Влез

View Full Version : Леко странна ситуация.!?

Smoooke
11-02-2015, 10:12
Един доста близък приятел напоследък се опитва да ми стане още по-близък. Излизаме в компания и всички сме си много добри приятели, но в последната седмица той започна буквално да ме обарва отзад. Честно казано беше доооста неочаквано, но нищо не му казах. Не знам какво трябва да означава това и как да му отвърна??

Баджанака
11-02-2015, 15:48
Иска да те е*е

RapExotic
11-03-2015, 06:43
Ако те беше зяпал като кретен сигурно по-лесно щеше да се досетиш какво иска..

DarkManX
11-03-2015, 08:37
За да хваща отзад вероятно ти прави някакви намеци, на които ти сама трябва да си отговориш, и отнсно това как да му отвърнеш зависи от това дали и ти го харесваш и дали искаш да имаш нещо повече с него.

Smoooke
11-03-2015, 15:59
Да бих искала да има нещо между нас, но не знам как да му отвърна ако отново започне да ме обарва.
Някакви съвети от личен опит или просто как вие бихте постъпили при положение че харесвате човека?

inewton
11-03-2015, 16:14
Да бих искала да има нещо между нас, но не знам как да му отвърна ако отново започне да ме обарва.
Някакви съвети от личен опит или просто как вие бихте постъпили при положение че харесвате човека?

Еми няма как. Трябва да следваш предписанията на Светата Библия. В случая ще ти свърши работа:
"Да го не пожали окото ти; живот ще се даде за живот, око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога." Бит. 19:21

DarkManX
11-04-2015, 10:02

С правенето на мили жестове, усмивки и въпросите относно да се виждате повече.
Останалото времето ще покаже, не е хубаво от раз да се казва на 1 човек, че се харесва.
Поне аз си падам романтик и не обичам прибързаните работи, просто трябва да го накараш да те поиска ;)

Иванът
11-04-2015, 12:40
Иска да те е*е 80 % тоя пич е споменатото момче :)

Beyo
11-04-2015, 16:35
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! :))

Животно
11-07-2015, 20:27

фани го за уя

Somewhere I Belong
11-08-2015, 10:44
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! :))

имаш я =)

linoleum
11-12-2015, 11:39
Аз така опипвах една състудентка, като тряяше да се скупчим около даскала аз винаги и минавах отзад и си играех с дупето й. И тя нямаше нещо против освен да внимава да не ни видят, предполагам, че и тя като теб се е чудила какво ли искам и защо ли го правя. А аз честно казано го правих щото исках да я чукам ама не знаех как да и го кажа, в смисъл, тогава мислех, че трябва на едно момиче да му се свалят звезди и да му се обръща внимание, а аз нямах желание да правя тоя театър, исках само краката й на два без десет и това е....
След време си спомнях за тези мои действия и за това дали не е трябвало да действам.... сега като й гледам снимки мисля, че правилно не съм предприел действия....:)))

та.... той вижда в теб магнетична жена..... отзад го привличаш, но отпред го отблъскваш... :) хехех

baby_baby
11-12-2015, 21:19
Е защо не му каза нещо?

Ако ти е неприятно следващия път му кажи да не прави така защото не ти е приятно

Melancholia St. Clair
11-12-2015, 22:30
и да го харесваш и да не го харесваш пак е тъпо да го оставяш да те обарва когато си реши