urpa4a
10-15-2015, 13:39
Здравейте,
напоследък ми е много напрегнато и постоянно ми се въртят някакви римички в главата и намерих много приятен начин да ги синхронизирам в някакъв вид смислен текст, като пускам някакъв свободен инструментал от youtube и по ритъма си ги навръзвам. Тъй като не ме бива в пеенето (всичко ми се върти в главата, ама незнам дали се получава) ми се иска да си споделям творбите някъде, просто за кеф. Реших да го направя в тема тук във форума.
Ако някой се изкефи на идеята и реши че се получава да заповяда си творим и изказваме мислите в музика и рими.
Аз започвам, ще поствам линк, ще пиша от къде почвам с римата, ако Ви изкефи можете да поствате ваши разработки, а всичко си го правиме за наш кеф :)
https://www.youtube.com/watch?v=PDGvalPBEyY
Почвам: 0:13
"Пускам бийта на мига, почвам с моята глава,
римата да сътворявам, няма да ви убеждавам,
в блога римите ще пускам, с феновете ще разпускам,
кой с мене е сега, нека продължи това,
куплета да завършим, да направим песента,
интрото на темата, вълнуваща полемика,
как звучи в главата ти, получава се нали?
хайде пробвай и ти, по ритъма се размажи..."
Който иска нека продължи ;)
напоследък ми е много напрегнато и постоянно ми се въртят някакви римички в главата и намерих много приятен начин да ги синхронизирам в някакъв вид смислен текст, като пускам някакъв свободен инструментал от youtube и по ритъма си ги навръзвам. Тъй като не ме бива в пеенето (всичко ми се върти в главата, ама незнам дали се получава) ми се иска да си споделям творбите някъде, просто за кеф. Реших да го направя в тема тук във форума.
Ако някой се изкефи на идеята и реши че се получава да заповяда си творим и изказваме мислите в музика и рими.
Аз започвам, ще поствам линк, ще пиша от къде почвам с римата, ако Ви изкефи можете да поствате ваши разработки, а всичко си го правиме за наш кеф :)
https://www.youtube.com/watch?v=PDGvalPBEyY
Почвам: 0:13
"Пускам бийта на мига, почвам с моята глава,
римата да сътворявам, няма да ви убеждавам,
в блога римите ще пускам, с феновете ще разпускам,
кой с мене е сега, нека продължи това,
куплета да завършим, да направим песента,
интрото на темата, вълнуваща полемика,
как звучи в главата ти, получава се нали?
хайде пробвай и ти, по ритъма се размажи..."
Който иска нека продължи ;)