View Full Version : Вдигането на самолета
cho4osan
11-04-2015, 21:54
Здравейте,
от доста време не бях правил секс и от скоро си имам приятелка. Решихме да правим, но не ми 'стана'.
след една седмица пак се пробвахме, но пак не се получи. До сега не съм имал проблеми със 'самолета', дали е от притеснение, или... ? Започвам да се притеснявам
Трибестан маи се казваше :)
Smrazqvashta
11-05-2015, 07:33
На колко години си? Най-вероятно е от притеснение.
DarkManX
11-05-2015, 08:51
Проблемът може да възникне от всичко, но самият факт, че не ти става едва ли е от притеснение например консумацията на алкохол и цигари намалява потентността драстично, както и прекаленото гледане на еротични канали и видео.
В най добрия случай, трябва да видиш и дали тя ти повдига сексуалното либидо иначе да чакаш от умрел кон писмо.. не става.
Успех
cho4osan
11-05-2015, 10:22
На 22.. Не е от цигари - непушач съм. А след консумация на алкохол /в нормални количества де/ си става.
Тя е добра, знае какво да прави, просто не се получи за втори път и този факт ме притеснява. Дали да не пробвам с някой спрей или хапчета ?
Beyonce0134
11-05-2015, 10:39
По-добре иди на лекар,той може да ти помогне и да ти каже какъв е проблемът. Или да ти изпише някакви хапчета.
Smrazqvashta
11-05-2015, 11:44
Докато не спреш да си негативно настроен, да го мислиш постоянно и да се чудиш какви хапчета, спрейове и подобни ти трябват нещата няма да се получават наистина. Пробвай да спреш да го мислиш, да се отпуснеш и ако тогава вече не се получава може да се тревожиш.
DarkManX
11-05-2015, 12:33
За да си притеснен постоянно има нещо, което не искаш да споделиш или вероятно се притесняваш как ще се представиш,
което очевидно ти пречи, опитай се да бъдеш себе си, да си отпуснат, да усетиш, че владееш обстановката ако дори и при тези неща имаш отново проблем, може и да е здравословен.
Здравейте,
от доста време не бях правил секс и от скоро си имам приятелка. Решихме да правим, но не ми 'стана'.
след една седмица пак се пробвахме, но пак не се получи. До сега не съм имал проблеми със 'самолета', дали е от притеснение, или... ? Започвам да се притеснявамВ други ситуации (напр. сутрин) става ли ти? Ако да - то проблемът ти е психологически и нямаш нужда от лекарства, а да намалиш стреса, да се отпуснеш и да не се притесняваш. Успех :) !
cho4osan
11-05-2015, 21:29
Да, сутрините е пушка..
Значи релакс му е майката, някъде четох, че и редовното спортуване помага.
А така като размишлявах цял ден, се сетих, че тя неволно го драсна с нокът, дали това не е.. как да го кажа..контузия o.O ?
supersonic0
11-06-2015, 13:18
Напиши в ютуб вица за вълшебното дудуче :D.
Апанье, лизанье, тегленье... нема шанс :lol:
Малко повече любовна игра де... И най-вече Релакс не се шашкай.