View Full Version : Несподелена любов.
darkheart5
10-06-2015, 16:13
Има две момичета които са ми bff макар че сам момче, но харесвам едно от тях сигурно повече от година.Пробвах се да я забравя много пати но не се получи.Преди две седмици накарах най-добрата ни приятелка да говори с нея.И тя казала че ако се бяхме запознали в други обстоятелства имало по голям шанс,но тя ма гледала като един от най-добрите приятели.Моля ви се помогнете чувството да харесваш някого наистина а той да та знае като един от най добрите приятели.Благодаря предварително. :)
Избери по-грозната, тя ще е навита и на някой педал.
darkheart5
10-06-2015, 20:46
Избери по-грозната, тя ще е навита и на някой педал.
Само че и двете ма виждат като един от най добрите приятели.А и харесвам само едната.
alex_weed
10-07-2015, 14:46
По почерка разбрах че се чудиш с кое момиченце да си играеш на площадката...
Klaudia11
10-08-2015, 04:27
Да, на колко сте години всъщност? Не, че се заяждам, но има наистина голямо значение в зависимост какъв съвет да ти дам.
Годините нямат значение, friend zone е голям ташак.
Пич .. напий се с ракия ( ако нямаш открадни на бащати :cool: ) и всичко ще ти мине. ;)
sadasero
10-08-2015, 16:37
По почерка разбрах че се чудиш с кое момиченце да си играеш на площадката...
Да ти кажа няма голяма разлика в това да си играеш на пясъчника или на площадката ... може да се засечете !
darkheart5
10-09-2015, 06:40
Да, на колко сте години всъщност? Не, че се заяждам, но има наистина голямо значение в зависимост какъв съвет да ти дам.
Аз сам на 15 а тя на 14 и половина.
darkheart5
10-09-2015, 06:41
Годините нямат значение, friend zone е голям ташак.
Пич .. напий се с ракия ( ако нямаш открадни на бащати :cool: ) и всичко ще ти мине. ;)
Може да свърши работа :D
crazyfenka
10-10-2015, 09:41
Излезте на вън със момичето което харесваш, и и обясни кажи и знам че сме си много добри приятели но аз наистина те харесвам ся аз няма да ти казвам де обясни и ако не те признае и кажи еби си майката и си тръгни :smt071 8-)
darkheart5
10-12-2015, 09:11
Излезте на вън със момичето което харесваш, и и обясни кажи и знам че сме си много добри приятели но аз наистина те харесвам ся аз няма да ти казвам де обясни и ако не те признае и кажи еби си майката и си тръгни :smt071 8-)
Точно така ще направя.Благодаря :)
sladura89
10-12-2015, 18:29
Осъзнавам, че когато едно момиче харесва някой като много добър приятел, но няма сексуални намерения или страст към него, тя един вид го приема като брат или част от семейството и за това не се чувства сексуално привлечена, тя не го вижда като мъж, а като брат примерно! Ако си във фриенд зоната едва ли може нещо да се направи, но пък има и вероятност и тя да те харесва, но да не ти казва понеже тя си мисли, че ти е във фриенд зоната, за това е добре с малко повече смелост да се изясните стига обаче да не ви коства приятелството! :)
Klaudia11
10-13-2015, 04:41
На 15 сте и разсъждавате по този начин? Моите съученици, които са на вашата възраст, не се двоумят, а направо действат! Не, че няма и срамежливци, но попринцип колкото повече узряваш, толкова по-смел ставаш в отношение на момичетата. Едва ли те биха одрязали, ако малко така разчупиш леда и пофлиртуваш. Отпусни се. Покажи, че не си проста най добър приятел и да не та знаят като такъв.
darkheart5
10-13-2015, 06:56
На 15 сте и разсъждавате по този начин? Моите съученици, които са на вашата възраст, не се двоумят, а направо действат! Не, че няма и срамежливци, но попринцип колкото повече узряваш, толкова по-смел ставаш в отношение на момичетата. Едва ли те биха одрязали, ако малко така разчупиш леда и пофлиртуваш. Отпусни се. Покажи, че не си проста най добър приятел и да не та знаят като такъв.
Всъщност аз не съм от срамежливите.Досега с никое момиче не ми се е случвало така.Другите си ги хващах много бързо :D.Но днес ще те говоря с нея :P .
AnonimenKolkoDaEAnonimen
10-13-2015, 21:27
еби я брат
Има две момичета които са ми bff макар че сам момче...Какво точно е "bff"?
... тя казала че ако се бяхме запознали в други обстоятелства имало по голям шанс,но тя ма гледала като един от най-добрите приятели...Други обстоятелства, в друг живот... :D! Никакъв шанс :D!
Какво точно е "bff"?
Други обстоятелства, в друг живот... :D! Никакъв шанс :D!
bff - Best Friend FOREVER ! (Тоест до лятото :cool: ) :D
dreamwalker
10-14-2015, 17:01
Friendzone - най-безсмислената дума в историята на човечеството.
Friendzone - най-безсмислената дума в историята на човечеството.
I second that.
;д
darkheart5
10-14-2015, 20:58
И да ви кажа днес говорих с нея и момичето каза че няма да се получи.
И да ви кажа днес говорих с нея и момичето каза че няма да се получи.То това беше ясно и преди това, поне сега може да си спокоен, че си получил потвъждение от първа ръка! Не съжалявай, ще си намериш друга, за теб не е късно ;) !
darkheart5
10-16-2015, 06:36
То това беше ясно и преди това, поне сега може да си спокоен, че си получил потвъждение от първа ръка! Не съжалявай, ще си намериш друга, за теб не е късно ;) !
Не съжалявам , даже се радвам поне тя вече знае какво чувствам към нея. :D
ani970808
10-16-2015, 18:54
обикновенно , когато момиче те приема като приятел , буквало като приятел нямаш спасение .Обаче винаги можеш да си харесаш друга