Влез

View Full Version : Проблем с котарака

fifito19
10-15-2015, 12:11
Съжалявам, ако не съм качила темата на правилното място, но имам въпрос и не знаех къде другаде да попитам.

Имам котарак на две години. Преди година и половина почти започна да проявява някои признаци на възмъжаване или както там се казва, знам, че не е правилно да се каже, че се е разгонил, защото при мъжките нямало такова нещо като разгонване. Та, взе да мяука продължително и да се хвърля на едно старо плюшено животно. До сега нито веднъж не ми е препикал нищо, само повръща топки с косми от време на време. Оставихме му плюшката, не искахме да го кастрираме, нито да му даваме хапчета. Ветеринарния лекар каза, че ще спре да го прави, но вече година и половина продължава едно и също- на ден поне по 6 пъти, като всеки път поне по 10 минути "язди" плюшеното животно и мяука нервно. Какво да правя?

ducyy
10-15-2015, 14:20
Имаш си котарак мечта :D.
Вземи му приятелка, може да и се зарадва.

Ewok
10-15-2015, 14:25
По-добре го кастрирай. Една приятелка така не кастрира нейния, ужким защото не правеше нищо, но да видиш по някое време като започна да препикава как изхвърлиха един матрак.

Starless
10-17-2015, 13:37
И ние имахме подобен "проблем" с котката ни, но беше женска. Скимтеше си направо, повръщаше, а лошото е, че и започна да препикава. Нашите не искаха да я кастрират, понеже ветеринарят казал, че е вредно по принцип и в крайна сметка не издържахме и я подарихме.

Ewok
10-17-2015, 14:29
Много безотговорно.

Starless
10-17-2015, 14:50
Моля? НЕ казах изхвърлихме, а подарихме на човек, който смятаме, че ще се грижи по-добре. Не помня да съм питала добре ли сме постъпили. ;)

haritov
10-17-2015, 17:47
кастрираш го и си решаваш всички проблеми кардинално