View Full Version : Как да тръгнем
MariqnMitkov
10-13-2015, 12:22
Здрвеите. Значи незнам какво трябва да направя, а ето я и историята ми.Харесвам едно момиче и тя ми казва че съм и симпатичен но се занимавала с друго момче и може да се получи нещо но по - късно и като ми го каза това на мен ми стана тъпо и то нормално.И тя забеляза пита ме защо саднах и аз и викам не съм бе спокоино и почна да ме хапе по носа да ме целува по бузата 2-3пъти и после по устата аз им отвърнах де и език им пуснах но тя не отвърна и така постояхме малко там на пеиките на които бяхме седнали, а и забравих да кажа че почти през цялото време я бях прегърнал и хванал за ръката и пръстите ни се бяха преплели и общо взето е това но как да я накарам да тръгнем?
RapExotic
10-13-2015, 21:54
Получил си порция утешителни ласки. Радвай се.
...тя ми казва че съм и симпатичен но се занимавала с друго момче и може да се получи нещо но по - късно и като ми го каза това на мен ми стана тъпо и то нормално...Деликатно са те орязали брат!
Получил си порция утешителни ласки. Радвай се.Доста се е раздала за едни утешителни ласки, но това е било само демоверсия :D! Пълната версия ще я играе другият, с който тя се "занимава" ;)!
Тъпо е, но такъв е животът! Както каза рапекзотик, радвай се че и това си получил :D!
paradosou
10-14-2015, 11:55
Не инвестирай в нея :), ще пропуснеш да чакаш в ролята на резерва така.
Мляскай нещо там и си търси тайно друга. Бъди играч бе мен. Това което става между вас, става и с другото момче ( предполагам)
Спри да гледаш мексикански сериали. Мацката не си поплюва
А Р К А Д И Я ღ
10-15-2015, 15:48
Абе тя голяма мацка тази, с един се занимава, друг утешава с целувки, ако има трети, той сигурно още повече "намазва". :D
Послушай и мненията по-горе и я заебавай да си живее живота. :D
nevermorevon
10-15-2015, 16:57
Абе тя голяма мацка тази, с един се занимава, друг утешава с целувки, ако има трети, той сигурно още повече "намазва". :D
Послушай и мненията по-горе и я заебавай да си живее живота. :D
100% е говедо
почна да ме хапе по носа
Ако беше продължила с душене на задника ти
щях да помисля, че за кучета става въпрос