View Full Version : Духове,извънземни същества ? Вярвате ли ?
crazyfenka
10-04-2015, 11:00
Такааа интересно ми беше случвало ли ви се е нещо странно ,свързано с духове,извънземни ,нло и т.н.т? Ще се радвам да споделите по някоя историйка ! Лично са ми се случвали странни неща и вярвам във бог,ангели,извънземни,духо е и т.н.т... Споделете :))
Духове - не. Когато човек умре, духът му отива или в Ада или в Рая, тоест редът(балансът) е установен и не може да има ''бъгове'' в системата на Бог. Извънземни може и да има...не ми се е случвало нещо необичайно, за което да обвинявам извънземните.
Я разкажи своята история.
crazyfenka
10-04-2015, 12:03
Добре , това лято бяхме на селото на най-добрата ми приятелка там беше и нейната по - малка братовчедка .. Всяка вечер небето беше ясно и красиво изпълнено със звезди ...И всяка вечер тайничко си сядахме на покрива и гледахме звездите ... Та така тричките си седнахме на покрива една от вечерите и се заговорихме и си гледахме при което два обекта слизаха на долу но сякаш бяха съединени ,движеха се със еднаква скорост но бяха по - далече един от друг.Окей ние се усъмнихме но продължихме да наблюдаваме какво ще стане и така единия по едно време просто спря другия отиде на друго място и то спря . Добре, наблюдавахме ги доста дълго време при което както си седеше втория отгоре дойде още един обект и застана над втория ,почна леко да се придвижва към него леко и бавно , ние се учудихме ... При което се присъедини към втория обект и стана едно цяло ... просто не мога да си го обясня по никакъв друг начин освен че сме видели НЛО :smt102 .. Първия обект не се виждаше много от една лампа защото беше много силна и ни спираше гледката и така .. :-? Една от другите ни вечери най-добрата ми приятелка беше заспала :D но братовчедка и още не и и викам ''Мираа хайде отиваме да гледаме пак звездите '' Отиваме ние двечките и гледахме и си говорихме ... Оглеждахме небето не само заради красивите звезди а и дали отново ще видим нещичко :D Та така изправих се аз и започнах да наблюдавам упорито :smt104 !!! Не след дълго видях около може би 5-6 обекта разположени близко един до друг викам си това да не са звезди ама извинявай не са толкова близко една от друга... Гледам ,гледам обаче почнаха да се раздвижват бе :-s ??? Викам ''Мира погледни ти виждаш ли да се мърдат лека по лека ? '' и тя ''Да '' ... А бе останах без думи бе човек съединиха се и станаха само 3ри после 2те последни се присъединиха към първото и стана едно цяло '' КАК ,ЗА БОГА КАК ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА ТОВА '' Изплашихме се защото това изобщо не беше нормално.. прибрахме се и си легнахме.. Друга нощ на това село не сме виждали такива неща ... Просто не мога да си то обясня по никакъв начин ,разбираш ли...? :neutral:
Добре , това лято бяхме на селото на най-добрата ми приятелка там беше и нейната по - малка братовчедка .. Всяка вечер небето беше ясно и красиво изпълнено със звезди ...И всяка вечер тайничко си сядахме на покрива и гледахме звездите ... Та така тричките си седнахме на покрива една от вечерите и се заговорихме и си гледахме при което два обекта слизаха на долу но сякаш бяха съединени ,движеха се със еднаква скорост но бяха по - далече един от друг.Окей ние се усъмнихме но продължихме да наблюдаваме какво ще стане и така единия по едно време просто спря другия отиде на друго място и то спря . Добре, наблюдавахме ги доста дълго време при което както си седеше втория отгоре дойде още един обект и застана над втория ,почна леко да се придвижва към него леко и бавно , ние се учудихме ... При което се присъедини към втория обект и стана едно цяло ... просто не мога да си го обясня по никакъв друг начин освен че сме видели НЛО :smt102 .. Първия обект не се виждаше много от една лампа защото беше много силна и ни спираше гледката и така .. :-? Една от другите ни вечери най-добрата ми приятелка беше заспала :D но братовчедка и още не и и викам ''Мираа хайде отиваме да гледаме пак звездите '' Отиваме ние двечките и гледахме и си говорихме ... Оглеждахме небето не само заради красивите звезди а и дали отново ще видим нещичко :D Та така изправих се аз и започнах да наблюдавам упорито :smt104 !!! Не след дълго видях около може би 5-6 обекта разположени близко един до друг викам си това да не са звезди ама извинявай не са толкова близко една от друга... Гледам ,гледам обаче почнаха да се раздвижват бе :-s ??? Викам ''Мира погледни ти виждаш ли да се мърдат лека по лека ? '' и тя ''Да '' ... А бе останах без думи бе човек съединиха се и станаха само 3ри после 2те последни се присъединиха към първото и стана едно цяло '' КАК ,ЗА БОГА КАК ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА ТОВА '' Изплашихме се защото това изобщо не беше нормално.. прибрахме се и си легнахме.. Друга нощ на това село не сме виждали такива неща ... Просто не мога да си то обясня по никакъв начин ,разбираш ли...? :neutral:
Мхм, интересно.
crazyfenka
10-04-2015, 12:14
Мхм, интересно. Мдамм ... И аз това се чудя :D
BlackEyedPeas
10-04-2015, 14:44
Ами вярвам, че самите ния сме "извънземни" и по-скоро ние сме натрапниците на тази планета и виновници за динозаврите, но прекалено ми е обширна философията по тази тема :D За духове не вярам, всичко е плод на нашето съзнание когато сме под стресова ситуация и си мислим, че сме "забелязали" нещо, но всичко си има просто обяснения. Също както едно време хората не са познавали физиката в античността и са си правели интересни догадки,легенди и създания на своята митология. В Йети пък абсурд да вярвам :D
crazyfenka
10-05-2015, 08:09
Не знам на мен наистина са ми интересни такива неща и се занимавам ... :)
defender
10-19-2015, 12:48
https://www.facebook.com/paz/videos/10153687078607744/
GuardianAngel
10-20-2015, 18:57
Не знам на мен наистина са ми интересни такива неща и се занимавам ... :)
Щом такива неща са ти интересни...въоръжи се с много търпение и смелост и прочети книжката "Документите Тера Скритата история на планетата Зема" отвори на страница 154 ако не ме лъже паметта и ....си промени живота...и преди да почнеш да четеш забрави всичко което знаеш за света до момента..всички религии бози и най-вече досегашната писана история....ако книгата се чете с разбиране...човек остава като втрештен след като прочете нещата в нея..чувстваш се като първокласник
^^ Гледната точка на Скай като цяло е доста интересна, но няма как да сме сигурни, че хипотезата му е вярна. Все пак тази книга се води научна фантастика до доказване на противното.
GuardianAngel
10-20-2015, 19:25
Гледната точка не е само на Скай..а главно на тези който са я разказали..той само е допълвал от земните источници...но честно казано поне 50 % от информацията там е истина..останалото е манипулация за човешкият ум както всички информации-ченъл.
Но си прав за едно, Всичко трябва да се подложи на стриктен анализ и съмнение от страна на четящият и чак тогава да се изгради гледна точка.
Наистина около 50 % от информацията може да се приеме за вярна, тъй като е абсурдно да не съществуват извънземни и има някои (косвени) доказателства, че извънземни са посещавали Земята в Древността. Това, което ме учудва е: как няма (известни) никакви посещения в Новото и Най- ново време. Може би има, но се скрива от нас.
GuardianAngel
10-21-2015, 19:48
Ами то доказателства и информация колкото искаш : http://www.parallelreality-bg.com/statii.html
Пък и то човечеството вече е стигнало дъното на моралната си болест...Досега винаги се е създавал проблем-съотвено решение...следващото решение ще е представяне на друга цивилизация пред нас в близките 10 години която да ни реши моралният и технологичен упадък..друг въпрос е с каква полярност ще е тази цивилизация.
tatqna_tanita
11-16-2015, 11:23
Здравейте, аз вярвам във всичко! 1. Глупаво е да се мисли, че в цялата Слънчева система, в цялата Галактика, ние сме единственста форма на живот. А и вече има безспорни доказателства за извънземните. 2. Духове и полтъргайсти също според мен съществуват, защото не мисля, че животът приключва със смъртта на физическото тяло. Имаме душа, която не умира. В ангели също вярвам и имам основателни причини да го правя, но всеки е свободен да вярва в каквото желае. Вярата помага винаги.
ani4ka_0808
11-17-2015, 18:12
за какво точно се разказва в "Скритата история на планетата Земя"?
Milen97kt
11-29-2015, 18:38
Аз лично вярвам , че Бог е всесилният , всемъдрият , неизследим ,много милостив и съвършено справедлив , който е в пълното си право да хвърли всички човеци в огненото езеро , защото всички с изключение на Човекът Исус Христос , който е и Бог ( второто лице на Светата Троица ) , сме съгрешили - кой с един грях , кой с друг и с най-добрите ни дела не можем да угодим на Бога и за това Бог в цялата си милост изпрати Своя Единороден Син - Господ Исус Христос на земята за да не погине нито един , който вярва в Него но да получи вечен живот . Ако не сте повярвали в Исус Христос , че е Божият Син дошъл в плът и кръв и умрял на кръста за да може всеки който вярва в Него да не погине , но да бъде спасен от вечните мъки в огненото езеро , и , че е възкръснал след смърта си на третия ден най-изкрено желая да повярвате и да бъдете спасени , но ако не повярвате ще бъдете осъдени . А инъче Бог е сътворил ангели ,херувими , серафими и други същества с могъща сила и превъзходно знание , които да изпълняват Святата воля на Бог . Бог е сътворил е един необикновен херувим ( прекрасно създание , подобно на ангел ) , което се е казвало Луцифер . Този херувим Луцифер е бил съвършен по хубост и пълен с мъдрост и много силен и също така е бил съвършен в постъпките си , но се е възгордял и си е помислил , че може да измести Бог от престола му и е завлякъл 1/3 от небесните ангели , които много хора ги наричат демони . Бунта на Луцифер е бил неуспешен и той и ангелите , които са се присъединили към този бунт са били изхвърлени от небето . Луцифер и падналите ангели са лишени от Божията благодат и не могат да обичат , но могат да лъжат и мамят хората , като се представят на светли и любящи ангели , но в определеното време ще бъдат хвърлени в огененото езеро , когато бъдат осъдени всички паднали ангели и дявола ( бившия свят херувим ) и всички човеци , които не са повярвали в Господ Исус Христос . Никой човек не знае часа и деня на съда , но докато има все още време нека се покаем за греховете си и да вярваме в Божият Син - Исус Христос .
Milen97kt
11-29-2015, 18:42
Аз лично вярвам , че Бог е всесилният , всемъдрият , неизследим ,много милостив и съвършено справедлив , който е в пълното си право да хвърли всички човеци в огненото езеро , защото всички с изключение на Човекът Исус Христос , който е и Бог ( второто лице на Светата Троица ) , сме съгрешили - кой с един грях , кой с друг и с най-добрите ни дела не можем да угодим на Бога и за това Бог в цялата си милост изпрати Своя Единороден Син - Господ Исус Христос на земята за да не погине нито един , който вярва в Него но да получи вечен живот . Ако не сте повярвали в Исус Христос , че е Божият Син дошъл в плът и кръв и умрял на кръста за да може всеки който вярва в Него да не погине , но да бъде спасен от вечните мъки в огненото езеро , и , че е възкръснал след смърта си на третия ден най-изкрено желая да повярвате и да бъдете спасени , но ако не повярвате ще бъдете осъдени . А инъче Бог е сътворил ангели ,херувими , серафими и други същества с могъща сила и превъзходно знание , които да изпълняват Святата воля на Бог . Бог е сътворил е един необикновен херувим ( прекрасно създание , подобно на ангел ) , което се е казвало Луцифер . Този херувим Луцифер е бил съвършен по хубост и пълен с мъдрост и много силен и също така е бил съвършен в постъпките си , но се е възгордял и си е помислил , че може да измести Бог от престола му и е завлякъл 1/3 от небесните ангели , които много хора ги наричат демони . Бунта на Луцифер е бил неуспешен и той и ангелите , които са се присъединили към този бунт са били изхвърлени от небето . Луцифер и падналите ангели са лишени от Божията благодат и не могат да обичат , но могат да лъжат и мамят хората , като се представят на светли и любящи ангели , но в определеното време ще бъдат хвърлени в огененото езеро , когато бъдат осъдени всички паднали ангели и дявола ( бившия свят херувим ) и всички човеци , които не са повярвали в Господ Исус Христос . Никой човек не знае часа и деня на съда , но докато има все още време нека се покаем за греховете си и да вярваме в Божият Син - Исус Христос .
Мда, всеки ден виждам.
Тия от моя клас са егати кикиморите.
Миуeне, ако все още бях вярващ щях да кажа: "Амин, чадо.", но след като вчера взривих света с речта си по повод абдикацията ми от вярата и Светата Църква няма да кажа нищо.
dreamwalker
11-29-2015, 19:25
Мда, всеки ден виждам.
Тия от моя клас са егати кикиморите.
Ахахахахахахаха, радваш ме много. Сладурана.
пич, няма такъв паднал херувим, който (да) е повлякъл една трета от Божиите/Св. Небесни Ангели, никога не е имало, и никога няма да има такъв, но има вечен съд т.е. вечен кръговрат, в течение на който душите сменят ролите си, и от тази гледна точка може да се каже, че всяка душа някога е била дори херувим, понеже херувимите/серафимите се считат за най-висши Св. Славни същества след Бог Отец и Господ Исус Христос, но е имало и падение по протежение на вечния съд, понеже някои души са се издигали в "небесната" йерархия, но други са падали, това става при всички случаи, най-малкото заради неминуемото завъртане на вечния кръг на душите, т.е. логически те са подредени в кръг, който се завърта с една стъпка напред за всяка поредна вечност, така щото всяка (една) от тях заема следващата поред персоналност/роля, която и се пада - това е неминуем процес, неизбежен за всяка душа, обаче праведните се издигат нагоре в "небесната" йерархия, докато неправедните отиват надолу, така и всеки, който някога е бил херувим, след много вечности е започнал да пада надолу, защото вече е преминал през всички висши форми, не само на херувим, но и на Господ, след което е започнал да отива надолу, и така след много вечности в един момент е започнал да се ражда в греховни персоналности, защото вече се е оказал доста паднал в "небесната" йерархия т.е. на доста ниска позиция - то е нещо като (вечна) класация, в която можеш да се изкачваш в течение на вечния кръговрат, но можеш и да падаш - зависи и от това дали вършиш добро/правда или зло/неправда, и все пак за нито една душа не е възможно да се задържи на една и съща позиция в рамките на две поредни/последователни вечности, нито е възможно да премине повече от веднъж/два пъти през висшите позиции в рамките на пълното завъртане на всички вечности спрямо позициите - това е най-големият/пълният цикъл, затова Господ Бог казва на тирския цар, който бил голям духовен беззаконник, че някога (преди много вечности) е бил дори херувим, но сега е паднал до нивото на голям грешник, което (всъщност) е голямо окаянство, а (в крайна сметка) не причина/повод за ликуване/празнуване/пируване, което Той му казал за да разбере, че е редно да се покае от духовното беззаконие, което върши...
Fisherman
11-30-2015, 10:29
Тия които вярват ,че може да има извънземни да гугълнат Парадокса на Ферми.
Тия които вярват ,че може да има извънземни да гугълнат Парадокса на Ферми.
Еми гугълнаг го. Но доколкото разбрах той изключва възможността да се заражда живот (може би по- различен от този, който ние познаваме) при условия различни от земните.
Milen97kt
12-05-2015, 18:34
Миуeне, ако все още бях вярващ щях да кажа: "Амин, чадо.", но след като вчера взривих света с речта си по повод абдикацията ми от вярата и Светата Църква няма да кажа нищо.
Вярата е дар от Бога , ако под вярващ имаш в предвид вярващ в Господ Исус Христос , за да си бил някога вярващ с Него , то трябва да си бил новороден , в противен случай ти не би могъл да разбереш нищо от Божия Дух , защото за естесвения човек е глупост . С научни доказателства можеш да стигнеш до там , че да знаеш , че има Бог или да вярваш , че съществува , но тази вяра - в Исус е друга , тя не се научава , не се стига до нея с научни доказателства .
Ами аз пък мога да ти кажа, че познавам учен, който истински вярва в Бог. Дори се опитва да го пробутва и на други хора.
Milen97kt
12-05-2015, 19:15
Ами аз пък мога да ти кажа, че познавам учен, който истински вярва в Бог. Дори се опитва да го пробутва и на други хора.
Това , което исках да кажа е , че вярата за която говори Исус " Който повярва и се кръсти ще бъде спасен , а който не повярва ще бъде осъден " не се научава , а се ПОДАРЯВА от Бог . Никъде не казвам , че няма вярващи учени , но ако имат спасителната вяра , за която говори Исус , то тя не произтича от науката .
^ Не се прави на голям разбирач. Аз може вече да не съм вярващ, но на теория съм железен.
Прочети Пътят на душите – На Д-Р Майкъл Нютън :)
Може би най-добре описана книга,относно какво се случва след смъртта на един човек!
Ихаа, теб и бог няма да те спаси. Слепият, сляп води!
Fisherman
12-12-2015, 09:58
Еми гугълнаг го. Но доколкото разбрах той изключва възможността да се заражда живот (може би по- различен от този, който ние познаваме) при условия различни от земните.
Да,парадокса е пречупен само през нашата човешка гледна точка,защото ние разполагаме само с нея.Но пак какъвто и живот да се е зародил във вселената,го няма и според мен няма и да се появи.Извънземните са само във въображението на хората.
the dreamer
12-12-2015, 10:09
Такааа интересно ми беше случвало ли ви се е нещо странно ,свързано с духове,извънземни ,нло и т.н.т? Ще се радвам да споделите по някоя историйка ! Лично са ми се случвали странни неща и вярвам във бог,ангели,извънземни,духо е и т.н.т... Споделете :))
Не, не вярвам в такива неща, освен в извънземните. Както се казваше в един филм ''Не може да сме сами на тоя свят, иначе това би било загуба на простанство'', тоест все има някоя друга форма на живот.
има и други планети населени с човешки същества, за което е написано и в Библията, или най-малкото поне ние верните последователи на истинския Господ Бог не можем да си представим, че в цялата безкрайна за нас вселена досега е имало само няколко милиарда човешки същества, при положение че според както пише в Писанието броят на душите е неизброим
Чисто математически също е невъзможно да сме сами.
crazyfenka
01-15-2016, 20:28
Никакъв смисъл ...Или всичко е лъжа или наистина не сме сами ! :))
Аз даже съм виждал и имам авторски документации !!!
bulletproofa
01-16-2016, 12:47
пич, няма такъв паднал херувим, който (да) е повлякъл една трета от Божиите/Св. Небесни Ангели, никога не е имало, и никога няма да има такъв, но има вечен съд т.е. вечен кръговрат, в течение на който душите сменят ролите си, и от тази гледна точка може да се каже, че всяка душа някога е била дори херувим, понеже херувимите/серафимите се считат за най-висши Св. Славни същества след Бог Отец и Господ Исус Христос, но е имало и падение по протежение на вечния съд, понеже някои души са се издигали в "небесната" йерархия, но други са падали, това става при всички случаи, най-малкото заради неминуемото завъртане на вечния кръг на душите, т.е. логически те са подредени в кръг, който се завърта с една стъпка напред за всяка поредна вечност, така щото всяка (една) от тях заема следващата поред персоналност/роля, която и се пада - това е неминуем процес, неизбежен за всяка душа, обаче праведните се издигат нагоре в "небесната" йерархия, докато неправедните отиват надолу, така и всеки, който някога е бил херувим, след много вечности е започнал да пада надолу, защото вече е преминал през всички висши форми, не само на херувим, но и на Господ, след което е започнал да отива надолу, и така след много вечности в един момент е започнал да се ражда в греховни персоналности, защото вече се е оказал доста паднал в "небесната" йерархия т.е. на доста ниска позиция - то е нещо като (вечна) класация, в която можеш да се изкачваш в течение на вечния кръговрат, но можеш и да падаш - зависи и от това дали вършиш добро/правда или зло/неправда, и все пак за нито една душа не е възможно да се задържи на една и съща позиция в рамките на две поредни/последователни вечности, нито е възможно да премине повече от веднъж/два пъти през висшите позиции в рамките на пълното завъртане на всички вечности спрямо позициите - това е най-големият/пълният цикъл, затова Господ Бог казва на тирския цар, който бил голям духовен беззаконник, че някога (преди много вечности) е бил дори херувим, но сега е паднал до нивото на голям грешник, което (всъщност) е голямо окаянство, а (в крайна сметка) не причина/повод за ликуване/празнуване/пируване, което Той му казал за да разбере, че е редно да се покае от духовното беззаконие, което върши...
Без да се наемам да класифицирам небесните създания и по-точно да казвам дали Луцифер е херувим, да Луцифер е паднал. Това са демоните, небесните създания, които са прокудени от Божието царство. Прочети книгата на Енох.
Относно парадокса на Ферми, формулировката на парадокса е такава, че няма нищо парадоксално. Тоест това, което се нарича парадокс на Ферми, не е парадокс... За повече информация, да се прочете в тълковен речник какво значи парадокс. Това го казвам при условието, че допуснем за вярно казаното според парадокса. А ако не е вярно, а именно, че не се знае дали има контакти с извънземни? Кой би могъл да твърди, че контакт с извънземни не е имало ? Как така Енрико Ферми допуска за вярно, нещо което не е доказано - как преценява, че доказателства за контакт с извънземни няма? Ако има такова нещо, то най-вероятно то е секретно и няма да се бъде обект на публична дискусия. По негово време може да не е имало такива публични твърдения, но в 21ви век има, даже наскоро бивш военен министър на Канада , ако не се лъжа, разкри на пресконференция за такъв контакт. Пак казвам да се провери каква длъжност изпълнява "министъра" , не съм убеден, че беше точно военен министър.
Без да се наемам да класифицирам небесните създания и по-точно да казвам дали Луцифер е херувим, да Луцифер е паднал. Това са демоните, небесните създания, които са прокудени от Божието царство. Прочети книгата на Енох.
в книгата на Енох не са посочени паднали херувими/ангели родени на "небето" от Бог още в самото начало на вечността, но там се говори за духовници от самите човеци родени на земята, които духом са имали достъп до "небето"(това са "божиите синове" от Битие 6), но впоследствие са последвали сатанински вероучения("човешките дъщери" от Битие 6), както и за техните духовни синове "исполините", които се оказват най-големите ангели на сатана - представени във ведите като древни брахмини, йоги, гуру, и аватари...
в книгата на Енох не са посочени паднали херувими/ангели родени на "небето" от Бог още в самото начало на вечността, но там се говори за духовници от самите човеци родени на земята, които духом са имали достъп до "небето"(това са "божиите синове" от Битие 6), но впоследствие са последвали сатанински вероучения("човешките дъщери" от Битие 6), както и техните духовни синове "исполините", които се оказват най-големите ангели на сатана - представени във ведите като древни брахмини, йоги, гуру, и аватари...
npp, може ли да се вярва на Книгите на Енох в смисъла на достоверни източници?
bulletproofa
01-17-2016, 08:52
в книгата на Енох не са посочени паднали херувими/ангели родени на "небето" от Бог още в самото начало на вечността, но там се говори за духовници от самите човеци родени на земята, които духом са имали достъп до "небето"(това са "божиите синове" от Битие 6), но впоследствие са последвали сатанински вероучения("човешките дъщери" от Битие 6), както и за техните духовни синове "исполините", които се оказват най-големите ангели на сатана - представени във ведите като древни брахмини, йоги, гуру, и аватари...
Ааа току що я отворих книгата, има я в интернет като електронна книга. Единственият човек който е имал достъп до небето без да преживее смъртта, е бил Енох. Въпросните светци са имено Божии служители и даже говорят с един от архангелите (не се сещам кой), който им казва, че ще бъдат наказани заради деянията, които си споменал горе. Поне така пише в електронната книга, която аз чета. Не мога да гарантирам за достоверността на електронното издание. Може и да греша.
а ти какъв се явяваш?
писанията ти са свободно съчинение
Ааа току що я отворих книгата, има я в интернет като електронна книга. Единственият човек който е имал достъп до небето без да преживее смъртта, е бил Енох. Въпросните светци са имено Божии служители и даже говорят с един от архангелите (не се сещам кой), който им казва, че ще бъдат наказани заради деянията, които си споменал горе. Поне така пише в електронната книга, която аз чета. Не мога да гарантирам за достоверността на електронното издание. Може и да греша.
ако четеш оригинален превод(със сигурност старите са такива), тогава не си прочел/разбрал достатъчно добре, а защо трябва непременно да прочетеш от някъде за да разбереш чак тогава, когато можеш да разсъждаваш?!, няма как Бог да създаде херувими/ангели на "небето", които падат и стават паднали, защото става въпрос за системни служители, които Той избира за цялата вечност - това е все едно шефът на мерцедес-бенц да оборудва своите фабрики в дългосрочен план с роботи, които се провалят, или как ти се струва някой от великите Архангели да падне?!, същото е и с останалите "небесни" Ангели, Бог ги избира издирвайки за целта най-достойните души за последните вечности, при това раждайки(създавайки) ги в специални "небесни" тела, с което те стават интегрални/неделими части на/от "небето" - "небесни" същества, които просто е невъзможно да паднат оттам, но там където пише за паднали "ангели" се има предвид духовни служители/духовници от самите човеци родени в този свят, а особено такива с ангелоподобно служение/ангелоподобни способности, които са вършили неправда, и това най-вече са така наречените йоги и аватари познати от ведите...
"Никой да ви не отнема наградата с измама, чрез самоволно смиреномъдрие и ангелослужение, като наднича в неща, които не е видял и напразно се надува с плътския си ум" Колосяни 2: 18,
"Христос един път пострада за греховете, Праведният за неправедните, за да ни приведе при Бога, бидейки умъртвен по плът, а оживотворен по дух; с който отиде да проповядва на духовете в тъмницата, които едно време бяха непокорни, когато Божието дълготърпение ги чакаше в Ноевите дни, докато се правеше ковчега, в който малцина, то ест, осем души, се избавиха чрез вода." 1 Петрово 3: 18-20
няма как водата(H₂O) да навреди на ангелите, защото телата им са от по-фина субстанция, която е отвъд тази на атомите/молекулите и въобще елементарните физически частици...
някакъв фантастичен филм ли разказвате
crazyfenka
01-19-2016, 08:33
някакъв фантастичен филм ли разказвате
хаха
Здравейте, дами и господа! Аз предлагам ако ще си говорим за Извънземни същества , същества , духове и подобни, нека да ползваме тази тема защото тук е писано *Духове, извънземни същества* И тъй като ще говорим и за двете, мисля че в тази тема ще е по-добре да говорим вместо да ползваме 2 отделни теми и накрая да замрат както стана с темата в раздел "У дома" Та в другата тема от crazyfenka тук в този раздел се обърках защото не видях тази тема и там пуснах една случка... Сега аз пускам същата случка тук и продължавам в тази тема...Въобще въобще толкова много имам за разказване че не е истина...
==================================
Веднъж (2009-та) С 2-ма приятели се пъхнахме в една къща изоставена от много години беше доста creepy защото беше голяяяма като дворец с дълги широки коридори (аз през цялото време бях с камерата) ии обиколихме мястото цялото място от входа и мазето чак до тавана , на тавана беше много притеснително защото тук таме имаше светлина имаше много макети, дрехи в човешки форми, чуваха се зловещи звуци и накрая стана нещо което ме изкара извън строя и като хукнахме към изходите излязохме и се прибрахме, прегедахме записите и се оказа че още в началото където бяха дългите коридори е имало активност... още там на самия запис се виждаха човешките фигури които обикаляха виждаха се защото камерата може да снима в два метода единия е нормален (за през деня) другия ултравиолетов (за през ноща) 2 часа след като го преглеждах без да добавям никакви ефекти или да го обработвам , аз качих видеото в YouTube няколко минути по-късно получих пермаментен бан от YouTube и видеото беше изтрито с причина на нарошаване на някакъв си закон който не го помня...
spri mentetata i nqma da gi vijda6
spri mentetata i nqma da gi vijda6
Махни си от тук БЕЗВЕРНИКО !
Тема: Духове,извънземни същества ? Вярвате ли ? ohliuv da podska4a vijdali li ste
Тема: Духове,извънземни същества ? Вярвате ли ? ohliuv da podska4a vijdali li ste
виждал съм те, да
аз имам документации и за това не смятам да говаря с теб
DoctorSatan666
01-25-2016, 21:39
solo качи клипа във вибокс7 и прати линк.
i az karti4ka ot mars i antenki za kola
Venito1 Не ме вълнува кво мислиш, дете просто :) Единственото което мога да направя това е да ти се изсмея право в лицето защото историята която разказах е 100% истина!
Приятен ден !
Не вярвам в Бог, ангели, дяволи и подобни дивотии. Обаче вярвам в душите. Вярвам, че след като човек умре, душата му стои известно време около близките му в очакване да ги види преборили тъгата, щастливи по един или друг начин и успешни. Чак след това вероятно намират покой. Хората около мен смятат дори и че помагат по свой си начин.
Наскоро почина много близък до мен човек и го преживявам трудно - с успокоителни и приспивателни. Вероятно ако не бях спряла да пуша, щях да дъня кутия след кутия. С това искам да кажа, че - да - и покрай мен има съвпадения, които първосигнално си обяснявам с намесата на душата на починалият ми, близък човек. После помислям и казвам „Не, по дяволите, учиш медицина под някаква форма, не можеш да вярваш в глупости!“, но се сещам, че преподавателя ми по анатомия вярва в - цитирам - „Създателя с безкрайната си мъдрост“ та съвсем не се чувствам луда. :д Или не чак толкова луда, така да го кажем. Може би просто ми се иска да не е нужно да се сбогувам И с душата, личността на човека, а само с тялото.
Не вярвам в Бог, ангели, дяволи и подобни дивотии. Обаче вярвам в душите. Вярвам, че след като човек умре, душата му стои известно време около близките му в очакване да ги види преборили тъгата, щастливи по един или друг начин и успешни. Чак след това вероятно намират покой. Хората около мен смятат дори и че помагат по свой си начин.
Наскоро почина много близък до мен човек и го преживявам трудно - с успокоителни и приспивателни. Вероятно ако не бях спряла да пуша, щях да дъня кутия след кутия. С това искам да кажа, че - да - и покрай мен има съвпадения, които първосигнално си обяснявам с намесата на душата на починалият ми, близък човек. После помислям и казвам „Не, по дяволите, учиш медицина под някаква форма, не можеш да вярваш в глупости!“, но се сещам, че преподавателя ми по анатомия вярва в - цитирам - „Създателя с безкрайната си мъдрост“ та съвсем не се чувствам луда. :д Или не чак толкова луда, така да го кажем. Може би просто ми се иска да не е нужно да се сбогувам И с душата, личността на човека, а само с тялото.
Искаш ли да се видим някъде и да ти покажа няколко неща с книгата Некрономикон ?
DoctorSatan666
01-26-2016, 16:57
Струва ми се че не вярваш в това, а по-скоро ти се иска да вярваш. Така или иначе, щом се занимаваш с точни науки като медицина, трябва твърдите доказателства да имат превес над вярата или поне над основателните предположения. Но идеята за душата е отвъд всякакви основателни предположения, ако вземеш предвид твърдите доказателства. Просто няма нищо което дори бегло да подсказва че има или няма души, следователно идеята за душата може да се отхвърли толкова лесно, колкото и да се приеме. Освен ако подходиш психологически, при което ще видиш защо концепцията за душа е толкова примамлива и защо я има от хилядолетия.
Причината е в това че не можеш да си представиш смъртта, нито твоита, нито чуждата, и това те плаши , затова е по-лесно да няма смърт - или поне не крайна такава - окончателно спиране на съществуването. За мен лично в смъртта няма нищо толкова странно и невъобразимо, просто защото знам че няма нито причина, нито начин да си я представя - няма какво да се представя. Както например, можеш ли да си представиш какво е било преди да се родиш?
Идеята за създател или първопричина не е в същата категория с душите, понеже първопричина на света може да са много неща, и в тях не е задължително да присъства бог, като личност, с отношения и план за своето творение. Причина може да е нещо съвсем бездушевно и естествено и за това има основателност да предполагаш, понеже всичко в живия и неживия свят намеква за това. Докато в идеята за душата толкова прозира емоционалния, човешкия елемент. Това е толкова човешка идея, в нея няма нищо рационално, нищо което да кореспондира с принципите, които движат вселената. Така че, докато не може да оспориш дали има души или няма, то може да предположиш откъде и защо идва идеята за душа изобщо, и оттам основателно да предположиш че няма такова нещо като душа, освен душата като психика - тоест нематериален продукт на материални процеси.
-------------------------------------------------------
ПП: solo, качи клипа моля те, интересно ми е.
ще го кача .. обаче не днес
Докторе, много е възможно да отказвам да го према, да. Не толкова да вярвам, колкото да искам да вярвам.
Нищо не казах... Докторе просто казвам че не искам да правя клипчето пупбилчно, разказах една история и стига толкова :)
Струва ми се че не вярваш в това, а по-скоро ти се иска да вярваш. Така или иначе, щом се занимаваш с точни науки като медицина, трябва твърдите доказателства да имат превес над вярата или поне над основателните предположения. Но идеята за душата е отвъд всякакви основателни предположения, ако вземеш предвид твърдите доказателства. Просто няма нищо което дори бегло да подсказва че има или няма души, следователно идеята за душата може да се отхвърли толкова лесно, колкото и да се приеме. Освен ако подходиш психологически, при което ще видиш защо концепцията за душа е толкова примамлива и защо я има от хилядолетия.
Причината е в това че не можеш да си представиш смъртта, нито твоита, нито чуждата, и това те плаши , затова е по-лесно да няма смърт - или поне не крайна такава - окончателно спиране на съществуването. За мен лично в смъртта няма нищо толкова странно и невъобразимо, просто защото знам че няма нито причина, нито начин да си я представя - няма какво да се представя. Както например, можеш ли да си представиш какво е било преди да се родиш?
Идеята за създател или първопричина не е в същата категория с душите, понеже първопричина на света може да са много неща, и в тях не е задължително да присъства бог, като личност, с отношения и план за своето творение. Причина може да е нещо съвсем бездушевно и естествено и за това има основателност да предполагаш, понеже всичко в живия и неживия свят намеква за това. Докато в идеята за душата толкова прозира емоционалния, човешкия елемент. Това е толкова човешка идея, в нея няма нищо рационално, нищо което да кореспондира с принципите, които движат вселената. Така че, докато не може да оспориш дали има души или няма, то може да предположиш откъде и защо идва идеята за душа изобщо, и оттам основателно да предположиш че няма такова нещо като душа, освен душата като психика - тоест нематериален продукт на материални процеси.
-------------------------------------------------------
ПП: solo, качи клипа моля те, интересно ми е.
твореца не може да бъде изразен с рационална мисъл защото е извън сферата на разума
хора като теб са слепи за духа
дух и материя са едно и когато отричаш едното си непълен
ani_banani
01-29-2016, 19:13
Имала съм близки срещи с извънземни. Някои дори учат в училището ми.
Така ли ?
crazyfenka
01-29-2016, 22:46
Ти да видиш ... !
ani_banani, девствен/а ли с и?
ani_banani
01-30-2016, 15:24
ani_banani, девствен/а ли с и?
Ти как мислиш?
Ти как мислиш?
Мисля, че искам да те отворя и да ти изпия вагиналния сок
Ей, Melly_ стига се преструва на мен, знам че много хора искат да са като мен обаче не им се получава... :p
В неутрална възраст си и не мога да мисля...
Ебаси лайнара сам, иска ми се да не осирах всяка една тема, трябва ми лекарска помошш
PZS0PVT's Profile
01-30-2016, 16:55
Здравейте, дами и господа! Аз предлагам ако ще си говорим за Извънземни същества , същества , духове и подобни, нека да ползваме тази тема защото тук е писано *Духове, извънземни същества* И тъй като ще говорим и за двете, мисля че в тази тема ще е по-добре да говорим вместо да ползваме 2 отделни теми и накрая да замрат както стана с темата в раздел "У дома" Та в другата тема от crazyfenka тук в този раздел се обърках защото не видях тази тема и там пуснах една случка... Сега аз пускам същата случка тук и продължавам в тази тема...Въобще въобще толкова много имам за разказване че не е истина...
Веднъж (2009-та) С 2-ма приятели се пъхнахме в една къща изоставена от много години беше доста creepy защото беше голяяяма като дворец с дълги широки коридори (аз през цялото време бях с камерата) ии обиколихме мястото цялото място от входа и мазето чак до тавана , на тавана беше много притеснително защото тук таме имаше светлина имаше много макети, дрехи в човешки форми, чуваха се зловещи звуци и накрая стана нещо което ме изкара извън строя и като хукнахме към изходите излязохме и се прибрахме, прегедахме записите и се оказа че още в началото където бяха дългите коридори е имало активност... още там на самия запис се виждаха човешките фигури които обикаляха виждаха се защото камерата може да снима в два метода единия е нормален (за през деня) другия ултравиолетов (за през ноща) 2 часа след като го преглеждах без да добавям никакви ефекти или да го обработвам , аз качих видеото в YouTube няколко минути по-късно получих пермаментен бан от YouTube и видеото беше изтрито с причина на нарошаване на някакъв си закон който не го помня...
А това къде се е случило ?
В моето въображение
В Созопол в "Старата поликлиника"
В Созопол в "Старата поликлиника", където загубих аналната си девственост
.
Fisherman
02-03-2016, 16:48
Така или иначе, щом се занимаваш с точни науки като медицина, трябва твърдите доказателства да имат превес над вярата или поне над основателните предположения.
ще е интересно да кажеш няколко примера с това как медицината отхвърля съществуването на Господ примерно.И съответно да дадеш примери,как доминантната теория за еволюцията е помогнала в медицината.С какво еволюцията е помогнала и къде в анатомията ли,в химията ли във физиката ли?
ще е интересно да кажеш няколко примера с това как медицината отхвърля съществуването на Господ примерно.И съответно да дадеш примери,как доминантната теория за еволюцията е помогнала в медицината.С какво еволюцията е помогнала и къде в анатомията ли,в химията ли във физиката ли?
аз бих предпочел Творец или Източник, защото хората са имали много ГОСПОДари, но истинския е Баща а не господар
Fisherman
02-03-2016, 21:35
аз бих предпочел Творец или Източник, защото хората са имали много ГОСПОДари, но истинския е Баща а не господар
нещо си минал на другия бряг,преди не беше ли атеист
да кажем че получих прозрение
Fisherman
02-04-2016, 08:18
добре,щото няма логика в големия взрив и не знам как атеистите го вярват безрезервно,като парадират,че разбират всичко и всичко е логично
добре,щото няма логика в големия взрив и не знам как атеистите го вярват безрезервно,като парадират,че разбират всичко и всичко е логично
Всъщност, защо, ако не вярваш в Бог, задължително трябва да вярваш сляпо в теорията за големия взрив и еволюцията? И защо трябва да парадираш, че разбираш всичко? На мен идеята за това някой "вечносъществуващ" първо да съществува в нищото, а после да направи всичко и идеята нещо да се е взривило в нищото от самосебеси ми звучат еднакво нелогични.
Хората не са резултат от еволюцията!
Fisherman
02-04-2016, 12:42
Всъщност, защо, ако не вярваш в Бог, задължително трябва да вярваш сляпо в теорията за големия взрив и еволюцията? И защо трябва да парадираш, че разбираш всичко? На мен идеята за това някой "вечносъществуващ" първо да съществува в нищото, а после да направи всичко и идеята нещо да се е взривило в нищото от самосебеси ми звучат еднакво нелогични.
как така съществуващ в нищото,нито ти нито аз знаем какво има извън земята
за парадирането имам предвид западните атеисти,те са много по-нагли от тия тук,ти какво мислиш,откъде си дошъл и какво правиш тук
как така съществуващ в нищото,нито ти нито аз знаем какво има извън земята
за парадирането имам предвид западните атеисти,те са много по-нагли от тия тук,ти какво мислиш,откъде си дошъл и какво правиш тук
В нищото, защото нали идеята е, че Бог е създал всичко? Щом той създава всичко, значи в началото е съществувал в нищото. Ако Вселената и материята са съществували вечно заедно с Бог, то значи пак оставаме без отговор за произхода й и създаването на земята, слънцето и всичко останало не противоречи на установените физични закони.
Относно живота и конкретно човешкият живот, нямам представа нито как, нито защо се е зародил. От една страна, ако имаше Бог и той беше добър и обичащ "чедата" си, нямаше да има толкова страдание и несправедливост по света, от друга - ако бяхме произлезли от маймуните, не би трябвало в момента да има такива.
Ти си християнин, нали? Имам предвид, не вярваш, че просто "има някаква сила", а в Християнството? Би ли обяснил всичкото страдание на невинни по света?
Fisherman
02-04-2016, 15:41
В нищото, защото нали идеята е, че Бог е създал всичко? Щом той създава всичко, значи в началото е съществувал в нищото. Ако Вселената и материята са съществували вечно заедно с Бог, то значи пак оставаме без отговор за произхода й и създаването на земята, слънцето и всичко останало не противоречи на установените физични закони.
Господ създава целия свят който ти познаваш,ние не знаем какво има след него,мисля че в библията се говори за царството Господне,не мисля,че има как да го видим камоли да си го представим.Разбираш ме,има неща които са неразбираеми за човешко същество и мисля,че е почти невъзможно създанието да разбере създателя.
Fisherman
02-04-2016, 15:46
Ти си християнин, нали? Имам предвид, не вярваш, че просто "има някаква сила", а в Християнството? Би ли обяснил всичкото страдание на невинни по света?
това,което ме питаш е как може Бог да е всевиш и добър,но пак да има страдание по света?Ми аз мисля,че хората са виновни за страданието на други хора в най-голям мащаб,след това идват болестите за тях знаем,че се причиняват от гъбички,бактерии,вируси,пр они и не знайни фактори за тях вече не знам каква е причината,може би са тук за да възстановят някакъв баланс.
Да, разбирам, че има неща, които не можем да си обясним и представим.
Не разбирам, обаче, защо разумен човек, занимаващ се с точна наука като химия/май беше фармацевт?/ предпочита да вярва в нещо необяснимо, вместо да признае, че просто не знае?
това,което ме питаш е как може Бог да е всевиш и добър,но пак да има страдание по света?Ми аз мисля,че хората са виновни за страданието на други хора в най-голям мащаб,след това идват болестите за тях знаем,че се причиняват от гъбички,бактерии,вируси,пр они и не знайни фактори за тях вече не знам каква е причината,може би са тук за да възстановят някакъв баланс.
Съгласен съм, но Бог би трябвало да може да "прибере" виновниците своевременно и да ги съди, вместо да ги оставя да причиняват страдание години наред. Би трябвало и да може да ни даде лек срещу болестите, ако приемем, че те са олицетворение на злото.
Fisherman
02-04-2016, 16:47
Не разбирам, обаче, защо разумен човек, занимаващ се с точна наука като химия/май беше фармацевт?/ предпочита да вярва в нещо необяснимо, вместо да признае, че просто не знае?
Аз спрях да вярвам в еволюцита във 2-ри курс,точно защото уча точни науки,седял съм и съм мислил много на тези неща и винаги достигам до един изход-че съществува създател.
За мен е по-удобно да си вярвам,че Господ ни е създал с някаква цел,а не да не се опитвам да си обясня необяснимното и да се примиря с положението си,човек трябва да си използва втория етаж.
Искам да кажа,че това което уча ме накара да видя,колко сложноустроено е всичко.Прекалено сложно за каквото и било друго обяснение.
Добре не знаеш ли, че религиите са просто измислица на хората ? Богове могове и такива тва са измислици на хората, как може да вярваш в Господ ??? Колко неадекватен трябва да си да вярваш, че има някакъв си господ, който щраква и създава света и хората........... смятай какви хора има
Хората не са създадени от Бог, а от висши сили!
Аз спрях да вярвам в еволюцита във 2-ри курс,точно защото уча точни науки,седял съм и съм мислил много на тези неща и винаги достигам до един изход-че съществува създател.
За мен е по-удобно да си вярвам,че Господ ни е създал с някаква цел,а не да не се опитвам да си обясня необяснимното и да се примиря с положението си,човек трябва да си използва втория етаж.
Искам да кажа,че това което уча ме накара да видя,колко сложноустроено е всичко.Прекалено сложно за каквото и било друго обяснение.
Ясно.
Да чета как Бог седи в нищото и решава да създаде света и хората (къде е останалата част от космоса и всичките планети и звезди или той и тях създава) или как щраква и създава Адам от кал и Ева от ребро ... ???? Просто не мога да повярвам, че има такива хора. И между другото всяка религия си има отделен Бог, ти в какво вярваш в Иисус, в Аллах, в Зевс, в Один ?...
Fisherman
02-04-2016, 17:54
на тоя етап не съм толкова тъп да обяснявам на трол
на тоя етап не съм толкова тъп да обяснявам на трол
Просто няма какво да обясниш, щото сам не си вярваш в тия простотии... както каза an7raks поне кажи, че не знаеш а не да говориш небивалици за некви богове които създават светове :D
Fisherman
02-04-2016, 18:32
Просто няма какво да обясниш, щото сам не си вярваш в тия простотии... както каза an7raks поне кажи, че не знаеш а не да говориш небивалици за некви богове които създават светове :D
е нали знаеш всичко какво да обясня,лайно
е нали знаеш всичко какво да обясня,лайно
Аз поне нямам проблем да кажа, че не знам как е възникнало всичко и откъде сме дошли вместо да говоря как един Бог си седи и с вълшебната пръчка създава всичко :D изобщо замисляш ли се колко нелепо е това ?
Fisherman
02-04-2016, 20:37
Математически е невъзможно получаването само на 1 ензим от клетката на случаен принцип и това е само 1 ензим,клетката е система от купища белтъци и не може да съществува дори без един комплекс.От тук се получава формулирането на "необратима сложност" (Irreversible complexity) където взимаме една част от клетка еукариотна/прокариотна и се опитваме да вървим обратно на еволюцията като премахваме части (опростяваме системите,както е еволюционната логика) от,да кажем рибозома,e тя спира да изпълнява функцията си.
Една рибозома е изградена от 2 части,които се прикрепят чрез магнезий 2+ при започване на транслацията на белтъци,махаш това магнезиево йонче и какво става-двете субединици не могат да се свържат заедно.
Може ли еволюционно да се обясни това-не може.Но хората са видели много логика в това как оперира една клетка и затова някои предпочитат да отдадат тази сложност и клетъчно инженерство на създател или Господ.
Това е за всички,които искат научни доказателства и е само една незначителна част от сложността на живите системи.Незначителна част,а ние не разбираме как е направена,значи не разбираме нищо от природата,само си внушаваме,че знаем.
Fisherman
02-04-2016, 21:40
Ясно.
всъщност имам отговор и той е,че според Библията,Господ гони Адам и Ева от райската градина и ги заточва на земята и така излиза,че ние всички сме наказани заради тях,за това живота на земята е жесток на моменти,защото това е нашето наказание
всъщност имам отговор и той е,че според Библията,Господ гони Адам и Ева от райската градина и ги заточва на земята и така излиза,че ние всички сме наказани заради тях,за това живота на земята е жесток на моменти,защото това е нашето наказание
towa ot strana na Gospod ne e bilo zato4enie, ami pro6ka, prosto ne e jelael da si ima rabota s tqh powe4e. Towa e moqta interpretaciq. Predali sa dowerieto mu. Te sa bili kato nas. Nie sme kato tqh, jivota tuk ponqkoga e jestok, za6toto adami i ewi opitwat da wzemat ne6ta, koito ne im prinadlejat i wsledstwie o6tetqwat hora. nie formirame kakyw e jivota tuk na zemqta, moje bi po- skoro prirodata ni go opredelq.
Учудих се, че не го каза още по-рано.
И все пак, не мислиш ли, че е несправедливо милиарди хора по света в продължение на хиляди години да изплащат този грях? Естествено, това е така от нашата - човешка гледна точка, за Бог 3000 години може да са един миг, но все пак... Ние може да не можем да си представим какво е да си Бог, но Бог би трябвало да може да си представи какво е да си негърче в Африка цял един живот и какво е да има милиони негърчета в Африка и то стотици поколения.
Fisherman
02-05-2016, 07:01
Страданието на земята е смесица от много фактори и най-големия сигурно е самият човек,хора единици са избили милиони други,не е като да кажеш,100 милиона невинни деца са се родили с родилни дефекти и за това няма кой да е виновен освен Господ,напротив.От средата на миналия век до сега ние живеем в една чисто химическа среда,където химикали има навсякъде,във всичко което ядеш,всичко което пиеш,всичко което ползваш за мазане и лечение например.И тези химикали имат неясен ефект върху здравето на нас и поколенията,така че ако в бъдеще избухне някаква родилна мъка,както е станало през 60-те години в Германия със сънотворното лекарство Талидомид,което се е провалило в 4-тата фаза на изпитване (4-тата фаза е последната фаза,която се води безкрайна,при нея лекарството се продава от него се печелят големи пари,обаче не се знае какъв е дълготрайния му ефект върху човешкото здраве,всички лекарства на пазара са в 4-ти стадий на изпитване и се следят от лекари и фармацевти за нови нежелани реакции).
Искам да кажа,че всичко е игра с огъня,но няма начин да се изхранят +7 милиарда с органична храна.Плащаме си за всичко.
държиш на признание
а конвенционалната наука не си ли заравя главата в пясъка при удобен случай
Моля се на бок да ми помогне че сам много тап
Е, то повечето фенове са тъпи...
дейба тапият неграмотник сам
crazyfenka
02-06-2016, 11:56
дейба тапият неграмотник сам
Напусни бе !!
Напусни бе !!
фчера ме еба един дох, кажете мнения
фчера ме еба един дох, кажете мнения
Подигравка с починали НЕ бива.
дохат дойде каза че не е ебал отдавна кора мо паяджина фанал и ма наеба много и викна дроги дохове
crazyfenka
02-06-2016, 13:06
Интересно .. ще се радвам да погледна тези клипове някак
Клиповете с домашното порно дето баща ми ме ебе ? Добре, ще ти пратя
Клиповете с домашното порно дето баща ми ме ебе ? Добре, ще ти пратя
Какво те спира да ги пратиш ?
bulletproofa
02-07-2016, 19:09
http://ocultgatebg.info/moodle30
http://ocultgatebg.info/
Налазвайте
http://ocultgatebg.info/moodle30
http://ocultgatebg.info/
Налазвайте
Наистина ли в България има хора които могат да практикуват това ?
а какво би казал за евентуалното съществуване на мултивселена
LoveInfect
02-14-2016, 12:44
Теорията е възможна ? Btw, съвместима ли е с религиите ?
Btw, съвместима ли е с религиите ?
не мисля че от особено значение
LoveInfect
02-14-2016, 13:19
За тези които вярват е важно, аз искам да знам, ако някой е компетентен и знае отговора, моля да отговори ...
във какво?
религиите са просто мит създаден в опит да бъде разбран Твореца
LoveInfect
02-14-2016, 13:35
Мисля че мнението ти е безпочвено. Има религии които разбират твореца, защото без тях, нямаме капацитет да го разберем или да си го представим.
явно се изразявам неправилно
религията е общ фактор, а духовността е индивидуална
аз съм индивидуалист
LoveInfect
02-14-2016, 13:48
И аз
За тези които вярват е важно, аз искам да знам, ако някой е компетентен и знае отговора, моля да отговори ...
Теорията за Мултивселена не противоречи на Бог. Друг е въпросът дали е вярна.
LoveInfect
02-14-2016, 13:53
Добре, това исках да чуя :) мерси.
LoveInfect
02-14-2016, 13:53
А ти поскрепяш ли я ?
А ти поскрепяш ли я ?
Не, тя е следствие от една друга теория (Струнната), която много пъти съм казвал, че няма как да е вярна.
LoveInfect
02-14-2016, 14:20
Така ли ?
Теорията за Мултивселена не противоречи на Бог.
кой от всички?
нека бъдем точни
а ти какви идеи изповядваш
аз вече писах че идеите ми се коренят отчасти в кабала
кой от всички?
нека бъдем точни
Бога на трите основни религии.
а ти какви идеи изповядваш
аз вече писах че идеите ми се коренят отчасти в кабала
Католицизъм, но не приемам положения противоречащи на науката.
Католицизъм, но не приемам положения противоречащи на науката.
но постави противоречаще си идеи
но постави противоречаще си идеи
Кои?
науката и католицизма си противоречат
науката носи началото си от окултните учения
но и науката в момента е догматична
науката и католицизма си противоречат
науката носи началото си от окултните учения
но и науката в момента е догматична
Не виждам противоречие. То и в християнството има езически примеси.
замисли се за инквизицията
явно има противоречие щом е имало смърт
явно има противоречие щом е имало смърт
Но днес няма. Религията ги е приела вече тези факти.
Прочетох само първата страница от мнения в тази тема, защото нямам много време, та искам да изразя възмущението си.
„Ако съществуват цивилизации, които имат 3.5 млрд. години преднина пред нас, защо все още не са колонизирали галактиката ни? Според мен най-вероятното обяснение е, че дори планетите да са страшно много, интелигентния живот на тях еволюира много рядко“. Това са думи на Макс Тегмарк. Ето по какво (според мен) се отличаваме ние от извънземните- те са по-интелигентни и разумни от нас и се задоволяват с това, което имат. Не ни колонизират, а ни оставят да си живеем и развиваме на спокойствие. Ако ние бяхме по-развити сигурно щяхме да сме завладели вече няколко планети. Нашето мислене е различно от това на останалите разумни цивилизации. Ние мислим само за себе си, егоисти. Не се задоволяваме с това, което ни е дадено, искаме още и още, и все не ни е достатъчно. И дори човечеството да е толкова интелигентно, за мен е само раса изпълнена с тъга, болка, егоизъм и други лоши чувства.
https://www.youtube.com/watch?v=eJFPNtPSYdk
Прочетох само първата страница от мнения в тази тема, защото нямам много време, та искам да изразя възмущението си.
„Ако съществуват цивилизации, които имат 3.5 млрд. години преднина пред нас, защо все още не са колонизирали галактиката ни? Според мен най-вероятното обяснение е, че дори планетите да са страшно много, интелигентния живот на тях еволюира много рядко“. Това са думи на Макс Тегмарк. Ето по какво (според мен) се отличаваме ние от извънземните- те са по-интелигентни и разумни от нас и се задоволяват с това, което имат. Не ни колонизират, а ни оставят да си живеем и развиваме на спокойствие. Ако ние бяхме по-развити сигурно щяхме да сме завладели вече няколко планети. Нашето мислене е различно от това на останалите разумни цивилизации. Ние мислим само за себе си, егоисти. Не се задоволяваме с това, което ни е дадено, искаме още и още, и все не ни е достатъчно. И дори човечеството да е толкова интелигентно, за мен е само раса изпълнена с тъга, болка, егоизъм и други лоши чувства.
Това много скоро ще се промени !
Права си! И аз мисля че като съвсем напредналата човешка цивилизация която сме ние-като по-интелигентни и разумни същества със сравнение от така бавно еволюиращите кумари, аз вярвам че няма по-голями мисионери от нас и затова още не сме ги колонизирали и тях, щото в крайна сметка сме достатъчно добри да ги оставим да си се развиват като вид и то даже на спокойствие. Виж те като вид имат съвсем ралзичен Дарвински начин на мислене и са пълни егоисти-разнасят малария, ебола и какви ли не други болести без да мислят за другиго освен себе си. Ако бяха по-развити туко виж бяха колонизирали северозападна Европа но уви. За мен кумара е вид изпълнен с тъга, болка, егоизм и болести.
Вярвам, да. Всеки човек носи душа и когато тялото умре, душата продължава да съществува. На мене повечето ми преживявания в следствие на сънна парализа. Ако не знаете какво е гоогнете го :) Много пъти ми се е случвало и съм се сблъсквал с 4-5 странни създания, за жалост винаги негативни или ужастно негативни. Една сутрин се събудих така, без да мога да се движа, но усещах и разбирах всичко. Знаех, че на гърдите ми има нещо което ме натиска и душеше. Приличаше на малко на медуза с пипала. Друг случай беше няква много сбръчкана старица, като вечица която ми правеше нещо, защото се беше сгушила до мене на леглото. На бившата си приятелка и чувах сънищата и мислите така. Също съм чувал гласове, които да ми говорят, но винаги съм се абстрахирал, защото е супер страшно. Така и не свикнах, сега за добро или за лошо ми се случват рядко сънните парализи. Отделно имам и осъзнати сънища, което вече е доста весело :) Малко смахнато звучи,знам, а дори съм спестил по-налудначивите неща.
Вчера вечерта бях на гробищата на Обеля, на задушница и на пълнолуние. Търсех гроба баба, че не знам точно къде е и винаги много го търся, та докато го намеря беше вече пълен мрак. През повечето време, за да се успокоя си бърборех нещо от сорта - "Моля ви добри духове, не ме плашете, а ми помогнете да намеря парцел 19 и гроба на И.Ф., да и запаля свещичка" И не човешки странно почувствах на едно място изтръпване, от лявата ръка и като се обърнах натам, видях сигурно единственият, останал заблуден като мене човек по тва време на гробищата(тъмница пълна). Отидох към него, да го питам, да ми помогне, а той пиян много, лъха на алкохол. Попитах го и той ме смъмри как може по тва време да търся гроб и че е невъзможно да се намери... "сега". Зарязах го и му благодарих и точно следващия парцел беше 19!
kompleksar
11-06-2017, 09:13
Вярвам, да. Всеки човек носи душа и когато тялото умре, душата продължава да съществува. На мене повечето ми преживявания в следствие на сънна парализа. Ако не знаете какво е гоогнете го :) Много пъти ми се е случвало и съм се сблъсквал с 4-5 странни създания, за жалост винаги негативни или ужастно негативни. Една сутрин се събудих така, без да мога да се движа, но усещах и разбирах всичко. Знаех, че на гърдите ми има нещо което ме натиска и душеше. Приличаше на малко на медуза с пипала. Друг случай беше няква много сбръчкана старица, като вечица която ми правеше нещо, защото се беше сгушила до мене на леглото. На бившата си приятелка и чувах сънищата и мислите така. Също съм чувал гласове, които да ми говорят, но винаги съм се абстрахирал, защото е супер страшно. Така и не свикнах, сега за добро или за лошо ми се случват рядко сънните парализи. Отделно имам и осъзнати сънища, което вече е доста весело :) Малко смахнато звучи,знам, а дори съм спестил по-налудначивите неща.
Вчера вечерта бях на гробищата на Обеля, на задушница и на пълнолуние. Търсех гроба баба, че не знам точно къде е и винаги много го търся, та докато го намеря беше вече пълен мрак. През повечето време, за да се успокоя си бърборех нещо от сорта - "Моля ви добри духове, не ме плашете, а ми помогнете да намеря парцел 19 и гроба на И.Ф., да и запаля свещичка" И не човешки странно почувствах на едно място изтръпване, от лявата ръка и като се обърнах натам, видях сигурно единственият, останал заблуден като мене човек по тва време на гробищата(тъмница пълна). Отидох към него, да го питам, да ми помогне, а той пиян много, лъха на алкохол. Попитах го и той ме смъмри как може по тва време да търся гроб и че е невъзможно да се намери... "сега". Зарязах го и му благодарих и точно следващия парцел беше 19!
А вярваш ли в това, което написа ?
dreamwalker
11-15-2017, 14:46
Нарича се сънна парализа.
golemiq_korab_minava
11-20-2017, 07:04
Вярвам, че всякакви видове. Повечето, от които надменни и извратени същества, които си просят боя.
potterNinja
12-08-2017, 10:03
Ne sum zasichal , no wyarwam!
Moje bi sa te, moje bi ne sa!
Mislya, che rusnacite sa w dunoto na wsichko!