View Full Version : Еротични фантазий
bilqna-asenova
10-10-2015, 13:38
Споделете всички еротични фантазии. Без задръжки.
alex_weed
10-10-2015, 15:55
Мисля че е ясно какви са ни фантазиите....но в повечето време се опитвам да ги игнорирам :D
Ех, Биляна... Защо не пусна и ти нещо, да отключиш темата? =)
Хайде, нещо мъничко от мен като за начало...
Неделя е. Навън мирише на студ. Цяяял ден вали - естествено, че не ми се излизаше. Събудих се към осем, направих си огромна чаша чай и се мушнах обратно в леглото. Мммм, колко е хубаво да си се свил на топличко, завит с пухкаво одеалце и да слушаш как капките трополят по прозорците...
Хубаво, но към обяд ми омръзна да стоя на едно място. Принципно бих излязла на разходка, ала все още не съм си извадила гумените ботуши. Така че какво да правя, какво да правя, реших да сготвя нещо симпатично за вечеря. Кашичка от червена леща с индийско орехче за предястие - нещо топличко в това време винаги е добре дошло. Докато тя къкреше - любимото ястие на половинката ми влезе във фурната. А за десерт... Хммм, да видим, какво ще се намери в хладилника... Грозде, сметана... А нямаше ли някъде и шоколад? Ще го направя на фондю!
Букет жълти цветя във високата ваза, ястията подготвени, свещите - подредени, медовината приготвена на барплота, за всеки случай.
Ключ се превърта, входната врата се отваря.
- Мило, прибрах се! - обичният мъжки глас се дочува.
- В кухнята съм, идвай преди да е изстинало!
Дъждовна неделя. Кой е казал, че неделите са почивни дни? Сигурно съм навъртял 150-200 километра само в града днес... Дано поне слънцето е направило нещо за хапване, че съм скапан. Може пък да си поръчаме китайско, тя сигурно пак е чела разни статии цял ден.
- Мило, прибрах се!
- В кухнята съм! - така ли ми се струва, или звучи леко превъзбудено? Е, каквото и да е, очевидно ще се вечеря с домашна храна.
Якето на закачалката, обувките заменени с пантофи. Аромат на... индийско орехче? И канела. Намек за шоколад? Ние ще вечеряме ли, или какво? И светлината... Ах, разкош мой! Навсякъде си сложила от любимите си, големи свещи - обичаш играта на светлини и сенки поне колкото мен. Тя така отива на контраста, създаден между дългата ти, черна коса, нежното, прозрачно дантелено бельо и светлата ти кожа... Според някои кафето, колата или енергийните напитки са най-добрия начин да се освежиш след работа. очевидно не са имали привилегията да видят теб с това бельо и черните токчета на платформи на стола пред тях.
- Хайде, сядай, ще изстине! Виж какво съм ти приготвила, цял следобед си играх!
Ах, да, вярно, храната... Наистина си се постарала, късметлия съм си...
Стъпките му в коридора, объркването, заменено от обожание в очите му... Несръчността му по време на вечеря... Мисията изпълнена, мисля си с доволна усмивка. Хайде, чиниите - в мивката, водата трябва да наглася...
Изведнъж усещам дланта ти върху дупето си, как го стискаш леко, после нежно я преместваш на талията ми.
- Те ще почакат сутринта. Сега си моя. - дъхът ти гали ухото ми, от тона на гласа ти цялата се наелектризирам.
Със свободната си ръка ме накланяш напред, чувам приглушения звук от свалянето на ципа, внимателно преместваш прашките ми настрани и ми вкарваш пръстче...
- Ах тиии, малка курвичка, цялата си се подмокрила...
Пръстът е заменен от члена ти, рязко, налагаш лудо темпо за няколко секунди... След което започваш да ме дразниш с главичката, заиграваш се с клитора ми, вкарваш го отново ала бавно, безумно бавно... И също толкова бавно го изваждаш... А през това време ръцете ти танцуват по цялото ми тяло - галят гърба, дърпат косата... Подлудяваща, безвремева симфония. Не усетих кога точно си започнал да галиш ануса ми с пръстче, ала когато го вкара бавничко вътре и започна да го движиш в различен ритъм, удоволствието просто ме помете... Добре че съседите са в чужбина!
(...)
(...)
Усетих задоволството ти от реакцията ми, ала не очаквах да прекъснеш всичко и да закриеш очите ми с ръце.
- Хайде, малката ми, върви до мен. Точно така, внимавай с килима.
Минахме през една врата, втора... да, това е спалнята, ароматът на шоколад не може да ме заблуди. Секунда след като ме сложи по очи на леглото, чух как ровиш в шкафа с играчките... Върна се светкавично и поднови ласките сякаш никакво прекъсване не е имало. Този път обаче лубрикантът влезе в действие и не след дълго те усещах целия в дупето си. Ох, знаеш точно как да си играеш с мен... И вибраторът на клитора ми! Не може да е позволено да ми носиш толкова оргазми толкова лесно, толкова бързо, толкова силно... Или пък е даже задължително?
До момента в който стоновете ми ти дойдоха в повече и усетих как свършваш върху кръста ми, върху онази прекрасна малка вдлъбнатина, която е толкова чувствителна.
Салфетки, сгушване, целувки, които се разгорещяват все повече.
-Не знам ти как се чувстваш, но аз бих оценила малко шоколад... - с тези думи го бутнах да легне, пресегнах се към тоалетната масичка, на която бях наредила всичко за фондюто и загребах една лъжичка сладост. Рисували ли сте с шоколад върху любимия си? Аз обожавам да минавам след горещия десерт със зрънце студено грозде. А колко е хубаво да правиш орална любов с малко плод в устата си!
Неделната нощ едва започваше, а пламъчетата на свещите се отразяваха в разбиващите се в стъклото капки.
Кап! Ох! Кап! Аааах! Кап! Оооооо....
Иначе има и малко по-скучен начин за отговор - като се направи списък на въпросните фантазии - но пък там всеки добавя сам детайлите. Кажи по кой начин предпочиташ да получаваш отговори ;)
bilqna-asenova
10-10-2015, 21:28
Знаеш ли бих искала да го завържа и да го възбудя до такава степен , че да почне да вика. Ще го драскам, ще го целувам страстно навсякъде, после ще го отвържа и ще се правя на невинно момиче което и идея си няма за какво става на въпрос
LoadRunner
10-10-2015, 21:44
фантазий ква е тая дума уе?
bilqna-asenova
10-10-2015, 21:59
Фантазии ** ОК, съжалявам
^ Не мисля, че мнението на LoadRunner заслужаваше отговор. Случват се такива грешки, във форум не можеш да ги поправиш след това, освен ако не си администратор/модератор. По-нататък става достатъчно ясно за какво става въпрос.
LoadRunner
10-10-2015, 22:23
^ Не мисля, че мнението на LoadRunner заслужаваше отговор. Случват се такива грешки, във форум не можеш да ги поправиш след това, освен ако не си администратор/модератор. По-нататък става достатъчно ясно за какво става въпрос.
пак ли се изказваш неподготвена, мушкай се обратно в леглото на топличко и се свий на кравайче
ако една грешка се повтори 2 пъти май вече не е грешка, не виждаш ли че не само в заглавието е написано така
разбирам да е друга дума, да объркаш а с ъ или да слееш "неможе" или нещо такова ама това си е чист провал, тя не знае думата то така написано даже не се знае къде е ударението
мн слабо
paradosou
10-10-2015, 22:30
ФантазиЙ е нов химичен елемент, бе, как?! :D
wii ste mn zle, gramati4eska policiq...
LoadRunner
10-10-2015, 22:44
ФантазиЙ е нов химичен елемент, бе, как?! :D
престани да ме следиш фантазийорко
Неграмотници ,правят забележки за правопис...
Споделете с гаджетата си, тези ваши фантазии : ) и те да действат. Няма лошо.
Защо публикуването им някъде да значи, че не ги споделяме? =)
Просто понякога чуждите фантазии могат да ти дадат идеи, а пък и винаги е приятно да можеш да споделиш. Жалко, че повечето мнения реално не са по темата.
Иначе и споделянето на въпросните фантазии с половинката е интересна тема. От една страна е толкова сладко да реализирате нещо такова! От друга пък понякога се изисква смелост, за да признаеш какво би ти се искало да пробваш.
LoadRunner
10-11-2015, 18:06
тая тема май ти е влязла под кожата
Supermassive____
10-11-2015, 18:26
Да ти мандръсам племето.
Защо публикуването им някъде да значи, че не ги споделяме? =)
Просто понякога чуждите фантазии могат да ти дадат идеи, а пък и винаги е приятно да можеш да споделиш. Жалко, че повечето мнения реално не са по темата.
Иначе и споделянето на въпросните фантазии с половинката е интересна тема. От една страна е толкова сладко да реализирате нещо такова! От друга пък понякога се изисква смелост, за да признаеш какво би ти се искало да пробваш.
ти нали си падаше повече по жени, ма
Load, то да беше проблем само на тази тема... По-скоро така стои въпросът с целия раздел, което е жалко. Много потенциал има, уви.
Дота, не разбирам коментара ти.
А какво ви пречи сериозно да си ги споделите с половинките си?
sladura89
10-12-2015, 18:49
Знаеш ли бих искала да го завържа и да го възбудя до такава степен , че да почне да вика. Ще го драскам, ще го целувам страстно навсякъде, после ще го отвържа и ще се правя на невинно момиче което и идея си няма за какво става на въпрос
Мхм, харесват ми тези игрички с връзването! :)
sladura89
10-12-2015, 18:52
А какво ви пречи сериозно да си ги споделите с половинките си?
Ами примерно някои не са на една вълна, а други просто нямат половинки, а трети сигурно ги споделят, но ги споделят и тук! :)
Дота, не разбирам коментара ти.
Щом казваш, Малката.
Yoo reTo G
10-20-2015, 14:49
Това с връзването не е лоша идея. Може някоя да ме върже и да се позабавляваме. Допада ми лизането като цяло...
Всъщност общо взето спонтанния секс. Имах последно една фантазия (аз пиша разкази) за едно момиче и момче които се налага да споделят една къща и в крайна сметка една сутрин той се събужда в леглото и или пък тя в неговото и се ебът. Ами може да се каже че ме кефи и това някоя мацка да ми прай стриптийз. А, и много обичам да ми шепнат на ушенце и да наричат пенисът ми "хуй".
Допада ми и идеята за това примерно аз да я галя по вагината, а тя да ми бара хуя. И накрая да свърша в завивките благодарение на ръката й. Да я подмокря цялата.
Има един много интересен еротичен разказ, това е той: http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=100&WorkID=11110&Level=1
ebencislav
10-21-2015, 06:35
Напоследък свършвам доста бавно и винаги само по 1 път понеже държа.... та мерака ми сега е освен класиката обувки на висок ток и да се види колко мога да издържа без почивка и естествено през това време да се раздадем яко