View Full Version : Секс без кондом
wrongturn1
11-02-2015, 12:50
Аз съм на 16, имам приятел от 2 години, двамата бяхме девствени, до вчера. Правихме го много неочаквано, отидох у тях да гледаме комедия, но така се развиха нещата, че се стигна до секс. Та мисълта ми е, правихме го без никакви предпазни мерки. Не пия противозачатъчни, тъй като разбрах, че имат странични ефекти, които надали ще мога да понеса. Та.. направихме го, аз не бях в овулация, шанса за бременност ми показва че е нисък(Приложението "Моят Календар" отчита, че утре на 03.11 шанса за бременност е среден, но пак се притеснявам). Приятеля ми не свърши в мен, тъй като много добре ме познава и знаеше, че ме е доста страх да не стане беля. Та, прекратихме нещата и за да се уверя, че не е станала беля го карахме на \"ръчни\" и той свърши. Искам също така да ви попитам възможно ли е по време на секса приятеля ми да е отделил предсеменна течност, тъй като прочетох, че в нея има макар и минимален брой спермадозоиди и да съм забременяла. Наистина, видях приятеля ми как свършва, видях и предсеменната течност, видях и спермата, но все още ми е притеснено. Наистина няма как още да разбера дали е станало нещо, тъй като това се случи вчера! Моя приятел ме уверява, че не е свършвал и, че не е отделял каквито и да е течности във вагината ми, но не знам какво да правя. Моля ви за съвет!
fUcKsMiLe
11-02-2015, 14:28
Затова не правете секс без някакви предпазни средства. По-добре страничните ефекти от противозачатъчните, от колкото да ти се налага да гледаш дете, докато си ти още дете. Презервативите вярно, че убиват част от усещането, но ще го преживеете, другия вариант е това, ако не искаш противозачатъчни. Малка си за спирала, иначе щях да предложа това, ако беше раждала и в по-напреднала възраст примерно, но не си. Или противозачатъчни, или презервативи, или и двете. Като не искаш да стане белята се пази, не чакай на момчетата да те пазят - понякога и те не могат/не искат/не ги интересува.
Впрочем гинеколога ще ти каже, кои противозачатъчни ще можеш да "понесеш". Щом си започнала полов живот, ако до сега не си ходила на гинеколог, е добре да започнеш да ходиш съвсем скоро.
wrongturn1
11-02-2015, 17:25
Благодаря Ви!
Здравейте,аз също имам проблем,свързан с темата. Имам приятел от 2 месеца и от близо 1 месец се отпускаме повечко и си позволяваме по-еротични неща,които и двамата искаме. От известно време ходим у тях,а той ляга до мен и започва да ме търка през панталона,това ми харесва,но като го прави наголо,не усещам удоволствие,да не говорим за получаване на оргазъм,понякога дори ме боли,като си вкарва пръста във вагината ми. На някой случвало ли му се е? Може ли да ми помогнете?
Искам също така да ви попитам възможно ли е по време на секса приятеля ми да е отделил предсеменна течност, тъй като прочетох, че в нея има макар и минимален брой спермадозоиди и да съм забременяла.Ние няма как да знаем това! Приятелят ти също - може да е отделил, при секс няма как да го усети това!
Моя приятел ме уверява, че не е свършвал и, че не е отделял каквито и да е течности във вагината ми...Може да не е усетил оргазъм, а какво е отделил и той няма как да е сигурен! При отделяне на предеякулационна течност не се усеща НИЩО, ама НИЩО! Освен ако момчето не усети че му се е намокрил, което във вагината няма как да се усети разликата, ако се сещаш!!!
Моля ви за съвет!Не прави секс без предпазни средства!!! И по добре прочети много ама много внимателно тая тема:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/579288-%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D 0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D1%82%D 0%B5?p=11363240&viewfull=1#post11363240
И умната ;) !
Как може все различни теми от различни уж потребители, но с еднакъв контекст и да им се връзваме?!
Как може все различни теми от различни уж потребители, но с еднакъв контекст и да им се връзваме?!
Не не, Така изглежда ама не са от едни и същи потребители може да провериш даден IP адрес и да се увериш...