Влез

View Full Version : Е*аси..

pofff
10-08-2015, 14:40
Здравейте, пиша тук защото вече не знам какво да правя. Момче на 21 съм, имам сериозна приятелка с която живея от 6месеца, проблема е че не ми издържаха нервите и се прибрах (в друг град на 300км) когато бях при нея знаейки че ще си тръгвам ми беше супер кофти, на другата сутрин....не чак толкова да не кажа почти не ми беше, прибрах се. Чувствам се в свой води тук, приятелите ми, роднините ми всичко което познавам е тук. Сега ... липсва ми присъствието и мисля до края на месеца да се върна...обсъдихме го и сме съгласни и двамата, проблема е че все едно не знам какво искам, хем ми липсва хем от една страна не ми се ходи тама...абе голяма драма. Та...чудя се сега какво да правя... дали да се отдръпна от нея или просто да си събера багажа и да си отивам при нея. На моменти ми е гадно, после не ми е...не знам и аз кво чувствам...
Приемам всякакви съвети.

paradosou
10-08-2015, 15:24
Ако трябва да отговоря набързо и отгоре-отгоре 8-) - би трябвало да си липсвате стабилно редовно и да ги няма тези моменти на чудене. Щом това отсъства... не е добре.
От друга страна горното е доста идеалистично. Ако си склонен, кажи по-добре в други сфери на живота ти какво се случва, чувстваш ли се за нещо друго объркан, усещаш ли, че се променяш интензивно, страхове разни и т.н. и т.н.
:)

Swiftiee
10-09-2015, 12:39
Ходи там където се чувстваш добре. Ако избереш да си останеш в твоя град няма да се притесняваш има много рибки в морето, поне аз така виждам нещата.

crazyfenka
10-10-2015, 09:36
Направи това което сърцето ти казва ....