Влез

View Full Version : Южен поток викахте

aurissaaaaa
10-31-2015, 19:43
България ще яде дървото като ни заобиколят викахте

преебали сме се били и сме го поднесли на турците викахте

http://clubz.bg/29656-obraten_zavoj_gazovata_drujba_mejdu_turciq_i_rusiq _stigna_do_syd

:rofl:

не знам да се смея ли или да плача...

golemiq_korab_minava
10-31-2015, 20:01
нЕ СЛУЧАЙно става въпрос за Турски поток и Турция, а не за южен и нас =D

ДОТА
10-31-2015, 20:11

Намажи си задника с вазелин и отивай на работа.

defender
10-31-2015, 20:44

Що не питаш немците дали са се пре*бали със северен поток. :rofl:

Освен това южен поток освен България за него имаха мерак още няколко европейски държави, що не питаш и тях защо са имали мерак.

ПП: а и то беше почти ясно, че между Русия и Турция трудно ще има разбирателство, още повече след събитията и търканията в Сирия между двете държави

defender
10-31-2015, 20:51
може да питаш и китайците и те са се пре*бали викаш :rofl:

България пък щеше да внася течен газ от другия край на света с кораби, ама не сме се пре*бали викаш. Къде ти е финансовата логика.

aurissaaaaa
11-01-2015, 05:22
http://img.izismile.com/img/img5/20120208/640/epic_haters_gonna_hate_memes_640_21.jpg

Фактите са, че Русия цака Турция с цената, макар да са се разбрали за друго.

Иронично е, че споменаваш търканията по повод Сирия, 'щото именно това бяха опасенията на тези от нас, които бяха против тръбата - че ще се ползва за политически цели. Еми ... ето че го правят с Турците, пък с България си го правят от време оно - неслучайно най-скъп газ плащаме в Европа.
Да го духат, да го духа и тръбата им, която е на път да пропадне.

А Германците са ми през хуя. Народ на мелези от ВСВ насам, ако изобщо може да се нарече народ тая сбирщина от потомци на заченати от изнасилвания във ВСВ олигофрени, турци и негри без грам национално достойнство.

defender
11-27-2015, 10:36
ауе, верно ли Германия и Русия щели да строят "Северен поток 2", ауей, а кво стана с "Южен поток 1", уе?