Влез

View Full Version : Някакви съвети за разнообразяване на иначе скучния ми живот..

Speedyyyy
10-22-2015, 21:52
Здравейте,

Пише ви момче на 23години, работя във сферата на търговията, един ден бачкам, два почивам и обратното... ако не съм на работа да ми минава поне половината от деня направо откачам вкъщи...

Или седя като келеме пред компа, Тв-то или спя... Единственото ми хоби е фитнеса, ходя 3-4пъти седмично, футбол от време на време и до там... нямам никакви приятели и ми е адски скучно и тъпо, не излизам, направо съм станал вълк единак...иска ми се да ходя навън да купонясвам от време на време,но уви няма с кой.. Да не говорим за момичетата изобщо никой не ми обръща внимание, дори в фб никой не отговаря... чувствам се, че все едно съм квазимодо и всички ме избягват... не знам защо е така, но в последните години останах сам като пън :(

Някакви съвети за разнообразяване на иначе-така скучния ми живот? толкова филми, сериали изгледах, че ми става лошо направо...нещо друго което към което мога да се насоча? Книги - стига толкова...

Нови приятелства просто не виждам светлина в тунела, няма вече с кого...

Seattle
10-23-2015, 04:52
Хората са това което разнообразява живота, намери си приятел(и)! Ако имаш пари може да ходиш напред назад но рано или късно и това умръзва, осбенно ако си сам.

Khiiral
10-23-2015, 12:59
Мога да ти предложа едно нестандартно хоби - Pen spinning, има даже и world tournament всяка година. Или пък може да се захванеш с някое ММОРПГ, или да се запишеш на някаква outdoor activity тенис, танци или др. Там ще се запознаеш и с др хора.

Charismatica
10-29-2015, 12:50
Аз съм същата история, на същите години- пълен инвалид в личния живот..скука.Изиграх 1 тон игри- писват..Живота трябва да се живее. Затова записах в университет, за да се разнообразя, за да си намеря приятели и да компенсирам това,което пропуснах в училище,защото бях аутсайдер и постъпих много незряло- резултатът - никакви приятели и развалено детство. Но сега мисля,че ще си наваксам. Искам да купонясвам,да дивея,да съм в компания- абе всичко, от което бягах само допреди 4 години...Ако имаш възможност запиши някъде- хем ще имаш диплома,хем в унито стават най-яките купони:) няма да ти е скучно;)

-/-
11-03-2015, 19:33
Общо взето това със социалните кръгове е идеята на днешното асоциално общество. Университет е добър вариант. Не е гаранция, че ще попаднеш на твои типове там, де. Танци и прочие - ако те влекат. Виж какво ти харесва да правиш и намериш някакъв социален кръг, който се занимава с това. На някои им харесва да четат и ходят по събития, на които се чете - представяне на книги, кафе-книжарници, и т.н. Други обичат да играят компютърни игри и ходят на срещи на гилдии, съюзи или регулярни сбирки на къмюнитито на играта. Трети харесват да програмират - ходят по разни академии, конференции, семинари. Ходил съм по много такива неща, и съм се запознавал с много хора - повечето от които такива, които си струва да познаваш. Може би в по-малките градове не стоят точно така нещата. Това, което казвам е валидно за София.

haritov
11-04-2015, 06:11
кажете от кой град сте и може да измисля нещо

Nasseto
11-04-2015, 08:24
И аз това щях да попитам - кажете в кои градове е по-весело (освен София разбира се), че ми предстои избор на университет и не искам да отивам някъде, където ще е като тука (Балчик) пълна скука.
А иначе за хоби - един приятел от години прави сума ти кинти като продава разни неща на чужденци в ebay - изравя някви боклуци от мазета и тавани и ги пуска и тъпите чужденци сумати пари се ръсят. Честно ви казвам. Мен не ми се занимава, но е вариант хем да се занимаваш с нещо, хем да изкарваш някой лев.

haritov
11-04-2015, 10:58
И аз това щях да попитам - кажете в кои градове е по-весело (освен София разбира се), че ми предстои избор на университет и не искам да отивам някъде, където ще е като тука (Балчик) пълна скука.
А иначе за хоби - един приятел от години прави сума ти кинти като продава разни неща на чужденци в ebay - изравя някви боклуци от мазета и тавани и ги пуска и тъпите чужденци сумати пари се ръсят. Честно ви казвам. Мен не ми се занимава, но е вариант хем да се занимаваш с нещо, хем да изкарваш някой лев.

в Балчик си имате ново стрелбище

познавам се с управителя там готин пич отивай и прави на решето някоя мишена

Beyo
11-04-2015, 16:48
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! :))

Nasseto
11-05-2015, 11:34
в Балчик си имате ново стрелбище

познавам се с управителя там готин пич отивай и прави на решето някоя мишена

Ей, знаех си, че има смисъл да се регистрирам тук за разни готини идеи, мерси пичове

Graffa
11-09-2015, 19:57
Пиши ЛС,може да се запознаем

tori
11-10-2015, 07:24
Добре, а не можеш ли да ходиш на някакви семинари/уроци/курсове по някакъв твой интерес както казаха нагоре? Примерно. Там все ще намериш някой, с когото да ти е приятно. Или пиши на старите познати за по бира/кафе.

golemiq_korab_minava
11-10-2015, 12:47
малко работиш

Nikolche
11-14-2015, 07:16
Предполагам имаш някакви интереси? :) Виж в нета дали/къде около теб се събират подобни хора, запознай се и готово.

qkataa_123
11-15-2015, 08:57
Ами и аз бях така преди но вече си имам приятели....През свободното си време може да слушаш музика или пък да си измислиш нещо което ще те разнообрази ..а доколкото приятелите трябва ти да ходиш при тях а не ти да чакаш те да доидат и да ти заговарят :) Дано да съм ти помогнала малко

Nasseto
11-24-2015, 11:16
Толкова много групи има във ФБ, че няма начин човек да не си намери неговите хора, а и те не са само "виртуални", много от тях се събират или си правят партита и на живо.
Тва е истината, според мен