View Full Version : Моля за съвет и помощ ...
Накратко : Харесвам си момичето , запознах се с нея преди няколко дни - Писахме си във фейсбук, горе долу вървеше разговора .. , бля бля гледах да кажа и някоя друга смешка .. В училище ме гушна без изобщо да очаквам , днес пак , обаче има един странен момент - леко ме избягваше , друго не се сещам - прибрах се исках да и пиша - отговори ми 1 път , писах и още няколко неща и това беше не ми го е видяла съобщението , няма отговор а е на линия ( поне така изписва ) . Дайте ми някакъв съвет какво да направя , иска ми се да се получат нещата м/у нас , но едва ли поне не виждам такива сигнали у нея .. незнам как ще дочакам без да и пиша до вторника .. Много съм объркан , дано ми влезете в ситуацията . Благодаря!
RapExotic
10-31-2015, 06:39
Сигурно се мисли за фиймъс и си отбелязва в едно тефтерче момчетата, които е отрязала.
И в крайна сметка к'во стана, авторе?
https://docs.google.com/forms/d/1Rm2i3cMVsBbNP9DVTMDQUoYOYC-Rr0HR4aUKid1mYH4/viewform?usp=send_form Много ви моля, мили хора, помогнете и анкетката ми попълнете, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! :)))
За триене този коментар , моя грешка - извинявам се !
Дръпнах я питах свободна ли е - тя каза може би .. не ми писа (миналата седмица )
ОТ тази седмица :
Ами говорим си - в училище пак гушкане , казвам и колко е красива и т.н както му е реда , черпих я един сок естествено благодари ми и се надявам с това да съм я спечелил още повече - питах я защо не ми пише там нещо овъртях нещата тя не каза нещо конкрентно - за сега ми изглежда , че има на мен повече от колкото другите , като ме види и се променя изражението поне според мен .. Ще е добре ли да и разкрия какви чувства имам към нея , и как да постъпя ако го направя ? Искаше ми се да се видим и ще направя всичко възможно да си уредя среща идната седмица ..
черпих я един сок естествено благодари ми и се надявам с това да съм я спечелил още повече
:D :D :D :D :D
Не разкривай никви чувства, а я дръпни пак, питай я дали е заета, ако ти каже "не" й кажи, че вече е и че нямаш търпение да се видите еди кога си :Д Тва естествено придружено с подходящ тон и изражение, които би трябвало да ти дойдат на момента, после като излезете действаш и квото стане