PDA

View Full Version : Частично проникване без презерватив, въпрос относно интервенция

Объркан пубер
10-13-2015, 22:47
Здравейте. Първо ще започна с това, че съм наясно с наличието на десетки подобни теми. И все пак се измъчвам, имам нужда да споделя и да потърся мнение. Случи се следното, при първи опит за полов акт се оказахме без презерватив. Аз не исках да скалъпя някоя простотия, затова отказах да го правим, но все пак исках да опитам, а и приятелят ми беше много навит, затова решихме да проникне частично. Та така, може би не повече от пет сантиметра беше проникването, хименът ми не се разкъса (отдръпвах се при всяка наченка на болка, т.е. внимавах доколкото е възможно). Продължихме така само по малко за около 5 минути с прекъсвания, но до никакъв вид свършване не се стигна, понеже спряхме от притеснение от това какви могат да са евентуално последствията и какво може да се направи... Наясно съм с възможността за зачеване от прееякулат и въпреки цялостта на химена ми, затова още на следващия ден изпих една таблетка 1.5 mg Escapelle и в момента ми остава само да чакам и да се притеснявам. Очаквам цикъла си принципно около 22-23 този месец, тлва се случи преди 3 дни. На 16 съм и все още не съм споделила с никого, говорих единствено с гинеколог по телефона и с фармацевтката в аптеката. И двамата ме посъветваха да направя това. Исках единствено да ви попитам, дали на някого от вас му се е случвало нещо подобно и до каква степен може да ме посъветвате/упрекнете и т.н. Засега съм на етап усилено притеснение и миси за най-лошото, въпреки че според консултациите и прочетеното в интернет, шансът е по-малък от 15%. Благодаря ви за вниманието!

Pug_306
10-14-2015, 07:28
Не е трябвало да пиеш изобщо никакви хапчета .... Било е напразно

Объркан пубер
10-14-2015, 11:30
Нека приемем че изпаднах в нещо като паника поради... ами не знам с какво основание точно, споменатото горе. И все пак ме посъветваха да направя това с оглед най-високо ниво на сигурност. А относно това, че с доста опити понякога също не се получава, съм изчела и един куп други материали, в които са описани всевъзможни случаи на нежелана бременност и познайте какво съм склонна да мисля. Да кажем, че приоритетна беше сигурността пред здравето и хормоналния ми баланс. И все пак нямам достатъчно ясна представа и житейски опит, за да мога да заспя спокойно нощем. Благодаря за отговорите, бих се радвала и на други мнения и това със сигурност ще ми остане като урок, непоносимо е притеснението не фона на безсилието в конкретната ситуация. Дано всичко е наред...

Omega
10-14-2015, 12:52
Толкова ли е трудно да се лижете, целувате и масажирате, че сте тръгнали без презерватив? Уж щом не е свршил... трябва да са наред нещата.

Объркан пубер
10-14-2015, 12:57
Ходим от година и няколко месеца. Постепенно нещата започнаха да стават все по-интимни и просто се стигна до този момент... Иначе да, смятам че също голям повод за притеснение нямам, но все пак ме гложди.

GLaDOS
10-14-2015, 13:03
Винаги съм бил на мнение , че когато правиш нещо, каквото и да е, трябва да се прочете поне малко.Ей така,за да имаш представа с какво се захващаш поне.
Презервативи по принцип не се намират трудно,има и евтини варианти,които пак са нещо. Работата клатена-недоклатена,вие до хапчета сте стигнали. Добре.

ДОТА
10-14-2015, 13:07
Ходим от година и няколко месеца.

горкия

Omega
10-14-2015, 13:07
Има 0.1% да станеш мама :)

Объркан пубер
10-14-2015, 13:38
За презервативите е ясно, въпросът е, че ситуацията беше непланувана и доста нагорещена, но гледахме все пак да си останем с разума и така. Относно четенето, то ми е нещо като хоби. Изчела съм един куп материал по темата, но все пак не ми беше много адекватна преценката към настоящия момент тогава. А и доста противоречиви неща има из интернет. За ставане мама направо не ми се мисли, но все пак смятам, че достатъчно крайно подходих със сигурността и не би трябвало да има изцепки... Благодаря за мненията.

kalpazanka
10-14-2015, 15:59
По-добре един излишен Ескапел, отколкото хирургично интерупцио. Това към Пантерата конкретно.
Щото примерно аз като лекар не искам да поемам отговорността да посъветвам някоя такава госпожичка по телефона да не се тревожи и тя да ми цъфне с майка си след 2 седмици, щото й закъснява и тестът е с две чертички. Гаранция в тоя живот никой за нищо не ви дава, колкото по-рано го проумеете, толкова по-добре.

Объркан пубер
10-14-2015, 17:36
Подходих със същия начин на мислене, без и да се замислям осбено всъщност, понеже за мен беше неуспоримо по-доброто решение. Засега чакам и се надявам всичко да е наред, само това ми остава към настоящия момент... Благодаря ви.

Грозния
10-14-2015, 19:41
По-добре един излишен Ескапел, отколкото хирургично интерупцио. Това към Пантерата конкретно.
Щото примерно аз като лекар не искам да поемам отговорността да посъветвам някоя такава госпожичка по телефона да не се тревожи и тя да ми цъфне с майка си след 2 седмици, щото й закъснява и тестът е с две чертички. Гаранция в тоя живот никой за нищо не ви дава, колкото по-рано го проумеете, толкова по-добре.Добре че им го каза ти, че ако им го бях казал аз нямаше да ми повярват :) ! Особено пък Пантерата - тя "знае" всичко :D !

Към авторката на темата - следващия път си купете презервативи, дори да са от евтините по 30 ст!

Объркан пубер
10-14-2015, 19:56
Това вече е повече от ясно, понеже подобно нещо не ми се изживява втори път. И все още ми държи влага... (Не в мръсния смисъл :D)

NissaN
10-16-2015, 08:42
Ае ти да не си на 5 годин.

BeeingCreepyCute
10-17-2015, 15:47
Ае ти да не си на 5 годин.
Ти да не би да си на 6?

NissaN
10-20-2015, 10:39
Ти да не би да си на 6?

На 7 съм.

Rabalka
10-27-2015, 04:58
Не е трябвало да пиеш изобщо никакви хапчета .... Било е напразно

++++

SunnyDJ
10-30-2015, 10:39
Наясно съм с възможността за зачеване от прееякулат....
Явно не си наясно с нищо!!!

wrongturn16
11-08-2015, 05:13
МОЛЯ СПЕШНО ЗА СЪВЕТ!
Здравейте, зз съм на 16, имам приятел от 2 години, двамата бяхме девствени, до вчера. Правихме го много неочаквано, така се развиха нещата, че се стигна до секс. Та мисълта ми е, правихме го без никакви предпазни мерки. Не пия противозачатъчни, тъй като разбрах, че имат странични ефекти. Та.. направихме го na 01.11, аз не бях в овулация, шанса за бременност ми показва че е нисък. По принцип овулацията ми трябва да настъпи на 08.11, но 1-2 дена преди и след също знам, че шанса за бременност е висок. Приятеля ми не свърши в мен, тъй като много добре ме познава и знаеше, че ме е доста страх да не стане "гаф". Та, прекратихме нещата и за да се уверя, че не е станала беля го карахме на "ръчни" и той свърши. Искам също така да ви попитам възможно ли е по време на секса приятеля ми да е отделил предеякулационната течност, в която прочетох, че има макар и минимален брой спермадозоиди и да съм забременяла. Наистина, видях приятеля ми как свършва, видях и предеякулационната течност, видях и спермата, но все още ми е притеснено. Исках да си направя тест за бременност, но все още е много рано и няма да отчете! Моя приятел ме уверява, че не е свършвал и, че не е отделял каквито и да е течности във вагината ми, но не знам какво да правя. П.С. Консултирах се с онлайн уролог и онлайн гинеколог и ми казаха, че шанса за бременност клони към 0% и няма смисъл от притеснение и хапчета за бърза контрацепция, мои приятелки, които също са го правили без презерватив ми казват, че щом не е свършил в мен няма опасност, но аз по принцип съм доста притеснителен човек. Плюс това съм чела, че и от предеякулационната течност стават "фаловете" и доста се наплаших! Извинете за причиненотоо неудобство. Просто наистина съм разтревожена, тъй като цикълът ми трябва да дойде чак на 22.11 +- няколко дена, защото освен че може да закъснее ако е станала беля, може да закъснее поради хормонален дисбаланс, стрес и т.н., а стреса за мен напоследък е в доста голямо количество! Моля ви за съвет!