Влез

View Full Version : Харесвам едно момиче

Bathala
09-26-2015, 20:52
Здравейте!Нужен ми е съвет!Харесвам едно момиче,но тя е една година по-голяма от мене.Пиша й във FB,от неея си взимам учебниците,но не знам как да подходя,какво да направя по-нататък.Не изглежда да проявава особено голям интересен към,но все пак... :D Бихте ли ми дали съвет?

Грозния
09-26-2015, 22:32
Следващия път като си лафите я покани да излезете някъде. Не увъртай, питай я директно дали би искала да излезете заедно (на кафе например) и не настоявай прекалено ако ти откаже. Ако те отреже, прави се че никога не си ѝ предлагал!

urpa4a
09-27-2015, 21:56
Щом ти дава учебници, прочети един, който ти е интересен преди да го вземеш от нея и я разпитай(дано все пак не само да ги дава, ами и да им се кефи), за нещо което ти е направило впечатление в учебника, може и да разчупите леда и после пиши, ако ти трябват и други идеи ;)

GLaDOS
09-28-2015, 02:49
Следващия път като си лафите я покани да излезете някъде. Не увъртай, питай я директно дали би искала да излезете заедно (на кафе например) и не настоявай прекалено ако ти откаже. Ако те отреже, прави се че никога не си ѝ предлагал!

Това ти е играта! А този коч над мен,не го слушай. До сега не съм видял някой да се кефи на учебници или пък да запомни нещо от тях конкретно.

sweet*delicious
10-03-2015, 18:22
На колко си?
Защото напоследък има една тенденция при момичетата от 8-9-10-11-клас да не излизат с по малко момчета....може там да е проблема
Но принципно момичетата оценяват вниманието,което получават....така че не се отчайвай