Влез

View Full Version : Моля ви дайте ми съвети!!!!!!

Leniito
10-10-2015, 16:45
Здравейте, пише ви момиче на 17 години.
Има едно момче от класа ми, с което от едно известно време имаме взаимни симпатии. Постоянно си разменяме погледи, но комуникациите ни куцат. Когато се опитам да проведа някакъв разговор с него той ми отговаря с да или не или дори понякога като го питам за домашни или нещо такова се стъписва и незнае какво да отговори, а само седи и ме гледа. Незнам каква ще е реакцията му ако му кажа да се видим извън училище и за това искам на този етап нещата да се случват в училище.
Но единствените пъти, в които сме си говорили са били замесени и други хора. Понякога когато си говоря с другите си съученици той се опитва да се включва в разговора и да говори с мен. Според мен на този етап това е добър начин да се сближим, но проблема е, че аз не се разбирам с класа си и на тях не винаги им е до мен. Говорят с мен само, когато те пожелаят, а това се случва много рядко. Случва се да речем 1-2 пъти в седмицата, а това изобщо не е достатъчно за да се сближим с него. А понякога дори и да си говорят с мен, ако го правят малко по-продължиелно или да речем два дни подред започва да им става досадно, ето това искам да променя. Просто всяка група си имат по 4-5 свои хора и това им е. Стигнала съм до извода, че не трябва да чакам подходящи ситуации, а трябва сама да ги създавам. В повечето случаи, когато аз им кажа нещо или не ме отразяват или пък казват нещо с което да ме изложат. Контролни и и други такива неща също не правим толкова често.
Варианта с фейсбук съм го изключила, защото съм се опитвала да му пиша 2-3 пъти, но не отговаря, затова искам на училище да се случват нещата както вече казах де, но с този клас какво да правя незнам. А да се съберем класа извън училище е просто невъзножно, защото и други съученици са се опитвали да ги навият. Сигурна съм, че ме харесва, личи се от самолет, но е много срамежлив и незнам как да подходя към него, а и класа отчасти ми пречи, като не искат да общуват с мен и затова ви моля за съвети! Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете такива.

NarutoShippuuden
10-10-2015, 18:10
Малко ми е странно как може да е на 17 и да е толкова срамежлив. Поговори с някой негов приятел, за да разбереш как да го накараш да се отпусне като цяло, не само когато е с теб.

czarny_delfin
10-10-2015, 18:38
Не ти трябва класа, поговори с директора/ката, той/тя ще те посъветва какво да правиш.

fitstylexx
10-10-2015, 22:32
Малко ми е странно как може да е на 17 и да е толкова срамежлив.

Хахаха. Ти сериозно ли ? Ми аз? Бях на 19 и едвам общувах наживо с момиче от емоции, трябваше да стана аз на над 21 години че да ми е къде къде по-лесно, и пак не е да ти кажа свободно ама се работи над това.

paradosou
10-10-2015, 22:49
Така както описваш далеееч не изглежда да си личи от самолет, че те харесва. Сори. Може и да не съм права и все пак вярно да има нещо към теб де, всякакви ситуации... По какво съдиш, че проявява по-специално отношение? :)
Аз не бих се занимавала с момче, което даже не си прави труда да ми отговори във фейсбук. Ако не ме намира за интересна/приятна или просто не може да говори в момента/няма време, нищо не му коства да напише един ред, така или иначе не съм лепка и със сигурност не бих упорствала нататък. Все едно всъщност.
Ако толкова държиш да си опиташ късмета поне - завържи лежерно random разговор, ако е наистина чак толкова срамежлив поддържай закачливо-небрежния тон известно време и му подхвърли да излезете. Ама пак казвам - аз не бих се занимавала.

Грозния
10-10-2015, 23:55
Сигурна съм, че ме харесва, личи се от самолет, но е много срамежлив и незнам как да подходя към него...Вие жените много по-добре усещате тия неща и ако мислиш, че те харесва, нищо не пречи да опиташ това:

Ако толкова държиш да си опиташ късмета поне - завържи лежерно random разговор, ако е наистина чак толкова срамежлив поддържай закачливо-небрежния тон известно време и му подхвърли да излезете.

Варианта с фейсбук съм го изключила, защото съм се опитвала да му пиша 2-3 пъти, но не отговаря, затова искам на училище да се случват нещата...Може би не влиза често във ФБ. По-добре общувайте на живо! Успех ;)!

Lennaa
10-11-2015, 18:20
Дайте ми идеи как да се подмазвам на класа, поне да имат изгода от мен и да ме търсят повече. Знам, че това е глупаво и че само ще ме изполват, но целта ми не е да ставам приятелка с тях, а да се сближа с него. Така съм решила, така искам да направя. Моля за разбиране и се надявам, че ще подходите сериозно. Благодаря предварително. :)

czarny_delfin
10-11-2015, 18:24
Дайте ми идеи как да се подмазвам на класа, поне да имат изгода от мен и да ме търсят повече. Знам, че това е глупаво и че само ще ме изполват, но целта ми не е да ставам приятелка с тях, а да се сближа с него. Така съм решила, така искам да направя. Моля за разбиране и се надявам, че ще подходите сериозно. Благодаря предварително. :)

Прави свирки на всички момчета и чисти обувките на всички момичета.

ДОТА
10-11-2015, 18:29
Прави свирки на всички момчета и чисти обувките на всички момичета.

С днешната младеж ще трябва да е обратното.