg/milan/2016-03-08/i-na-80-silvio-berluskoni-nyama-spirachki-zabi-21-godishno-gadzhe-snimki-i-video
Дядо с внучката си - колко мило.
IseeDEADbodies
03-08-2016, 21:16
Много обичам да водим такива разговори. Не искам да се притеснява за такива неща. Всичко ще бъде както трябва, никога не съм бил по-сигурен. И всичко ще се нареди както трябва, защото ще го посрещнем заедно.
Lawl няма женско приятелство
Може би наистина няма. Още от училище се движа в момчишка компания. Сега в уни същото. Женските са такива кокошки. Никога не бих станала хомо.
А тази шарапова е голяма шматка.
Нвм, снощи прекарах хъ-хъъъъ <3
Ся съм уморена от недоспиване. Отивам да кисна в банята и лягам!
Намерих УПБ, щастлива съм.
golemiq_korab_minava
03-09-2016, 15:35
Може би наистина няма. Още от училище се движа в момчишка компания. Сега в уни същото. Женските са такива кокошки. Никога не бих станала хомо.
А тази шарапова е голяма шматка.
Нвм, снощи прекарах хъ-хъъъъ <3
Ся съм уморена от недоспиване. Отивам да кисна в банята и лягам!
Спокойно, момчетата не са по-нагоре.
Наистина му хлопа дъската. Много е зле горкия.
В главата ми е хаос, не мога да си изкажа мислите наведнъж !
-Станах като Димчо.
divergent
03-09-2016, 18:07
Много шибан ден, не знам дали е от шибаното време или от шибаните хора, с които съм заобиколена. Днешния ден тотално контрастира на вчерашния. Единственото хубаво е, че си запазихме места за Ъпсурт. Мами много се зарадва като разбра, че е вечерта преди изпита и каза, че няма да финансира тези ми самоубийствени планове. :)
divergent
03-09-2016, 18:09
http://prikachi.com/images.php?images/396/8681396y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/396/8681396y.jpg
Е, баш па всички... :smt008
оцелях след БЧК. Герой! :Д :Д :Д
научих се как да съживявам хора, сега трябва да се науча как да си подредя живота
https://skypeblogs.files.wordpress.com/2015/06/sadness_80_anim_gif.gif?w=450
Второкласници качват домашно порно в нета
http://www.blitz.bg/news/article/398078
иначе реват, ако родител плясне детето, защото било насилие
LoadRunner
03-09-2016, 20:43
оцелях след БЧК. Герой! :Д :Д :Д
научих се как да съживявам хора, сега трябва да се науча как да си подредя живота
https://skypeblogs.files.wordpress.com/2015/06/sadness_80_anim_gif.gif?w=450
леко на 18 да не си го продредиш
40 по оптимистично ми изглежда
Ех, тоя си е паднал по боклиииииик... Значи, много може да ме намрази, но тая специално никак не ми вдъхва доверие. Не за нещо друго, а защото знам как мислят жените - и аз съм такава. А тая не мисли. И определено НЕ ЗНАЕ кво иска. Знам го и него колко е добричък, направо е с душичка на добро, миризливо джудже, съответно не заслужава и боклици, където не знаят дали ги сърби или им се иска йебанйе, да си правят ташаци.
Интересна е ситуацията - дали акълЯ или нагона ще победи? Май ще почна да приемам залози, звучи като обещаващ бизнес, който ще ми осигури грима, джобните и пътуването, за да си виждам моя си човек, до края на света. :ддддд
Не, не искам да му живея живота, просто си давам съвета и ако го послуша, добре. А пък ако не, в най-лошия случай, така или иначе пак аз ш си го събирам. Абсолютно съм окей да ме мрази или да ми се дразни, ако иска.
Едит:
:lol: Разсмя ме, верно.
:lol: Разсмя ме, верно.
http://gifrific.com/wp-content/uploads/2015/04/Ice-Cube-Today-Was-a-Good-Day.gif
ForzaFelipe
03-09-2016, 23:52
Story of my life: I met a girl, i like the girl, i start showing i like the girl, i found out that the girl sleept with someone....
Наближава деня в който ще се напия жестоко явно...
Story of my life: I met a girl, i like the girl, i start showing i like the girl, i found out that the girl sleept with someone....
Наближава деня в който ще се напия жестоко явно...
и аз бих се напил с такъв английски ://
divergent
03-10-2016, 07:14
хахахах :D добре го замръчка :D
divergent
03-10-2016, 07:18
Вчера позяпах в календара и се оказа, че времето започва да минава все по-бързо и по-бързо, преди сякаш се влачеше нещо... Време е за действие, никой не може да ти помогне така, както ти сам можеш да си помогнеш. Осъзнах, че трябва поне за малко да спра да гледам първо другите и да проявя известна доза егоизъм, за да си направя малка услуга, която ще доведе, надявам се, до големи резултати.
С такъв човек до себе си как да съм тъжна? Може би малко ядосана, но не и тъжна. 8-) Шегувам се. Радвам се, че го има. <3
ForzaFelipe
03-10-2016, 08:21
Лошото е, че с напиване няма да се подобри...За жалост и тая мъка ще си я нося :lol:
най-добре се надруса, може да проработи :Д :Д
mincheto
03-10-2016, 09:37
Прекрасно и с адреналин в кръвта както винаги. :D
ForzaFelipe
03-10-2016, 09:39
Знаех си, че има някаква надежда :lol:
За да не се оплаквам, си припомням на и за какво съм благодарна.
В момента това е, че имам дом, че имам перспективи за работа, че се чувствам полезна.
Пиша го, за да не го забравям, това е ценна перспектива, иначе се омотавам в черни мисли.
Много интересен период. Мисля че до края на годината интересни неща ще се случват.
http://m.imgur.com/xgCVCNV
Слочаенос? Не мисла
Мартен Фуркад, обичам та. Нищо чудно да спечели и последната индивидуална титла в масовия и тогава ще има всичко. Лел.
changes soon.
чудя се дали и аз да не изпостя този път
Тва беше уникално глупаво, мееега мършенска работа. При тва за пари и в такива условия и момент. Зявист, друго няма. Днес пътувам и съм МЕГА доволна. Нямам търпение, но първо да свърши тая лекция и после.
anonymous990763
03-11-2016, 16:24
Как едно малко и на пръв поглед незначително действие може да те спаси от катастрофа..