View Full Version : Защо имам влечение към момиченца?
Здравейте!!!
Нов съм тук, и се извинявам ако съм пуснал темата на грешно място. Пуснах проблема си в друг сайт но там никой не ми помогна.
Сега да започна със проблема си!!! Момче на 20 години съм, на 3 Декември ще правя 21, наистина се срамувам от това което ще ви призная и не знам дали ми трябва психолог, но имам влечение към малки момиченца (деца между 9-13 годишна възраст), но влечението ми Не е нещо за връзка любов или секс. Смисъл нямам никакви сексуални намерения към деца. Ако бях педофил щях веднага да потърся помощ или да посегна на живота си, но истината е че Не съм такъв.
Ако ще харесвам момиче ще се влюбвам или ще имам сексуални намерения, това ще е към момичета от 16 години на горе,
даже харесвам момиче което е на 17 години, така че нямам никакви други намерения към по малките момиченца (деца).
НЕ знам дали ще ме разберете, но просто искам така да бъда като батко на някое малко момиченце, ако мога така да се изкажа. Аз съм единствено дете, но винаги съм искал да си имам брат или сестричка.
Обикновено като видя някое малко момиченце (9-13 годишна) и ми става нещо странно, вътре в мен, но не знам какво точно е то, и като видя някое момиченце и просто искам да се сприятеля с нея и да си я уважавам като сестра, знам че звучи страно но не знам какво е това и на какво се дължи, а не искам да споделям на никого защото не знам как биха реагирали мойте приятели, за това искам да ви споделя тук и да ми помогнете да си обясня това. Просто имам влечение към малки момиченца (деца) но влечението ми е все едно са ми сестри, или искам да се сприятеля със някое малко дете и да си я обичам като сестра.
Ако мога да се изкажа по друг начин, все едно съм имал сестра която съм я изгубил, и като видя малко момиченце и ми става тежко,иначе нямам никакви сексуални влечения към тях, и дума да не става за това!!!
Както ви казвам Не съм педофил, защото нямам никакви намерения към деца, просто един вид обичам деца, и като видя малко момиче и искам да си я уважавам като сестра, и гледам да се сприятелявам със нея за да и бъда като брат, батко. Иначе пак казвам че нямам никакви сексуални намерения към тях, ако става въпрос за харесване предпочитам да е по голяма.
Какво е това влечение? Педофил ли съм или не? Моля помогнете ми за бога че иначе ще посетя психолог!!!
Дано да сте ме разбрали.
Извинявам се че написах темата така объркващо и на моменти се повтаря, просто не съм на себе си и съм объркан, но моля ви кажете ми какво ми има и на какво се дължи това?
Аз мисля че причината е че искам сестра, но тей като нямам и от там идва цялата работа, а дали е психическо разтройство? Моля помогнете ми?
Kitty Bloom
10-21-2015, 06:42
Не си педофил след като не изпитваш сексуално влечение. Започни работа в детска градина, там ще откриеш много сестрички за обичане.
Пуснах проблема си в друг сайт но там никой не ми помогна.
В бг.мама ли ?
По-добре се оглеждай, че тия там са луди и нищо чудно някоя от тях да те изкорми.
dreamwalker
10-21-2015, 08:30
Брат, нормално е да обичаш малки деца, големи са сладури.
Аз съм автора!!!
Как да ме изкорми? Не е в бг.мама!!! В Spodeli.net и да ви призная там наистина са луди, веднага започнаха да ми говорят за затвори и закони, (за същата тема) макар че им обясних че Не съм такъв, преди време бях пуснал друга тема че аз съм на 19, а приятелката ми на 16 (три години разлика) и веднага имаше отговори че тя е била непълнолетна и съм щял да лежа в затвора ако се оплачела, и вече се отказах да пускам там теми. Само говорят глупости и заплашват.
Знам че Не съм Педо*ил, но защо имам подобно влечение към деца, вярно че обичам деца и искам да имам брат или сестра, може ли да е от това което искам, един вид психически?
От една страна, ако имам възможността да се запозная със някое малко момиче, (било то на улицата площадката или общи приятели) веднага се бих възползвал за да си я уважавам като сестричка, знам че е странно, но от друга страна и се притеснявам защото съм на 20, а те още под 14 години, но от друга страна си казвам че нямам лоши намерения към тях което ме успокоява, а щом нямам лоши намерения, едва ли ще тръгнат да ме съдят родителите им. Вие как мислите? Дали е проблем ако се сприятеляваме? И да си ги уважавам като сестра например, ако трябва и ще се представя на родителите им за да Не си помислят нещо. Знам как звучи това, и как биха реагирали повечето родители, но може и да греша.
me_&_my_broken_heart
10-21-2015, 08:36
Jiv pedofil si tova si e pedofiliq! Hodi da se lekuvash na vreme!
me_&_my_broken_heart
10-21-2015, 08:37
Не си педофил след като не изпитваш сексуално влечение. Започни работа в детска градина, там ще откриеш много сестрички за обичане.
Aha da i posle chetem novini "Pedofil se opita da iznasili momichenca ot detskata gradina!"
Много си зле момче ... Кефили го малки деца, пфу !
Нещо не сте разбрали правилно, как ще е педофилия като не ме привличат сексуално? Хайде не започвайте пак глупости.
Антора по горе, нямам никакви намерения за докосване и изнасилвания. Мисля че бях ясен, но явно и тука си губя времето.
Просто ви моля да бъдете разумни и да давате честни отговори, без глупости.
Объркал си мястото, тук под 18 годишни не можеш да намериш, ще трябва в някой детски сайт да си потърсиш дечица.
Не, нещо не сте разбрали, няма проблем. Щом искате така го приемете.
Аз не съм педофил и не търся деца, или грешно съм се изразил или вие не сте разбрали.
Педофил си си, как иначе? Педофил буквално означава човек, който обича деца (не задължително като секс играчки).
Аз не мога да разбера как може да ти допадат малки деца и дори да искаш да се сприятеляваш с тях, ама това си е твоя работа.
Педофил си си, как иначе? Педофил буквално означава човек, който обича деца (не задължително като секс играчки).
Аз не мога да разбера как може да ти допадат малки деца и дори да искаш да се сприятеляваш с тях, ама това си е твоя работа.
Добре, остави ме мене тогава, от твоя гледна точка ако някой пълнолетен батко познава някое малко момиче значи е педофил, или ако си има малолетни приятелки, дори и да си има гадже което дори и да е пълнолетно пак се води педофил защото има познати деца. Така разбирам нещата от твоя гледна точка.
Добре, остави ме мене тогава, от твоя гледна точка ако някой пълнолетен батко познава някое малко момиче значи е педофил, или ако си има малолетни приятелки, дори и да си има гадже което дори и да е пълнолетно пак се води педофил защото има познати деца. Така разбирам нещата от твоя гледна точка.
Омръзна ми да питаш едно и също на десетки места.
https://www.kaldata.com/forums/topic/245626-%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D 0%B5%D0%BD-%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D 0%B0/
Ти къде си виждал някой на 25 години да си има приятелки на 14-15 години ? Трябва да е мега зле ! Не ти е ред горе в главата, само това ще ти кажа !
Хаха, аз не съм на 25, нито става дума за ходене и любов, какво разбираш ти под приятелка, да сме приятели или да ходим.
Не просто е прекалено!!!
Играл ли си League of Legends? Ако "да", ще ти стане пределно ясно какво става. Ще ти обясня. В момента си 5 ниво педофил, прикрит, скрит, неактивиран. И затова си потаен, заобикаляш, правиш се, че ги искаш за приятелче, ама като вдигнеш 6ти левъл и ше почнеш си пръскаш ултимейта навсякъде по тях и да ги убиваш! :lol: това си ти, една болна душа, а като пораснеш повечко и имаш собствена къща и т.н. ще станеш Ед Гейн. Това е съдбата ти.
Играл ли си League of Legends? Ако "да", ще ти стане пределно ясно какво става. Ще ти обясня. В момента си 5 ниво педофил, прикрит, скрит, неактивиран. И затова си потаен, заобикаляш, правиш се, че ги искаш за приятелче, ама като вдигнеш 6ти левъл и ше почнеш си пръскаш ултимейта навсякъде по тях и да ги убиваш! :lol: това си ти, една болна душа, а като пораснеш повечко и имаш собствена къща и т.н. ще станеш Ед Гейн. Това е съдбата ти.
:D:D:D:D:D
Грешиш, но няма значение, мисля че бях ясен. Спирам до тук.
Не съм Педофил, но както искате го разбирайте, аз харесвам друго момиче и може би съм влюбен и нека пак да ви кажа че тя е на 17 години, на 24 Май ще прави 18. Вие си преценявайте аз бях до тук, очаквах помощ но безнадеждно.
А, извинявайте че пак пиша, но обещавам че ще е за последно.
Първо, Педофил е сексуално влечение, един вид да навредиш на деца, ако сте по умни ще направите разликата и няма да пишете глупости (не се обиждайте моля и не казвам че сте глупави).
Второ, защо влизате в такива форуми като Не помагате на хората, а пишете глупости и се лигавите, вместо да дадете свестен съвет и да помогнете, моля ви ако ще е така то просто няма смисъл да влизате и да коментирате.
Това че просто обичам деца, не е нещо Незаконно, разлика правите ли? но като гледам няма смисъл да пиша, и колкото да ви го набивам пак ще знаете вашето си. За това спирам до тук.
Знам че темата е глупава, но все пак съм млад объркан, а младежите се нуждаят от помощ и съвети и то от по големи, форума тук е да споделиш или да си зададеш въпроса, а по възрастните да помогнат на нас младите, да дадат отговор и мнения, давате съвети и да помагате, все пак сте по големи а може би и родители повечето. А вие вместо да помагате пишете глупости, вместо да кажете нещо разумно, нямам думи и съм разочарован. Забравете за темата и ви желая всичко най хубави.
Милен11, доста неща могат да се кажат по темата ти. Определено е провокираща, както се вижда и от реакциите на другите участници в темата.
Добре е, че не искаш да правиш секс с деца (ако си искрен и нямаш сексуално влечение към малолетни и непълнолетни). Но защо все пак толкова те влекат? Ето това е интересното. Бих ти препоръчала да се консултираш с психолог/психотерапевт по този въпрос. Не защото си луд, педофил, или т.н. (това не е сигурно; неслучайно го има израза невинен до доказване на противното), а просто за да разбереш ти сам за себе си откъде този жив интерес към децата, и т.н.
Надявам се, сам разбираш, че твоите намерения, били и те чисто приятелски или закрилнически, са социално неприемливи.
Социалните норми нямат нищо общо със законовите норми. Ти си различен и трябва да можеш да понесеш последствията от това, че си различен, и че ще получаваш порицание за интересите си - дали с право или не, е въпрос на възприятие. Аз донякъде разбирам хората, които те осъждат, защото има нещо странно в това да си ангажиран толкова силно с по-малките, а не с хора на твоята възраст, както и дейности, подходящи повече за млад човек на 21.
Не съм правист, но мисля че законово няма да имаш проблеми с властта, щом не блудстваш с малолетни, а просто си приказваш с тях. Но в рамките на обществото, това си е вид табу, да, и се разглежда като странно и подозрително - предвид свръх-интереса ти, начина, по който се ангажираш с тази тема...
Самият факт, че трескаво питаш по темите, по форумите, и се притесняваш толкова, може би сочи, че осъзнаваш, че има нещо нередно в цялата работа. А може би ти самият имаш конфликт на ниво емоции и на ниво разум, доколко е приемливо да общуваш активно с малки деца.
Всъщност за това ти препоръчвам да отидеш на психолог, за да разбереш каква може да е причината за това влечение, а може би и ти сам самия да си промениш отношението - напр. да спре да ти пука какво мислят хората, или пък - да спреш да се вълнуваш от децата - доколкото това е възможно.
В крайна сметка не е казано, че нещата трябва да са непременно черни или бели -
аз лично се надявам, че не си "прикрит педофил", и че ще можеш да се оттърсиш от обсесивното си поведение (очевидно и на теб ти причинява страдание), и че ще можеш да сублимираш (https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%86%D 0%B8%D1%8F_(%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D 0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F)) импулсите си в дейност, която да е полезна за теб и за другите. Ако някога решиш да се занимаваш с деца, добре е това да не е породено от перверзно или невротично желание. Важно е ти като човек да не вредиш, да не си вреден.
В тоя ред на мисли дори една невинна комуникация и просто желаене да "помагаш" и да "закриляш" може да е вредна за получателя. Неслучайно има изрази като емоционален инцест, емоционално насилие, дори когато отсъства сексуалния акт и директното блудстване.
Но каквото и да изпиша по темата, а идеи и различни ъгли на проблема ти определено съществуват, най-добре посети психолог, започни да четеш литература по въпроса, и се опитвай да не се обезкуражаваш от осъдителното отношение, което неизменно ще получаваш. Не всеки може да се заеме със случай като твоя, мислейки и за твоето добро, разграничавайки се от факта, че имаш някакви интереси, които противоречат на социалните и моралните норми.
И чети, чети много. Духовна литература, психоаналитична литература, философия, етика. Това винаги помага.
Милен11, доста неща могат да се кажат по темата ти. Определено е провокираща, както се вижда и от реакциите на другите участници в темата.
Добре е, че не искаш да правиш секс с деца (ако си искрен и нямаш сексуално влечение към малолетни и непълнолетни). Но защо все пак толкова те влекат? Ето това е интересното. Бих ти препоръчала да се консултираш с психолог/психотерапевт по този въпрос. Не защото си луд, педофил, или т.н. (това не е сигурно; неслучайно го има израза невинен до доказване на противното), а просто за да разбереш ти сам за себе си откъде този жив интерес към децата, и т.н.
Надявам се, сам разбираш, че твоите намерения, били и те чисто приятелски или закрилнически, са социално неприемливи.
Социалните норми нямат нищо общо със законовите норми. Ти си различен и трябва да можеш да понесеш последствията от това, че си различен, и че ще получаваш порицание за интересите си - дали с право или не, е въпрос на възприятие. Аз донякъде разбирам хората, които те осъждат, защото има нещо странно в това да си ангажиран толкова силно с по-малките, а не с хора на твоята възраст, както и дейности, подходящи повече за млад човек на 21.
Не съм правист, но мисля че законово няма да имаш проблеми с властта, щом не блудстваш с малолетни, а просто си приказваш с тях. Но в рамките на обществото, това си е вид табу, да, и се разглежда като странно и подозрително - предвид свръх-интереса ти, начина, по който се ангажираш с тази тема...
Самият факт, че трескаво питаш по темите, по форумите, и се притесняваш толкова, може би сочи, че осъзнаваш, че има нещо нередно в цялата работа. А може би ти самият имаш конфликт на ниво емоции и на ниво разум, доколко е приемливо да общуваш активно с малки деца.
Всъщност за това ти препоръчвам да отидеш на психолог, за да разбереш каква може да е причината за това влечение, а може би и ти сам самия да си промениш отношението - напр. да спре да ти пука какво мислят хората, или пък - да спреш да се вълнуваш от децата - доколкото това е възможно.
В крайна сметка не е казано, че нещата трябва да са непременно черни или бели -
аз лично се надявам, че не си "прикрит педофил", и че ще можеш да се оттърсиш от обсесивното си поведение (очевидно и на теб ти причинява страдание), и че ще можеш да сублимираш (https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%86%D 0%B8%D1%8F_(%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D 0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F)) импулсите си в дейност, която да е полезна за теб и за другите. Ако някога решиш да се занимаваш с деца, добре е това да не е породено от перверзно или невротично желание. Важно е ти като човек да не вредиш, да не си вреден.
В тоя ред на мисли дори една невинна комуникация и просто желаене да "помагаш" и да "закриляш" може да е вредна за получателя. Неслучайно има изрази като емоционален инцест, емоционално насилие, дори когато отсъства сексуалния акт и директното блудстване.
Но каквото и да изпиша по темата, а идеи и различни ъгли на проблема ти определено съществуват, най-добре посети психолог, започни да четеш литература по въпроса, и се опитвай да не се обезкуражаваш от осъдителното отношение, което неизменно ще получаваш. Не всеки може да се заеме със случай като твоя, мислейки и за твоето добро, разграничавайки се от факта, че имаш някакви интереси, които противоречат на социалните и моралните норми.
И чети, чети много. Духовна литература, психоаналитична литература, философия, етика. Това винаги помага.
Благодаря ти за хубавия отговор, наистина.
Сега ще допълня нещо което не съм споменал. Първо не съм имал детство, поради здравословни причини, (нямах възможността да излизам като другите деца и да играя), второ разбрах че преди да се родя, съм щял да си имам брат или сестра, но нещо се е случило и за това съм единствено дете. Майка ми е забраменяла за първи път на 23, а мен ме е родила на 30. Самата мисъл че съм щял да си имам брат или сестра ме побърква,а аз толкова искам, и другото което е, че преди време имах момиче със което бяхме като брат или сестра, но тя замина за друга държава и не сме общували почти 7 години.
Може би от там идва цялата работа, и колкото останалите да ме плашат че съм бил педофили или не, аз си знам че не съм.
За това сега ми е тъжно и като видя може би някое момиченце и ми напомня и за това може би искам това.
Знам че звучи глупаво, но това е истината.
На мен ми е интересно също така - какво очакваш да получиш от децата? Все пак говорим за взаимоотношения, и е добре да са ясни мотивациите на всички участващи.
И също, пускаш тема и искаш мнения, но се ядосваш, че не те окуражаваме ли?
Ако имаш нужда от окуражаване, ето ти - ами бъди си себе си, бъди ексцентричен, щом не вредиш на другите (да не ги насилваш физически или емоционално). На английски има един израз: let your freak flag fly - бъди си ексцентричен, щом не пречиш на другите.
Ала това би ли те успокоило? Ето го по-важния въпрос.
Ти осъзнаваш сам, че има нещо друго в желанието ти. Не знам какво е то, но явно и теб те притеснява или го осъзнаваш, че не е редно, и сега се опитваш да се оправдаеш всячески. От тук и постоянното напомняне - "ама аз не искам да спя с тях, не искам да спя с тях." Добре, разбрахме.
Ако си толкова сигурен в себе си, защо ти е толкова необходимо да чуеш и отвън, че си нормален, че всичко ти е наред?
Голям човек си и трябва да можеш да понесеш отговорността, и реалността, че може би, вероятно е, и да не си нормален. И трябва да можеш да живееш с това, в случай че е вярно...
Плюс това, ние не сме професионалисти, тук сме млади хора, не всички имат оформено мнение по всички въпроси.
Отиди на професионалист с цел себепознание, барем ти стане ясно за какво иде реч. Дали пък просто не е, защото не си имал малък брат/сестра, като си пораствал, или е нещо друго, по-сериозно.
Но не бягай от Истината.
И се научи да живееш със себе си, какъвто и да си.
В крайна сметка постъпките не са без значение, ето това ти е успокоението. Може да си всякакъв вътрешно (напр. агресивен, гневлив или каквото и да е), но ако не реагираш спрямо нагласите си (напр. да убиваш хора), това все пак е достойно за уважение.
Спирам и аз. Мисля че бях достатъчно ясна.
Добре, така казано, с нероденото дете, се обяснява голяма част от темата.
Това не отменя да посещаваш психоаналитик, според мен.
Понякога е голяма травма в чисто семеен аспект, но си действа по "невидим", несъзнаван начин, пряко на някой член на семейството, ако не и на цялото. Не съм специалист, пак казвам, но съм попрочела това-онова.
На мен ми е интересно също така - какво очакваш да получиш от децата? Все пак говорим за взаимоотношения, и е добре да са ясни мотивациите на всички участващи.
И също, пускаш тема и искаш мнения, но се ядосваш, че не те окуражаваме ли?
Ако имаш нужда от окуражаване, ето ти - ами бъди си себе си, бъди ексцентричен, щом не вредиш на другите (да не ги насилваш физически или емоционално). На английски има един израз: let your freak flag fly - бъди си ексцентричен, щом не пречиш на другите.
Ала това би ли те успокоило? Ето го по-важния въпрос.
Ти осъзнаваш сам, че има нещо друго в желанието ти. Не знам какво е то, но явно и теб те притеснява или го осъзнаваш, че не е редно, и сега се опитваш да се оправдаеш всячески. От тук и постоянното напомняне - "ама аз не искам да спя с тях, не искам да спя с тях." Добре, разбрахме.
Ако си толкова сигурен в себе си, защо ти е толкова необходимо да чуеш и отвън, че си нормален, че всичко ти е наред?
Голям човек си и трябва да можеш да понесеш отговорността, и реалността, че може би, вероятно е, и да не си нормален. И трябва да можеш да живееш с това, в случай че е вярно...
Плюс това, ние не сме професионалисти, тук сме млади хора, не всички имат оформено мнение по всички въпроси.
Отиди на професионалист с цел себепознание, барем ти стане ясно за какво иде реч. Дали пък просто не е, защото не си имал малък брат/сестра, като си пораствал, или е нещо друго, по-сериозно.
Но не бягай от Истината.
И се научи да живееш със себе си, какъвто и да си.
В крайна сметка постъпките не са без значение, ето това ти е успокоението. Може да си всякакъв вътрешно (напр. агресивен, гневлив или каквото и да е), но ако не реагираш спрямо нагласите си (напр. да убиваш хора), това все пак е достойно за уважение.
Спирам и аз. Мисля че бях достатъчно ясна.
Така е, и си напълно права. Мисля че това е причината, защото искам сестра и относно какви са ми намеренията към нея ли, просто тя да ме обича като брат и аз да си я обичам като сестра, само това нищо повече.
Ще поработя Над и Върху себе си. Благодаря ти, и ако може да попитам, със психика ли се занимаваш?
Иначе ще потърся някого, който да помогне да разбера Себе си, що за човек съм и какви са ми намеренията.
Братле, осъзнаваш ли колко истории (реални) има в миналото, при които педофили започват именно така "непедофилския" си път пред обществото. Въобще не ми обяснявай кой е умен и кой не, защото едното няма нищо общо с другото. Няма значение, дали си педофил или не - за мен си чист скрит педофил, слушал съм и много истории, в които големите "батковци" си играят с малките дечица и историите нямат Happy End (по-точно имат хепи енд само за такива като теб). Дори и по някаква случайност да не си скрит педофил, ти си болен и имаш нужда от помощ, що ли? Защото има си една мисъл, че всичко си ходи с възрастта, всичко си идва с възрастта. Както курвите да ходят с 30-40 годишни мъжаги на по 20 години не е нормално, така и твоето не е нормално.
П.С. Виждал ли си възрастен лъв да се събира с малките на "съседа" и да си играят?
А не, аз бях до тук. Мисля че бях достатъчно ясен. Защо веднага си мислете най най лошото ии веднага си мислете че става дума за педофилско? Ужас, наясно съм че педофилите се представят като добри приятели и нямат лоши намерения, то е ясно че няма да си признаят, защо не проумеете че не съм такъв, Ако бях педофил щях ли да пускат темата за да искам одобрението на странични хора? Замислете се, има разлика. Не съм такъв но като гледам няма смисъл да го казвам наистина.
Значи една девойка на 14 години по закон може да има секс със пълнолетен, а 13 годишна не може да има приятелски отношения със пълнолетен, ако се знае че той няма да и посегне. Благодаря ви все пак!!!
Братле, осъзнаваш ли колко истории (реални) има в миналото, при които педофили започват именно така "непедофилския" си път пред обществото. Въобще не ми обяснявай кой е умен и кой не, защото едното няма нищо общо с другото. Няма значение, дали си педофил или не - за мен си чист скрит педофил, слушал съм и много истории, в които големите "батковци" си играят с малките дечица и историите нямат Happy End (по-точно имат хепи енд само за такива като теб). Дори и по някаква случайност да не си скрит педофил, ти си болен и имаш нужда от помощ, що ли? Защото има си една мисъл, че всичко си ходи с възрастта, всичко си идва с възрастта. Както курвите да ходят с 30-40 годишни мъжаги на по 20 години не е нормално, така и твоето не е нормално.
П.С. Виждал ли си възрастен лъв да се събира с малките на "съседа" и да си играят?
Да, виждал съм възрастен, да си играе със децата на съседите. Аз не съм възрастен все пак моля.
Нямам съмнение, че си вярваш, че не си педофил, и че в момента наистина не си, ама работата е там, че има възможност да почувстваш други по- палави пориви като се гушнете с някоя малка "сестричка", разтапяйки се в обятията й. :D :smt077 Аз, например, сигурно бих извършил грях в такава ситуация ако бях с твоята болна глава. :D :D
Нямам съмнение, че си вярваш, че не си педофил, ама работата е там, че има възможност да почувстваш други по- палави пориви като се гушнете с някоя малка "сестричка", разтапяйки се в обятията й. :D :smt077
хааххаха, не ми се мисли, ако започнат да играят на чичко доктор :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:D :D :D :D Само от тия помисли ми се "допедофилства" и на мен, пък за него не знам... :D :D Шегувам се иначе, между другото :D :D Ама забранения плод може да ти се стори неустоим, желаещия да си батенце, как ще се спреш тогава като ти щръкне палката?! :D
Значи една девойка на 14 години по закон може да има секс със пълнолетен
Я ми покажи къде го пише този закон.
Виж сега, незнам за какво ти е да си приятел с лапета, при положение, че нито са ти на акъла, нито са ти на интелектуалното ниво, или нивото ти е едно такова простовато и се връзваш ти на акъла им ? Консултация с психолог ти трябва определено
Закона няма нищо против за приятелството, в закони има наредби в които да защити детето от педофили, можем да излизаме да се виждаме и да си бъдем приятели, но имам ли какъвто и да е сексуален контакт със нея или целувка го загазвам.
По закон след 14 години момичето може да има и секс със пълнолетни, но в закона понятието приятели или гаджета Не съществува. Това е за потребителя по горе който пита за закона, ако иска мога да го намеря и да го постна, само кажи.
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 15:30
Ами момченцата?
Както ти казах, самата дума педофил в буквалния си смисъл не препраща задължително към секс с малки деца, а означава "човек, който обича децата". Сексуалния подтекст е по- скоро частен случай.
Не си ме разбрал правилно. Не съм казвал, че ако познаваш малки деца си педофил. В такъв случай всички трябва да сме педофили. Но ти казваш, че искаш да се сприятелиш с малко момиче и да я обичаш като сестра. Това вече е педофилия, дори наистина да нямаш намерение да правиш секс с нея.
Ами момченцата? Отговор-да, но не със лоши намерения.
Както ти казах, самата дума педофил в буквалния си смисъл не препраща задължително към секс с малки деца, а означава "човек, който обича децата". Сексуалния подтекст е по- скоро частен случай.
Не си ме разбрал правилно. Не съм казвал, че ако познаваш малки деца си педофил. В такъв случай всички трябва да сме педофили. Но ти казваш, че искаш да се сприятелиш с малко момиче и да я обичаш като сестра. Това вече е педофилия, дори наистина да нямаш намерение да правиш секс с нея.
Наистина ли? Значи първо педофилия е сексуално влечение към деца, а сега и приятелски отношения или уважение пас ке оказва същото, дали? Ами ако ти кажа че имам 17 годишна приятелка със която ходим, а странично просто един вид обичам деца това за тебе пак ли е педофилия да попитам? Ти под сприятеляване какво имаш предвит,нищо че сам си си отговорил на въпроса. Да познаваш и да се сприятеляваш не е огромна разлика, и в двата случая пак ги познаваш, а аз като се сприятеля примерно нито ще я търся нито ще искам да излизаме, а 17 годишната ми приятелка също обича деца, тя каква е?
Нека започнем отначало.
Вие гледате заглавието (Влечение към деца) и веднага и повечето а даже и всички си мислите че става дума за педофилия, ама не и няма такова нещо. Значи че уважаваш някое дете и го обичаш като сестра и те прави педофил така ли. Ами добре аз нали съм на 20 почти 21, имам братовчедка която е на 7 години, и си я обичам като сестра, но не се възползвам със прегръдки и каквото да било, давам го като пример и сега какво педофил ли съм или е различно.
Това че по закон момиче на 14 години може да прави доброволен секс със пълнолетен, а на 13 не може да има приятелски отношения. Добре разбирам ако 20 годишен се интересува силно от момичета под 14 годишна възраст, това ще го прави със цел, със цел да потопи чушката както му се вика. А в този случай си говорим нещо различно.
Аз например в моя квартал като отида на площадката и там има деца, и като се сприятелявам със тях и играем заедно, а да допълня че има и други по големи които също играят, това ме прави педофил така ли? Ами да Не казвам че един приятел се е записал на червен кръст и там веселят деца, но не знаеш кое момче тайно ще се възползва от дете по време на занималнята, да но аз нито се възползвам нито нищо, но само защото съм добър и никога няма да им посегна, защото се знаем само и вече всички от горе ми.
Това, което се опитвам да ти кажа е, че някой по- назад в темата те беше нарекъл педофил, а ти каза, че не си (както твърдиш и сега). Аз ти казвам, че педофил не препраща задължително към сексуално влечение, може да обичаш децата и като свои братя или сестри и пак си педофил Q.E.D.
Но не очаквам човек, който не намира разлика между познанство и приятелство да разбере какво му казвам.
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 17:34
Ами момченцата? Отговор-да, но не със лоши намерения.
А искаш да си играеш с тях? Да ги гледаш, възпитаваш? Щото ако някоя жена говори как много обича децата и иска деца- е велика, а ако е мъж- педофил. А това са чувства.
Това, което се опитвам да ти кажа е, че някой по- назад в темата те беше нарекъл педофил, а ти каза, че не си (както твърдиш и сега). Аз ти казвам, че педофил не препраща задължително към сексуално влечение, може да обичаш децата и като свои братя или сестри и пак си педофил Q.E.D.
Но не очаквам човек, който не намира разлика между познанство и приятелство да разбере какво му казвам.
Разбира се, но нали все пак това е форум, така че можеш да кажеш и аз да се опитам да те разбера.
Ти за какъв ме мислиш? ако отговорът е ДА, поясни защо!!! Аз знам че педофил означава сексуално влечение, а не защото си добър, аз като обичам брачетка си това Не мисля че е педофилия, и добре по твоята логика да Не обичаме, а да мразиме децата, така ли е? Както казах нещата не са такива каквито изглеждат и съм казал и причината, че съм щял да имам брат или сестра и съм я изгубил, и сега просто ми е мъчно един вид.
И аз да бях страничен човек и някой да ми каже че има влечение към деца със добри намерения, и аз щях да реагирам така, но работата е такава че съм се изразил грешно и за това всеки от вас си мисли нещо което Не е вярно.
Както казах имам си приятелка на 17 години, но се срещам и със деца след училище, някой от тях ги познавам, също така и от площадката и от общи приятели или комшии. Това че се привързвам към тях или че някои от тях ги имам като сестра не ме прави педофил мисля. Поясни повече за педофилията че да се светна моля те, какво означава за тебе това, нали е сексуално влечение или възрастен който се интересува от деца със цел да блудства и ги опипва и да се възползва.
Поясни ми моля те.
А искаш да си играеш с тях? Да ги гледаш, възпитаваш? Щото ако някоя жена говори как много обича децата и иска деца- е велика, а ако е мъж- педофил. А това са чувства.
Нима, значи само жените имат право да обичат деца, а ние момчетата сме педофили, трябва ли пак да казвам че педофилия е вид престъпление или психическо разтройство, един вид сексуално влечение, а щом няма нинакви лоши намерения или сексуално влечение това Не го прави педофил. Моля ви вече минаваме границата. По същата логика всички момчета които имат сестри са педофили а защо не и татковците, ужас.
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 17:52
Нима, значи само жените имат право да обичат деца, а ние момчетата сме педофили, трябва ли пак да казвам че педофилия е вид престъпление или психическо разтройство, един вид сексуално влечение, а щом няма нинакви лоши намерения или сексуално влечение това Не го прави педофил. Моля ви вече минаваме границата. По същата логика всички момчета които имат сестри са педофили а защо не и татковците, ужас.
Точно това иронизирах. А това са бащини чуства. Да обичаш децата няма нищо лошо. Да ги гледаш, да си играеш с тях - това са бащини чувства. Тук не го разбират защото повечето са неуравновесени младежи. Освен това не всички мъже харесват така децата.
Точно това иронизирах. Че това са бащини чуства. Да обичаш децата няма нищо лошо. Да ги гледаш, да си играеш с тях - това са бащини чувства. Тук не го разбират защото повечето са неуравновесени младежи. Освен това не всички мъже харесват така децата.
Да, има различни чувства, с цел възползване, бащини или братски и даже педофилски.
Не разбра ли че моите не са педофилски но не съм и баща, моите са като батковски, все едно съм брат или добър приятел.
Един вид целта ми не е да се възползвам, а просто да ги защитавам уча, що не и да си играя със тях и обичам като сестра ако разбираш, това не са педофилски пак казвам. Аз също нее съм такъв, но просто казвам че ако бях педофил щях да посетя психолог, но като не съм исках да ви споделя, а вие започвате със заплахи и всякакви.
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 17:59
Ама то не е задължително да си баща биологичен за да ти идва от вътре. Жените са същите.
но просто казвам че ако бях педофил щях да посетя психолог
А ако психологът работи в детска градина
ще го посещаваш по два пъти на ден.
Разбира се, но нали все пак това е форум, така че можеш да кажеш и аз да се опитам да те разбера.
Ти за какъв ме мислиш? ако отговорът е ДА, поясни защо!!! Аз знам че педофил означава сексуално влечение, а не защото си добър, аз като обичам брачетка си това Не мисля че е педофилия, и добре по твоята логика да Не обичаме, а да мразиме децата, така ли е? Както казах нещата не са такива каквито изглеждат и съм казал и причината, че съм щял да имам брат или сестра и съм я изгубил, и сега просто ми е мъчно един вид.
И аз да бях страничен човек и някой да ми каже че има влечение към деца със добри намерения, и аз щях да реагирам така, но работата е такава че съм се изразил грешно и за това всеки от вас си мисли нещо което Не е вярно.
Както казах имам си приятелка на 17 години, но се срещам и със деца след училище, някой от тях ги познавам, също така и от площадката и от общи приятели или комшии. Това че се привързвам към тях или че някои от тях ги имам като сестра не ме прави педофил мисля. Поясни повече за педофилията че да се светна моля те, какво означава за тебе това, нали е сексуално влечение или възрастен който се интересува от деца със цел да блудства и ги опипва и да се възползва.
Поясни ми моля те.
Ако не се лъжа, а и двамата знаем, че съм прав, вече три пъти ти обясних, че самата дума педофилия може да е по- общо понятие. Разбира се в българския се използва като вид психическо заболяване или нещо подобно (не знам какво е точно според психологията/психиатрията).
От моя гледна точка това не е ненормално/неморално поведение. Просто за себе си не го приемам защото не обичам малки деца, дори и по- малките ми братовчед(к)и.
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 18:07
Ако не се лъжа, а и двамата знаем, че съм прав, вече три пъти ти обясних, че самата дума педофилия може да е по- общо понятие. Разбира се в българския се използва като вид психическо заболяване или нещо подобно (не знам какво е точно според психологията/психиатрията).
От моя гледна точка това не е ненормално/неморално поведение. Просто за себе си не го приемам защото не обичам малки деца, дори и по- малките ми братовчед(к)и.
Някои жени също не си гледат децата. Това, че ти нямаш разбирателство, не означава , че всички обичащи деца са педофили.
Някои жени също не си гледат децата. Това, че ти нямаш разбирателство, не означава , че всички обичащи деца са педофили.
Провери какво означава παιδί, какво означава φίλεω и тогава пак ела да словоблудстваш.
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 18:21
Провери какво означава παιδί, какво означава φίλεω и тогава пак ела да словоблудстваш.
Ти направи още 1000 справки и тогава говори каква любов какво представлява. Човешкия мозък не е просто съставен, а думата обич не включва 1 значение.
Вижте какво!!! Нека да се изясним и да приключим със глупостите, нека да питам и кажа по друг начин.
Първо нали знаете че човешката психика е различна и всеки разсъждава различно. Някои от вас са примерно на 20 години и сега разсъждават по един начин, но като станете на 40 ще разсъждавате по друг начин.
Вината е моя за тези отговори защото не съм се изказал правилно. За това нека да започнем така и да ви задам няколко въпроса.
Нормално е човек като разбере че някой батко като мене като има влечение към деца и да си помисли най лошото за педофилия и подобни, но в този случай нещата са различни, и съм сигурен че ако заглавието беше написано по друг начин и думата ВЛЕЧЕНИЕ я намаше в заглавието отговорите може би щяха да бъдат различни.
Ако аз съм на вашето място, и някой да публикува че има влечение към деца и аз щях да отговарям като вас.
Сега ще изключа понятието ПЕДОФИЛИЯ, и ще поясня защо, защото аз нямам сексуално влечение към деца и това Не ме прави такъв, щом нямам лоши намерения значи работите Не са чак толкова зле, за това искам и да ви помоля и вие да спрете да ме наричате такъв. Първо да погледнем нещата от по закон. Първо в закона няма понятието приятелство, гаджета или ходене. В закона пише че ако пълнолетно лице направи опит за изнасилване или блудство със малолетна (под 14 години) се наказва, ако се съвъкупи или има сексуален контакт със малолетно лице (под 14 години) се наказва, това са причините за наказване по закон, иначе закона няма нищо против малолетна да е приятел със пълнолетен. Също така, по закон ако момичето има 14 години, има право да прави доброволен секс със пълнолетно лице, което означава че 14 годишна може прави секс и със над 20 годишен младеж, но понятието приятелство не съществува. Всички ги знаем сегашните момичета как се контят и че много от тях на по 14-15-16 години губят девствеността си, но тук ставаше въпрос за секс, а в моя случай аз Не искам секс, а приятелство. На повечето малолетни момичета (13 годишни примерно) имат приятелки на по 16 години да кажем, а тези 16 годишни ходят със младежи като мене и от там идва цялото запознанство.
А вие какво си мислите че 13 годишните на училище не познават големите батковци от 12 клас ли примерно.
Сега въпрос към всички родители и към тези които не са родители. Имате деца, или някое малко момиченце да кажем 13 годишна, тя излиза не знаете със кого ходи и какво прави нали, но все пак тя се сприятелява със някой младеж на 20 или 21 години, още не сте го видели, какво първо ще ви мине през главата? Ами ако примерно момчето е добро и свястно и като го видите ще разберете че можете да му имате доверие, ами ако дъщеря ви го представи като добър приятел, а не някой който се крие как бихте реагирали? Да кажем че се запознаят на площадка или когато вашата дъщеря се прибира от училище. Тук има няколко варианта. И аз ако съм родител ще реагирам по следния начин.
Първо Не бих го определил като педофил, и то само защото са се запознали, запознанството не е незаконно, и това че са се запознали не означава че е педофил, ако наистина се сближат и ако това момче се представи и на родителите това означава че е наистина момчето е свястно и няма причина за тревога, но ако се крие от родителите и се интересува от момичето, то явно нещата Не са на добре, и може би иска да я мине и после да я зареже. Нали разбирате?
Ясно е че децата са наивни и лесно могат да го отнесат, колко му е на някой батко да я излъже и после да се чудим какво да прави, но тука си говорим за един вид престъпление, но ако няма престъпление и наистина момчето няма подобни намерения, вие какво няма да позволите това приятелство ли?
Още повече че повечето непълнолетни момичета на по 15-16 години ходят със батковци на моята възраст, и правят много неща, излизания, дискотеки, секс, а никой не им държи сметка и родителите не знаят със кого ходят и какво правят.
Значи по закон 14 годишна може да прави секс със пълнолетен, 16 годишните момичета са като каки вече и правят каквото си искат, а ако момичето а малко под тази граница (13 годишна) не може да има приятелски отношения със пълнолетен ли?
Аз така тълкувам нещата, вие си знаете!!!
а думата обич не включва 1 значение.
Нали и аз това се опитвам да кажа.
Нали и аз това се опитвам да кажа.
А тебе правилно ли те разбирам, мразиш деца, и всеки който обича деца или сестрите си значи е педофил.
Познавам едно момче на 19 години, има сестра на 8, и хич не се интересува от нея, тогава ще говорите лошо за него, ако си я обича пък значи е педофил по твоята логика.
Познавам едно момче на 19 години, има сестра на 8, и хич не се интересува от нея, тогава ще говорите лошо за него, ако си я обича пък значи е педофил по твоята логика.
Няма да говоря лошо за него.
Теб когато те наричам педофил имам предвид, че обичаш деца (да си играеш с тях, да сте приятели, да ги учиш както казваш) и нищо повече.
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 19:01
Няма да говоря лошо за него.
Теб когато те наричам педофил имам предвид, че обичаш деца (да си играеш с тях, да сте приятели, да ги учиш както казваш) и нищо повече.
А ти ако имаш дете на сила ли ще го правиш? Това не е педофилия.
BlauMeise
10-21-2015, 19:06
А не, аз бях до тук. Мисля че бях достатъчно ясен. Защо веднага си мислете най най лошото ии веднага си мислете че става дума за педофилско? Ужас, наясно съм че педофилите се представят като добри приятели и нямат лоши намерения, то е ясно че няма да си признаят, защо не проумеете че не съм такъв, Ако бях педофил щях ли да пускат темата за да искам одобрението на странични хора? Замислете се, има разлика. Не съм такъв но като гледам няма смисъл да го казвам наистина.
Значи една девойка на 14 години по закон може да има секс със пълнолетен, а 13 годишна не може да има приятелски отношения със пълнолетен, ако се знае че той няма да и посегне. Благодаря ви все пак!!!
Никой и никога не може да бъде сигурен, кой на кого може да посегне и по какъв повод. Ако имам дъщеря на 13 и разбера, че някой като теб се държи „приятелски' с нея просто бедна ти е фантазията какво ще се случи...Поведението ти е абсолютно неприемливо, а това какво детство си имал не е оправдание, защото здравомислещите възрастни хора не постъпват така. 100 на 100 отклонение от нормата....
А ти ако имаш дете на сила ли ще го правиш? Това не е педофилия.
Аз като имам дете ще го възпитам така, че да не го мразя. Не съм казал, че мразя всички малки деца, но на повечето родителите им са проспали детството им, откъдето идва и проблема на самите деца. Те не са виновни, че са лигави, тъпи и т.н.
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 19:12
Аз като имам дете ще го възпитам така, че да не го мразя. Не съм казал, че мразя всички малки деца, но на повечето родителите им са проспали детството им, откъдето идва и проблема на самите деца. Те не са виновни, че са лигави, тъпи и т.н. щом мислиш по този начин значи все още не си готов за деца. Иначе ако станеш баща ще си измениш най вероятно начина на мислене.
Разбира се, че не съм готов. Кой е готов за деца на 18?
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 19:24
Разбира се, че не съм готов. Кой е готов за деца на 18?
1 милион цигани у нас
1 милион цигани у нас
Това е друг въпрос.
Не че са в състояние да ги възпитават (или дори да ги изхранват), но е факт, че ги правят.
Я ми покажи къде го пише този закон.
Ох... бахти тълкуването на закона правиш хахаха ти направо го пренаписваш! :D Браво, браво! Да не си някой бъдещ общински съветник, та да се опражняваш във форума?
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 19:36
Това е друг въпрос.
Не че са в състояние да ги възпитават (или дори да ги изхранват), но е факт, че ги правят.
Правят ги по закони на природата. Правят ги със същото желание за поколение и семейство, със същите чувства на обич. Разликата е в ркултурите култура, среда, образованост, условия.
При нас процесите са възпитани по друг начин. Факт е обаче, че в момента демонстрираш незнание и глупости относно детската обич.
Правят ги по закони на природата, но колко от тях са наистина способни да отгледат стойностен човек?
И не мисли, че всички си обичат децата, някои ги правят заради помощи, други ги продават...
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 19:47
Правят ги по закони на природата, но колко от тях са наистина способни да отгледат стойностен човек?
И не мисли, че всички си обичат децата, някои ги правят заради помощи, други ги продават...
Те са отгледани по един начин, имат свой начин за разбиране, следват свои правила и традиции и не са по-нещастни. Така са свикнали. Отделно че нямат много мозък и не му мислят. Разбира се, че и при тях има грешки.
Няма спор, че културата им е различна. Те живеят по друг начин и все пак не мисля, че са готови за деца на 18- 19 години.
golemiq_korab_minava
10-21-2015, 20:34
Няма спор, че културата им е различна. Те живеят по друг начин и все пак не мисля, че са готови за деца на 18- 19 години.
Така мислиш щото си отгледан в по цивилизована среда съответно начинът ти на мислене още е на тинейджър и няма как да разбереш. Циганите са по закалени на 18. Е, че не използват противозачатъчни и после нямат грижа и желание към децата си голяма част също е вярно.
Никой и никога не може да бъде сигурен, кой на кого може да посегне и по какъв повод. Ако имам дъщеря на 13 и разбера, че някой като теб се държи „приятелски' с нея просто бедна ти е фантазията какво ще се случи...Поведението ти е абсолютно неприемливо, а това какво детство си имал не е оправдание, защото здравомислещите възрастни хора не постъпват така. 100 на 100 отклонение от нормата....
И какво ще се случи и защо? Събирам мнетия на такива като тебе и не разбирам какъв ти е проблемът, ако 13 годишно момиче има приятел на 20 години. Но като казвам приятел нямам предвит харесване, ходене любов или секс, а самата мисъл просто да се знаят и да са приятели, независимо дали да се виждал или не.
Казвам просто приятели, и какъв ти е проблемът ако е само това?
А моля те кажи, как постъпват здравомислещите хора както казваш 100 на 100, допълни и това.
BlauMeise
11-26-2015, 19:28
И какво ще се случи и защо? Събирам мнетия на такива като тебе и не разбирам какъв ти е проблемът, ако 13 годишно момиче има приятел на 20 години. Но като казвам приятел нямам предвит харесване, ходене любов или секс, а самата мисъл просто да се знаят и да са приятели, независимо дали да се виждал или не.
Казвам просто приятели, и какъв ти е проблемът ако е само това?
А моля те кажи, как постъпват здравомислещите хора както казваш 100 на 100, допълни и това.
Питаш отговарям, отговора се съдържа в предишния ми отговор. Сложи си очила....
възбуждат те на няк'во ниво, признай си!
Smrazqvashta
12-03-2015, 06:56
...Ако бях педофил щях веднага да потърся помощ или да посегна на живота си, но истината е че Не съм такъв.
...Както ви казвам Не съм педофил, защото нямам никакви намерения към деца
...Иначе пак казвам че нямам никакви сексуални намерения към тях
...Педофил ли съм или не?
Как е възможно да отричаш едно нещо напълно, а в същото време да се съмняваш в него?
Щом сам имаш съмнения към собствените си предпочитания, според мен проблем наистина има, било то и нищожен.
На 16 съм и си имам по-малка сестра на 12, почти 13. Мога да кажа, че донякъде те разбирам. Чувството да защитаваш и да искаш да почувстваш някой като брат или сестра е нормално. Всички го обърнаха на 'луд си' и 'педофил си, търси помощ' - и тях разбирам. Ако си имах дъщеря на 12-13 и знаех, че някой (който не ми е толкова близък и не знам кога какво може да му мина през ума) иска с нея това, което ти искаш с някакви момиченца.. нека да кажем, че реакцията ми нямаше да е твърде положителна. Ако знам, че си горе-долу свестен, със сигурност ще искам дълъг разговор с теб, ако искаш да продължиш да я виждаш - като цяло.
Виж, не е било преди много време, когато и аз бях на 13. Тогава ми се струваше, че съм много голяма. Естествено. Като цяло, винаги съм била с година-пет над връстниците си.
Ако има такова момиченце, което се държи с теб като с по-голям брат - добре. Проблема е, ако се опиташ да се 'сприятелиш' с някое и то не чувства същото. Надявам се, че знаеш какво минава през главите на хората в тая възраст. Всичко може да те изкарат. Даже може и някоя от тях да вземе, че да помисли, че я харесваш. Или обратното - тя да те харесва.
Няма да си губя времето да те наричам педофил. Глупаво ще е от моя страна, след като нито те познавам, нито имам правото. Според това, което прочетох, поне.
HollyGolightly
05-13-2016, 00:09
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0c/b4/0d/0cb40d6933f8712e71c57b3eec7a63b4.jpg
baby_baby
05-13-2016, 10:59
Не си педофил просто искаш да имаш с кой да си споделяш малките деца са много сладки и аз съм сама и понякога е много гадно
АгентМура
05-13-2016, 11:34
:D :D :D :D http://1.bp.blogspot.com/-VAcLlOinsas/TWZyx6V41yI/AAAAAAAAAyc/uG2u7_tcZKI/s1600/pedobear6eg.jpg
HollyGolightly
05-14-2016, 04:10
Не си педофил просто искаш да имаш с кой да си споделяш малките деца
http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/08/GIF-Excuse-me-WTF-OMG-DAFUQ-Say-what-What-GIF.gif?gs=a
MalePan7her
05-14-2016, 10:43
Холи, тя просто иска да споделя малките деца и с някой друг, мисля, че е време да постнеш педобеар, но в по голяма резолюция