View Full Version : мъжете обсъждат ли помежду си сексуалния си живот
Здравейте.Моля да ми изтълкувате следното поведение на един мъж, защото повечето хора около мен са пристрастни и не могат да се изкажат абстрактно.Виждам се с обвързан мъж, не е нужно да ми казвате колко съм долна, моля по същество.Не ми е обещавам нищо сериозно - само сексуалния отношения и ме е молил не веднъж за дискретност, но в последствие разбрах, че той е разказвал на доста хора какво правим.Всички мъже ли коментират сексуалния си живот? Чудя се защо го е направил, може би, за да обяви нова бройка или? Но от друга страна си мисля, че приема по на сериозно нещата, защото иначе не би поел риска да разказва на хора, които не познава добре и могат да го издънят пред приятелката му? Вие как мислите?
GuardianAngel
10-20-2015, 19:20
Не всички, само идиотите и тези които неуважават момичето с което са го правили.
И точно защото разказва на доста хора, които НЕ познава добре говори,че те мисли за секс играчка и не му пука за теб..просто е ако някой който държи на теб както си мислиш ти ще те запази в тайна..
И това ,че се опитваш да го оправдаеш пред себе си няма да ти помогне особено...
dreamwalker
10-20-2015, 19:54
Не всички, само идиотите
:lol:
Това ми хареса.
напоследък го обсъждам само с жени
Всички мъже ли коментират сексуалния си живот?Може би не всички, но доста! С приятели сме обсъждали доста такива неща. За съжаление аз нямам какво да разказвам :( и понякога се налага да си измислям :D.
Fisherman
10-22-2015, 18:14
забелязал съм,че момичетата говорят повече
Мъжете не си обсъждат сексуалния живот
Мъжете не си обсъждат сексуалния животЗначи не познаваш мъжете - ама хич :D!
Значи не познаваш мъжете - ама хич :D!
Или твоите приятели са толкова мъже.
Тва само по филмите го има, все едно да се хваля как съм успял да се обръсна без да се порежа, ебати голямото постижение ще е.
Питала съм човека до себе си - не че е нямало някакви ташаклийски бъзици примерно, но баш-баш опит да се обсъжда или нещо по-така, не. Казва, че дори не говори за мен пред момчетата. От негова страна никой не знае за какво иде реч въобще и що пътува толкова време, за да ме види.
Само мъж, който не уважава жената до себе си (тук говорим не за изневярата, а за това, че със сигурност имат общи познати и я прави за смях пред тях) би разправял как е изневерявал, при това като гледам - не един път. Прави си изводите доколко може да уважава теб и как те приема. Щото не иде да си втора цигулка и да се надяваш, че ще станеш първа някога, а дори да си първа, винаги ще се намери втора, трета и десета. Хората рядко се променят, не се надявай на нищо повече от секс с него. Никога.
Пича си запълва свободното време с теб/задоволява си нагона/четка си егото или прави каквото там си поиска с някакви негови си подбуди - не ми се тършува особено много в лайната - след което го вади голям и обижда и теб, и жена си/приятелката си. Принизява ви. Теб те прави парцал (не че не си, но и парцалите заслужават милувка), а нея я прави глупачка (тя е позволила това). Докато има идиоти, които да позволяват кофти отношение, ще има и тарикати, които да го прилагат. Не е луд тоя, който яде баницата.
Съвета ми е най-накрая (да, всички ти помним темите) да си събереш топките и да идеш да го зарежеш. Да - знаем колко го обичаш и как не можеш без него - ще ти мине.