Влез

View Full Version : Как да си я върна ? :// (tl;dr материял)

KreZzY
10-16-2015, 17:05
Та надявам се да знаете за long distance relationship (т. нар. връзка от разстояние).
So guys i need your help.Това което ще напиша ще бъде дългичко,не си падам да пиша дълги текстове защото постоянно разбърквам всичко и никой вероятно няма да разбере нищо.Все пак се надявам да сте заинтересовани,да го прочетете и да ми помогнете по някакъв начин.Ще започна от самото начало за да разберете напълно за какво става на въпрос.Дори не знам дали проблема ми е за това място. D: Надявам се да не ви отегча или да се изложа някак си. (кат искаш направо виж долу главния ми въпрос,уе ;])

Окей,на 16 съм,досега не съм имал приятелка просто защото не се интересувам от момичетата в града ми или главно в областта,всичките изглеждат еднакви и просто не ми харесват,това е,не мога да го обясня.
Преди известно време се бях запознал с едно момиче във fb,което отначало ме заинтригува малко,забелязах че едно от заниманията й е да рисува (както и моето) та реших да й коментирам една от рисунките,която беше постнала.След това тя ми писа на лс.Писахме си няколко дена и изглеждаше че тя харесва много неща,които и аз харесвам. (да играе игри,sci-fi филми и игри,слуша метъл и т.н.) на външен вид също не беше зле,въпреки че казваше че я е срам от тялото й аз все пак й казвах обратното,което беше вярно,тя си беше напълно нормална.По принцип тя си е от България (Пловдив по-точно) но от една година живее със семейството си и учи в Чехия.Ta около 3-4 месеца си писахме абсолютно всеки ден,споделяхме си всичките си проблеми, изглеждаше че доста често нейното настроение винаги се сриваше защото имаше доста проблеми със семейството си и аз често бях "до нея" и й помагах за да се почувства по-добре което тя го ценеше доста.

Една вечер тя ми каза как "съм толкова различен и не съм като ония суагърчита,коит е свикнала да вижда всеки ден".След това каза че ме харесва и че има чувства към мен.Това ме изненада но все пак събрах смелост да й кажа че й аз имах чувства към нея.Знаех,че тя е ужасно много далеч но все пак исках да опитам е що па не? си казах.И тей започна всичко.След това често започнахме да си говорим по скайп,понякога с камера,играхме компютърни игри.Запознах се с някои от приятелките ми и те се радваха че ние и момичето сме заедно.

Няколко дена преди рожденния й ден аз реших да й направя подарък и да й го пратя по пощата ама в същия ден тя ми каза че прекалено много се разсейва с мен и иска да се фокусира повече върху даскалото.Приех го зле както винаги,не знаех какво да правя,но все пак реших да й прадя подаръка за рожденния й ден.След известно време (когато е получила подаръка ми) ми писа че съжелява за това и че ме иска обратно,бях окей с тва и се радвах че е размислила да се върне.

Няколко месеца всичко си мина перфект,докато преди 4 дена тя ми показа скрийншот на чата на една своя приятелка с нея,приятелката й е писала за мен как няма смисъл аз и тя да продължаваме така и на същия ден тя ми написа подобен текст като на онова от преди,но този път е сериозна и го разбрах.

ей я и главната част:
дали мога да си я върна,защото страшно го искам,приятелите й просто са й наговорили мръсни неща за мен so yeah
Искам да я накарам накарам някак си да започна да й липсвам и да съжелява за всичките гадни неща,които ми е казала наскоро и как мога да го направя? Дали ако изчезна за известно време от погледа й от fb,skype ще проработи?
Или просто да я зарежа нз

KreZzY
10-16-2015, 17:48
Моля ви.. ? :/

dreamwalker
10-16-2015, 17:48
Не се дръж като 6-годишен, преведено на твоя език: Grow up, dude.

KreZzY
10-16-2015, 17:50
Не се дръж като 6-годишен, преведено на твоя език: Grow up, dude.

Tbh може и да си прав.

ani970808
10-16-2015, 19:26
според мен трябва да и дадеш измисен повод за ревност пиши и нещо и си измисли няккаква случка ама да не е много банална и после спри я търсиш за около седмицаа и ако не ти пише или не те потърси и пиши ти и направи точно това , което ти идва без да ти пука какво ще стане после

anonymous990763
10-16-2015, 20:05
Спри да я търсиш. Ако не ти пише до 1-2 седмици продължавай нататък, не си заслужава да си губиш времето.

GLaDOS
10-17-2015, 08:53
Пиши на български? Достатъчно изрази и думички си имаме, че да използваш чужд език.

По темата : Би ли се преместил в Чехия да живееш евентуално?
Мислил ли си по темата ,че ако отидеш,видите се и се окаже че е хобит? Често снимките/камерата лъже. Тогава духаш.

jghgh
10-17-2015, 09:19
оставете човека да си се изразява както иска...

ми най-доброто, което можеш да направиш, е да й кажеш, че ти имаш интерес тези отношения да продължат, че ще ти липсва и т.н.
но насила хубост не става. в крайна сметка единственото, което можеш да контролираш, е себе си (а дори това понякога не е лесна задача), не можеш да контролираш другите и/или техните чувства.
ако не иска да има повече връзка, значи просто не иска, няма как да я накараш.
но можеш да си искрен с нея и да видиш дали това ще й въздейства.
ако й въздейства - ок, ако ли не, ами не, и "move on".. това е животът, понякога може да е много гаден и несправедлив.

и не вярвам, че приятелите й са наговорили глупости, просто момичето явно гледа по-практично на нещата.
връзките от разстояние са доста трудна работа, нито виждаш човека, нито можеш да го гушкаш, целуваш, етц., сурогатно е, въпреки че все пак има и нещо вълнуващо.

за мен са едно необходимо [сладко] зло в тинейджърските години :)
но практически са неосъществими и в повечето случаи (не всички), безперспективни.

an7raks
10-17-2015, 10:00
според мен трябва да и дадеш измисен повод за ревност пиши и нещо и си измисли няккаква случка ама да не е много банална и после спри я търсиш за около седмицаа и ако не ти пише или не те потърси и пиши ти и направи точно това , което ти идва без да ти пука какво ще стане после

Това би било доказателство, че приятелката й е била права. ;)

KreZzY
10-17-2015, 13:10
Пиши на български? Достатъчно изрази и думички си имаме, че да използваш чужд език.

По темата : Би ли се преместил в Чехия да живееш евентуално?
Мислил ли си по темата ,че ако отидеш,видите се и се окаже че е хобит? Често снимките/камерата лъже. Тогава духаш.

Да,мислех си след 12 клас да уча в Чехия за да съм близо до нея.

tori
10-17-2015, 13:16
Не, не прави подобни сметки от сега. На 16 си и тя те е късала два пъти, явно няма желанието да се водите обвързани. Насила хубост не става, остави я. Далече сте, не можете да пропътувате километрите, за да се видите за 24 часа, освен това сте и малки. Не я натискай, ще си намериш някоя по-наблизо.
И не, че съм против връзките от разстояние, дори аз бях/съм в такава, просто вашата ситуация е по-сложна.

Starless
10-17-2015, 13:32
А виждали ли сте? Тя прибира ли се в България?

ДОТА
10-17-2015, 14:56
дори аз бях/съм в такава

Много често пишеш така, има ли причина ?

tori
10-17-2015, 18:09
Как?

KreZzY
10-17-2015, 20:51
А виждали ли сте? Тя прибира ли се в България?

Каза че ще си дойде следващото лято.