PDA

View Full Version : Лека помощ :D

Fungas
10-20-2015, 15:53
Здравейте искам да помоля за лек съвет как да постъпя, защото много се чудя аджеба тва момиче харесва ли ме или не тъй като аз започнах да си падам по нея (завъртя ми главата). Тъй като преди 2-3 дни в едно заведение (там се пие затова се двуомя щото беше леко поодпиинала) Ми се буташе искаше да играеме билярд гушкахме се говорихме приятелката и е рускиня и не знае много добре български и тя е рускиня и постоянно нейната приятелка викаше да се целуваме или нещо такова но аз се дърпах тъй като незнаех кво да направя.Ние сме в един клас и тея 2 дена в училище се държим все едно нищо не се е случило та ние бяхме прегърнати цяла вечер закачхме се говорихме си нещо като свалка не съм много опитен в романтичната сфера затова питам как да постъпя с какъв жест да видя дали тя има някакви симпатии към мене или просто така шото е била леко поодпинала и се разлигавила незнам. Съвет п л с .Надявам се да сте ме разбрали не съм много добър в обясняването :D :D

ДОТА
10-20-2015, 16:16
научи руски, тъкмо следващия път ще разбереш рано, че ти се е подигравала

Fungas
10-20-2015, 16:17
Не ми помагаш шефче :D Виждам по форума, че доста обичаш да се бъзикаш бегай в гарената да пукаш ДОТА.Все пак благодаря за мнението бих искал да чуя още :) :D

ДОТА
10-20-2015, 16:23
Напълно сериозно ти казвам да не се занимаваш.
Ще седнете да пиете, тя ще извърти две водни чаши водка на екс, а ти ще умреш след първата.

ElenaGeorgieva
11-13-2015, 22:30
И двете възможности ги има т.е. може и да те харесва,но преди тази случка да е била по-срамежлива и алкохолът да и е помогнал да се ''разкрие'' и да не е толкова стеснителна.Другият вариант е,че просто се е унесла и си е търсела компания за вечерта и нищо повече.Опитай се да разбереш кое от двете е било,покани я пак да излезете или нещо подобно.Все ще се издаде ако има някакви симпатии,ако ли не нищо чак толкова не губиш.